Militaristický koutek
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Colt 911 je hodně dobrej. A ty blbci Amíci ho nahrazujou Berettou 92F. Nic proti Berettě ale co je lepší? Pistole, která se osvědčila za padesát let služby víc jak dobře a prodělala všechny cálky, ve kterejch Amerika byla nebo pistole, která ještě v žádný pořádný válce nebyla?Dalcor píše:nějak tu vidíme nejvyužívanější pistoly CZ75 Family. Colt 1911 (.45 ACP) je takovej krásněj přežitek :)
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jericho? Já znám teda jen Desert. Ten má dobrý střelivo. Buď .357 nebo .44 Magnum nebo (a s tim už je Desert fakt kanon) .50 Express. Nevýhoda že má malej zásobník. Něco jako Desert mezi revolverama je Colt Anaconda. Čtyřiačtyřicítka Magnum. Nádhera . Prej že dokáže prostřelit i blok motoru osobního auta. Proto jí používají v Texasu jako policejní pistoli.Lerek píše:já mám opravdu rád jen výrobky IMI, můj favorit je pistolka Jericho a hned po ní Desert Eagle
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem pár dobrejch vtipů o válce a Němcích což sem docela sedí...A komu se to nelíbí ať mi klávesnici políbí
Povídají si dva dědečci:,,Hele, já ošetřoval raněné dostal jsem řád!" "To nic není, já nabíjel partyzánské dělo a strašně mě chválili!!" "A jak?" "Sehr gut Josef, sehr gut...
-------------
Povídají si děti ve škole. Radeček povídá: "To já našel na půdě dědovu špachtli, tak děda byl asi zedník. Anička povídá: "To já našla na půdě tesařskou sekeru tak děda byl asi tesař. Pepíček povídá:" To já na půdě našel dědovu helmu se dvěma blesky, tak děda byl asi elektrikář...
-------------
Bitva zuří v plném proudu. Dva vojáci stojí v zákopu a pálí jako o život. Náhle přiletí granát a jednomu vojákovi to roztrhne pusu od ucha k uchu. Druhý voják na to:"Se směješ ale mohlo nás to zabít!!!
-------------
Takhle pár hodin před bitvou přijde vojín Jones za svým velitelem, že ztratil svoji M16. Velitel se podrbe na hlavě a povídá:"Mno, tak si vemte násadu od koštěte a dělejte RATATATATA." Tak vojín zaleze do zákopu. Bitva zuří, proti Jonesovi běží Iráčan. Jones udělá RATATATATA a Iráčan padne. Jones se diví a tak udělá RATATATATA na dalšího Iráčana. Ten padne. Náhle proti Jonesovi běží další Iráčan. Jones udělá RATATATATA a ono nic. Tak udělá zase RATATATATA a ono nic. Iráčan doběhne, skočí do zákopu, Jonese ze všech sil nakopne a řekne: "Vrrrn! Vrrrrn! Tank, Tank!
-------------
Takhle doktor řve před polní nemocnicí: "KURVA CHLAPI, TO SNAD NEUMÍTE VÁLČIT?!!!!!! VŽDYŤ NENÍ DO ČEHO PÍCHNOUT!!!!!
-------------
Byla jednou jedna válka. Narukoval i Kohn. K tankistům. A furt¨přemýšlel, jak dostat dlouhý opušťák. Velitel mu říká: "Joo, to byste musel udělat něco mimořádnýho. Třeba ukořistit nepřátelskej tank." Nazítří přijede do kasáren nepřátelský tank. Vojáci chystají bazuky ale z tanku vyskakuje Kohn. Velitel mu napíše týdenní opušťák. Nazítří zase: Nepřátelský tank, z něhož zase skáče Kohn. Velitel si ho pozve do kanclu a říká: "Dostanete třeba měsíc Kohn, ale řekněte mi, jak to sakra děláte?" A Kohn na to:"No to já vždycky přijedu na frontu a zařvu: Chlapci, pojďte si měnit tanky, bude dovolená!!"
Povídají si dva dědečci:,,Hele, já ošetřoval raněné dostal jsem řád!" "To nic není, já nabíjel partyzánské dělo a strašně mě chválili!!" "A jak?" "Sehr gut Josef, sehr gut...
-------------
Povídají si děti ve škole. Radeček povídá: "To já našel na půdě dědovu špachtli, tak děda byl asi zedník. Anička povídá: "To já našla na půdě tesařskou sekeru tak děda byl asi tesař. Pepíček povídá:" To já na půdě našel dědovu helmu se dvěma blesky, tak děda byl asi elektrikář...
-------------
Bitva zuří v plném proudu. Dva vojáci stojí v zákopu a pálí jako o život. Náhle přiletí granát a jednomu vojákovi to roztrhne pusu od ucha k uchu. Druhý voják na to:"Se směješ ale mohlo nás to zabít!!!
-------------
Takhle pár hodin před bitvou přijde vojín Jones za svým velitelem, že ztratil svoji M16. Velitel se podrbe na hlavě a povídá:"Mno, tak si vemte násadu od koštěte a dělejte RATATATATA." Tak vojín zaleze do zákopu. Bitva zuří, proti Jonesovi běží Iráčan. Jones udělá RATATATATA a Iráčan padne. Jones se diví a tak udělá RATATATATA na dalšího Iráčana. Ten padne. Náhle proti Jonesovi běží další Iráčan. Jones udělá RATATATATA a ono nic. Tak udělá zase RATATATATA a ono nic. Iráčan doběhne, skočí do zákopu, Jonese ze všech sil nakopne a řekne: "Vrrrn! Vrrrrn! Tank, Tank!
-------------
Takhle doktor řve před polní nemocnicí: "KURVA CHLAPI, TO SNAD NEUMÍTE VÁLČIT?!!!!!! VŽDYŤ NENÍ DO ČEHO PÍCHNOUT!!!!!
-------------
Byla jednou jedna válka. Narukoval i Kohn. K tankistům. A furt¨přemýšlel, jak dostat dlouhý opušťák. Velitel mu říká: "Joo, to byste musel udělat něco mimořádnýho. Třeba ukořistit nepřátelskej tank." Nazítří přijede do kasáren nepřátelský tank. Vojáci chystají bazuky ale z tanku vyskakuje Kohn. Velitel mu napíše týdenní opušťák. Nazítří zase: Nepřátelský tank, z něhož zase skáče Kohn. Velitel si ho pozve do kanclu a říká: "Dostanete třeba měsíc Kohn, ale řekněte mi, jak to sakra děláte?" A Kohn na to:"No to já vždycky přijedu na frontu a zařvu: Chlapci, pojďte si měnit tanky, bude dovolená!!"
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S laskavým svolením admina vyhlašuji soutěž o nejlepší návrh válečného stroje, který by se DAL sestrojit a fungoval by. Vítěze může hřát dobrý pocit.
RULES:
-stroj musí být VYMYŠLEN (!) naprosto samostatně
-mohou se použít jen zbraně prokazatelně existující nebo kombinace zbraní možné sestrojit, tedy žádné pulzní kanony, lasery, fotonová torpéda prostě JEN zbraně, které existují a JEN verze těchto zbraní, které také existují
-totéž jako pro zbraně platí také pro vybavení
-a stroj musí mít jméno
A já už přikládám první návrh:
NADSWT(Nuclear Arsenal Disposed Strategic Walking Tank-Chodící strategický tank disponující nuklearním arzenálem
PARAMETRY:
Pohonná jednotka: nukleární reaktor, dosah 120000 km
Max. rychlost: silnice 56 km/h, terén 40 km/h
Výzbroj: 6x odpalovač raket Tomahawk s nukleárními hlavicemi, 4 raketnice se střelami AGM-65 Hellfire (celkem 72 střel), 4x M61 Vulcan pod kabinou (zásoba celkem 120000 nábojů), 10x FN Minimi dole na nohách, 12x FIM-92 Stinger na horním pancíři.
Pancíř: třívrstvý pancíř Cobham-Cobham-titan, mezery mazi vrstvami proti kumulativním náložím, tloušťka 15 cm, důležité soustavy (kabina, reaktor, hlavní počítač) chráněny přídavným pancířem z diamantu o síle 3 mm
Vybavení: Dopplerovský přehledový radar, meteorologický radar, GPS, rušička radarů v okruhu 25 km, stealth nátěr, tlumič IR záření, klamné cíle všude po trupu, laserové zaměřovače, systém IFF, komunikační terminál v kabině, zabudovaná nukleární nálož, autodestrukce se zpožděním 5 minut spolu s oddělitelnou kabinou (ta má samostatný motor, který jí udělí krátce rychlost až 1250 km/h), filtr vzduchu, klimatizace.
RULES:
-stroj musí být VYMYŠLEN (!) naprosto samostatně
-mohou se použít jen zbraně prokazatelně existující nebo kombinace zbraní možné sestrojit, tedy žádné pulzní kanony, lasery, fotonová torpéda prostě JEN zbraně, které existují a JEN verze těchto zbraní, které také existují
-totéž jako pro zbraně platí také pro vybavení
-a stroj musí mít jméno
A já už přikládám první návrh:
NADSWT(Nuclear Arsenal Disposed Strategic Walking Tank-Chodící strategický tank disponující nuklearním arzenálem
PARAMETRY:
Pohonná jednotka: nukleární reaktor, dosah 120000 km
Max. rychlost: silnice 56 km/h, terén 40 km/h
Výzbroj: 6x odpalovač raket Tomahawk s nukleárními hlavicemi, 4 raketnice se střelami AGM-65 Hellfire (celkem 72 střel), 4x M61 Vulcan pod kabinou (zásoba celkem 120000 nábojů), 10x FN Minimi dole na nohách, 12x FIM-92 Stinger na horním pancíři.
Pancíř: třívrstvý pancíř Cobham-Cobham-titan, mezery mazi vrstvami proti kumulativním náložím, tloušťka 15 cm, důležité soustavy (kabina, reaktor, hlavní počítač) chráněny přídavným pancířem z diamantu o síle 3 mm
Vybavení: Dopplerovský přehledový radar, meteorologický radar, GPS, rušička radarů v okruhu 25 km, stealth nátěr, tlumič IR záření, klamné cíle všude po trupu, laserové zaměřovače, systém IFF, komunikační terminál v kabině, zabudovaná nukleární nálož, autodestrukce se zpožděním 5 minut spolu s oddělitelnou kabinou (ta má samostatný motor, který jí udělí krátce rychlost až 1250 km/h), filtr vzduchu, klimatizace.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Půlka světa stejně bojuje s akáčkem (kterýchžto mělo být vyrobeno okolo 100 milionů kusů a další stovky miliónů kopií...slušný výkon), takže nějaké sci-fi kombinace stealth technologií, tomahawků a vícenásobných jadrených hlavic bych neviděl nijak žhavě.
Nejlepší válečný stroj již stejně byl sestrojen tehdy, když ramapythecus sebral ze země šutr a mrsk jím po jemu podobných.
BTW: Cozzinni, chtěl bych vidět, kdo by financoval něco takového. Pro něj by nebyl problém dát mi pár šlupek na fabii Doplnil bych to zadání podmínku o ekonomické realizovatelnosti. Na papíře (monitoru) to může vypadat sebelépe, ale když je to finančně nerentabilní (výkon/náklady na výrobu), tak to nemá cenu vůbec pouštět do světa. Levná řešení bývají ve výsledku kolikrát lepší než superdrahé projekty.
Nejlepší válečný stroj již stejně byl sestrojen tehdy, když ramapythecus sebral ze země šutr a mrsk jím po jemu podobných.
BTW: Cozzinni, chtěl bych vidět, kdo by financoval něco takového. Pro něj by nebyl problém dát mi pár šlupek na fabii Doplnil bych to zadání podmínku o ekonomické realizovatelnosti. Na papíře (monitoru) to může vypadat sebelépe, ale když je to finančně nerentabilní (výkon/náklady na výrobu), tak to nemá cenu vůbec pouštět do světa. Levná řešení bývají ve výsledku kolikrát lepší než superdrahé projekty.
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa! Vzpomněl si! Ale věcná: Metal Gear Rex neměl ani Vulcany, ani Hellfiry a těch atomovek taky moc neměl! Donald Anderson by měl radost, kdyby neumřel na infarkt (nebo co to bylo v tý cele)sevencreature píše:Přestaň vykrádat Metal Gear a vymysli něco reálnéhoCozzinnni píše:A já už přikládám první návrh:
Naposledy upravil(a) Cozzinnni dne 20.4.2006 14:15, celkem upraveno 1 x.
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
NO, 56 km/h jezdí i M1A1 Abrams a chci vidět, kdoby to na kole takhle rozkalil. To leda s nitroboostemHamster píše:kozyny: Zajímalo by mě, jaký sou tvý kritéria kvality designu, protože nechápu, proč cpát atomovky do něčeho, co je rychlý jako kolo a co se ti převrhne v příkopu...
No normálně! A ten diamant jen na NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH SOUSTAVÁCH!!! A 35 metrů výška snad stačí né?? Vždyť ty se v tom taky vyznáš jak koza v petrželi!!AlmSiVi píše:cozzinni: trochu mi tam nesedí jedna věc:Jak do toho chceš narvat nukleární reaktor, 10 odpalovačů raket, 120 000 nábojů, všechny ty radary a jiný blbosti?? Dyť by to bylo velký jak panelák(eště větší). A jak chceš dát na něco takhle velkýho dát diamantovej pancíř o tloušťce 3 mm??
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No tak na 60 to rozšlapu i já na svým horákovi z mírného kopečka, takže no problem.Cozzinnni píše:NO, 56 km/h jezdí i M1A1 Abrams a chci vidět, kdoby to na kole takhle rozkalil. To leda s nitroboostemHamster píše:kozyny: Zajímalo by mě, jaký sou tvý kritéria kvality designu, protože nechápu, proč cpát atomovky do něčeho, co je rychlý jako kolo a co se ti převrhne v příkopu...
Pokud chcete slyšet můj návrh, tak by to byl odhlučněný stealth vrtulník (nejlépe v obratném Cobra stylu). Nějaká ta výzbroj je podřadná, ale nějaké ty flares, řízené rakety a kobercovky (57 mm) by to mít mohlo.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
TO UŽ EXISTUJÉÉÉÉÉÉÉÉÉdrake127 píše:Pokud chcete slyšet můj návrh, tak by to byl odhlučněný stealth vrtulník (nejlépe v obratném Cobra stylu). Nějaká ta výzbroj je podřadná, ale nějaké ty flares, řízené rakety a kobercovky (57 mm) by to mít mohlo.