Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Kanady...hm...poprvé jsem je na nohách měla hodně, hodně dávno, když jsem se nechala přemluvit, že mé botasky ;-) jsou na přechod Jeseníků nedostatečné a dopadlo to tak, že ještě půl roku jsem pak na doporučení chirurga chodila v otevřených botách... :-? sice je v botníku mám dodnes, ale nenosím je, protože navzdoru všemu a k údivu všech dodnes nezměkli...takže na hory mám čtvrtý rok botky goráčové...(a navzdory všemu mám z nich puchýře už po dvoudenní chůzi v terénu pořád....) 8-)
takže zlaté tenisky, papuče a mé nové páskové sandálky s 10cm podpatkem.... :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak to já kanady natírala tak dlouho měsíčkovou indulonou, že kupodivu i trochu změkly :-D - ale stejně je moc nemusím :lol: pokud si chce někdo zamachrovat jejich nošením :twisted: , ať si poslouží, ale já mám svoje pedály až moc ráda ;-)
ad k sandálkám s vysokým podpatkem: a to se na tom nezabiješ? :shock:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

alexa píše:takže na hory mám čtvrtý rok botky goráčové...(a navzdory všemu mám z nich puchýře už po dvoudenní chůzi v terénu pořád....) 8-)
Nejspíše špatná velikost, nebo i špatné ponožky ;)

Neferit: eh - a mohu se zeptat kde (a proč) že ty kanady měly změknout..? :think:

Jinak si stěžuji na vodohospodáře + na lidi z vedení ČEZu - důvod mé stížnosti jest myslím jasný :evil:
Jejich 'hospodaření' se málo co vyrovná - možná ještě tak VZP :roll:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty: Předpokládám, že víš, jak vypadají kanady :lol: - tak po hodně dlouhé péči trochu změkly v oblasti takových těch popruhů, které se zastrkují do těch přezek :lol: :lol: to bylo jediné, čeho jsem odsáhla a tak se jejich následné používání neobešlo bez trojité vrstvy ponožek a náplastí oblepených pat :lol:

ad k "hospodaření" VZP - v tomhle jsou řádové pobočky a spol. docela nevinně -> z velké části za to, jak na tom teď pojišťovna je, je i fakt, že někteří doktoři, jejichž pacienti jsou u jiných pojišťoven své klienty přehlašují k VZP, když mají jisté, že by pacientům původní pojišťovna nehradila některé léčebné postupy ;-)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Frosty píše:
alexa píše:takže...
velikost botek je správná (bota "sedí") a ponožky do těchto botek zásadně trekingové rovněž správná velikost :lol: 8-) ....standardní je mít sebou náplastě (preventivně olepené paty mírní vznik puchýřů...) ;-)

Ad: kanady...hnědé mi nikdy nezměkli, černé se nosily líp...teď na ně - ty černé, čeká dcera, kterou naprosto uchvátily.... :roll: (hnědé asi věnuji nějakému "kamarádovi... :twisted: "

Ad: sandálky...nezabiju, jen se v nich nedá běhat, takže je mám spíš pro parádu (třeba na ples) a do práce.... ;-) když si čistě náhodou a v zatmění mysli dám sukni :lol: 8-) a zrovna nikam nespěchám ;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Proč by měly botky měknout? Můj sen sou takový, ve kterých bych se moh "opřít" :-D
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Hamster píše:Proč by měly botky měknout? Můj sen sou takový, ve kterých bych se moh "opřít" :-D
přesně.
nevím čím to, ale hodně lidí v mém okolí si myslí, že kanady jsou vyloženě "boty skinhedů". tot mě docela uráží, protože kdyby nebylo pevných bot, tak po dvou dnech v terénu mě bolí nohy. v pevných a kvalitních botech to nehrozí. není to otázka názorů.
moje okolí je celkově plné blbců. říkají obvykle jen to, co "se hodí" a vůbec. samorřejmě ne všichni, ale... :-?
copak sem jedinej, kdo nejradči chodí v maskáčích a kanadách?(nejsem skinhed)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Killdozer: aha... no, já nejsem skinhead ale ani nechodim rád v maskáčích, takže tam nevytvářej spojitosti...

EDIT: a málokdy bys mě asi zahlíd "v terénu"... :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Hamster píše:Proč by měly botky měknout? Můj sen sou takový, ve kterých bych se moh "opřít" :-D
A můj sen jsou boty, ve kterých by se dalo chodit :lol: :lol: :lol:

Osobně jsem ve svých kanadách párkrát byla nucena i běhat :shock: a docela mi to šlo :-D - jenom moje pedály pak byly v trochu horším stavu i přes tu vrstvu náplastí :lol:

Jinak kanady jsou skvělé boty - několikrát mě zachránily před ošklivými pády, popřípadě zlomenými končetinami - ale stejně mám radši botasky ;-)

Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

alexa: tak to máš pech. Tohle by se ti v trekingové botě díti nemělo.. (i při celodenních pochodech)
Neferit píše:Jinak kanady jsou skvělé boty - několikrát mě zachránily před ošklivými pády, popřípadě zlomenými končetinami - ale stejně mám radši botasky ;-)
No vidíš - a pročpak tě zachránili od x-krát podvrknutého kotníku a jiných karambolů..? No správně - protože jsou pevné 8-) Právě proto mi nebylo jasné, proč jsi je chtěla 'změkčovat'. Úplně tvrdá špička a pata + pevná ochrana kotníků - toť hlavní přednosti této boty ;-) Tyto přednosti jsou samozřejmě vykompenzovány menším pohodlím..
Měkká kanda - už není kanada 8-)

A k tomu VZP - to jsem tam psal spíše jen tak na okraj. Má hlavní stížnost směřovala na vodohospodáře, kteří díky smlouvám s ČEZem (dostatek vody pro pohon vodních el. atd.) opět na zimu neupustili, tak jak mohli (měli) a výsledek jest každému znám :-?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Killdozer:
ano, já také rád chodím v maskáčích a kanadách :-D

i když pravá skinheadská móda nejsou maskáče a kanady, ale kanady a k nim ohrnuté jeany
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Lerek píše:pravá skinheadská móda nejsou maskáče a kanady, ale kanady a k nim ohrnuté jeany
Tak tak - takže se Killdozer nemusí bát, že by se ocitl tam, kde by nechtěl :lol:

Já už jsem kanady neměl na nohou ani nepamatuju - jsou sice super, ale nebaví mě obouvat (mám ještě tu klasiku, jak se provlékají ty proužky) - a ani netuším, jak jsou staré (ale asi dost).

Goráče nosím na nohách prakticky pořád, když je hnusně (sníh, bahno, prší) - sice už nejsou úplně nepromokavé, ale od toho je tu impregnace 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

jj goráče jsem nosil skoro celou zimu :-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, já mám nejradši nějaké těžké boty, kdybych na to měla, tak mám nějaké marteny, glády či KMM a jinak preferuji boty na vysoké platformě či jehlovém podpatku, nejlépe ve fetish stylu. Škoda, že jsou tyhle krásné věci tak drahé :-(
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

ach jo...velikonoce za dveřma....nemám ráda velikonoce...co je tak zrušit...hm... :-? 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“