takže zlaté tenisky, papuče a mé nové páskové sandálky s 10cm podpatkem....

Nejspíše špatná velikost, nebo i špatné ponožky ;)alexa píše:takže na hory mám čtvrtý rok botky goráčové...(a navzdory všemu mám z nich puchýře už po dvoudenní chůzi v terénu pořád....)
velikost botek je správná (bota "sedí") a ponožky do těchto botek zásadně trekingové rovněž správná velikostFrosty píše:alexa píše:takže...
přesně.Hamster píše:Proč by měly botky měknout? Můj sen sou takový, ve kterých bych se moh "opřít"
A můj sen jsou boty, ve kterých by se dalo choditHamster píše:Proč by měly botky měknout? Můj sen sou takový, ve kterých bych se moh "opřít"
No vidíš - a pročpak tě zachránili od x-krát podvrknutého kotníku a jiných karambolů..? No správně - protože jsou pevnéNeferit píše:Jinak kanady jsou skvělé boty - několikrát mě zachránily před ošklivými pády, popřípadě zlomenými končetinami - ale stejně mám radši botasky
Tak tak - takže se Killdozer nemusí bát, že by se ocitl tam, kde by nechtělLerek píše:pravá skinheadská móda nejsou maskáče a kanady, ale kanady a k nim ohrnuté jeany