Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
... v nejhorším to zaleješ chilli omáčkou, že?Vampiria píše:.... Konsistence etc. mi je naprosto ukradená, pokud se mi z toho neobrací žaludek, já u jídla moc chutě neřeším, hlavní je přežít

KOFi: Já ty nudle nechávám "odstát" tak 5 minut, v které z těch 2 fází se ale nachází, nevím

Lerek: ... však pro maminku Gestapo taky jednou přijde

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Sákryš, já se neměla tak přežrat toho mamčina "nového" receptu... našla v nějakým časáku recept na brambory zapékané s masem... fakt dobrý jídlo, ale už jsem si šla přidat asi potřetí a začíná mi být mírně šoufl
hm, kterýmpak směrem asi hodím tyčku 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Myslím, že už to nějak přežiju, ale aspoň už propříště vím, že toho musím sníst trochu míň 

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se s chutí přejedla, až mi bude šoufl
jo a naučila jsem se brambory osmažit na pánvi. Sice mě ten prskající olej pokaždé málem zabije, ale pořád je to menší HC, než příprava míchaných vajec
a teď do sebe cpu višně v rumu, pan domácí je nechtěl...hmm..moc dobré 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampi, alexa: U podobných zavařených (ať už s rumem nebo bez) peckovic mám vždycky trošku obavy, že mi v tom nálevu budou plavat takoví ti malí červíčci, kteří se v těch třešních, višních čí ve švestkách až do poslední chvíle skrývali..
EDIT: yenn: Kdybych měl zájem o proteiny, tak si je opatřím rozhodně v méně nechutné formě

EDIT: yenn: Kdybych měl zájem o proteiny, tak si je opatřím rozhodně v méně nechutné formě

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 9.4.2006 21:25, celkem upraveno 5 x.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Na těchhle červících nic zas tak prudce nechutnýho není... Zvlášť pokud jsou takhle mrňaví a nacucaný rumem (nebo koňakem)...KOFi píše:Vampi, alexa: U podobných zavařených (ať už s rumem nebo bez) peckovic mám vždycky trošku obavy, že mi v tom nálevu budou plavat takoví ti malí červíčci, kteří se v těch třešních, višních čí ve švestkách až do poslední chvíle skrývali..![]()
EDIT: yenn: Kdybych měl zájem o proteiny, tak si je opatřím rozhodně v méně nechutné formě![]()
To je jenom tvůj čistě kulturně podmíněnej předsudek...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Doma mám ještě od jedné moc hodné, dnes už mrtvé paní, pár sklenic archivních višní v rumu - rok výroby cca 1995. To je teprve lahůdka 

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 10.4.2006 9:18, celkem upraveno 1 x.