V skutocnom zivote ale preferujem nenasilne riesenia.
Colt 911 je hodně dobrej. A ty blbci Amíci ho nahrazujou Berettou 92F. Nic proti Berettě ale co je lepší? Pistole, která se osvědčila za padesát let služby víc jak dobře a prodělala všechny cálky, ve kterejch Amerika byla nebo pistole, která ještě v žádný pořádný válce nebyla?Dalcor píše:nějak tu vidíme nejvyužívanější pistoly CZ75 Family. Colt 1911 (.45 ACP) je takovej krásněj přežitek :)
Jericho? Já znám teda jen Desert. Ten má dobrý střelivo. Buď .357 nebo .44 Magnum nebo (a s tim už je Desert fakt kanon) .50 Express. Nevýhoda že má malej zásobník. Něco jako Desert mezi revolverama je Colt Anaconda. Čtyřiačtyřicítka Magnum. NádheraLerek píše:já mám opravdu rád jen výrobky IMI, můj favorit je pistolka Jericho a hned po ní Desert Eagle
Kurňa! Vzpomněl si! Ale věcná: Metal Gear Rex neměl ani Vulcany, ani Hellfiry a těch atomovek taky moc neměl! Donald Anderson by měl radost, kdyby neumřel na infarkt (nebo co to bylo v tý cele)sevencreature píše:Přestaň vykrádat Metal Gear a vymysli něco reálnéhoCozzinnni píše:A já už přikládám první návrh:
NO, 56 km/h jezdí i M1A1 Abrams a chci vidět, kdoby to na kole takhle rozkalil. To leda s nitroboostemHamster píše:kozyny: Zajímalo by mě, jaký sou tvý kritéria kvality designu, protože nechápu, proč cpát atomovky do něčeho, co je rychlý jako kolo a co se ti převrhne v příkopu...
No normálně! A ten diamant jen na NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH SOUSTAVÁCH!!! A 35 metrů výška snad stačí né?? Vždyť ty se v tom taky vyznáš jak koza v petrželi!!AlmSiVi píše:cozzinni: trochu mi tam nesedí jedna věc:Jak do toho chceš narvat nukleární reaktor, 10 odpalovačů raket, 120 000 nábojů, všechny ty radary a jiný blbosti?? Dyť by to bylo velký jak panelák(eště větší). A jak chceš dát na něco takhle velkýho dát diamantovej pancíř o tloušťce 3 mm??
No tak na 60 to rozšlapu i já na svým horákovi z mírného kopečka, takže no problem.Cozzinnni píše:NO, 56 km/h jezdí i M1A1 Abrams a chci vidět, kdoby to na kole takhle rozkalil. To leda s nitroboostemHamster píše:kozyny: Zajímalo by mě, jaký sou tvý kritéria kvality designu, protože nechápu, proč cpát atomovky do něčeho, co je rychlý jako kolo a co se ti převrhne v příkopu...
TO UŽ EXISTUJÉÉÉÉÉÉÉÉÉdrake127 píše:Pokud chcete slyšet můj návrh, tak by to byl odhlučněný stealth vrtulník (nejlépe v obratném Cobra stylu). Nějaká ta výzbroj je podřadná, ale nějaké ty flares, řízené rakety a kobercovky (57 mm) by to mít mohlo.