Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

AlieN píše:No super právě mi zhořela mikrovlnka (doslova) :-x :evil: :evil:
to by mě zajímalo, jak se ti to povedlo?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Lerek píše:
AlieN píše:No super právě mi zhořela mikrovlnka (doslova) :-x :evil: :evil:
to by mě zajímalo, jak se ti to povedlo?
určitě nějaký kovový předmět se zase schovával ve stínech...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Stěžuju si na to, že mi neustále chodí mraky řetězovek, ačkoliv jsem jasně prohlásila, že mi to vadí a navíc je stejně neposílám. A myslíte, že to funguje? NE! Právě mi došla další řetězovka, která už mi předtím došla třikrát :evil: :evil: :evil:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit píše:Stěžuju si na to, že mi neustále chodí mraky řetězovek, ačkoliv jsem jasně prohlásila, že mi to vadí a navíc je stejně neposílám. A myslíte, že to funguje? NE! Právě mi došla další řetězovka, která už mi předtím došla třikrát :evil: :evil: :evil:
Nápodobně.. - jedna kamarádka mě tímhle spamem neustále a vytrvale zasypává (a navíc to samé zároveň posílá i stejně založenému kamošovi, takže mi to vlastně přijde rovnou dvakrát) :!: :-x
Kvůli rozesílacím mailům mi jednou přišlo více jak deset upozornění na mobil během půl hodiny.. :wall:
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

KOFI, Neferit:Mě taky přichází od jedný a tý samí holky od nás ze třídy.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja svoj mail ani ICQ nedávam žiadnym takýmto idiotom a nemám problém... ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Trandul píše:KOFI, Neferit:Mě taky přichází od jedný a tý samí holky od nás ze třídy.
A teď si vem, že tohle mi posílá několik lidí. Už to nestíhám promazávat :shock:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Neferit: Ignore list rules... ;-) :twisted:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: Nastav si pořádně filtry - pokud používáš gmail, tak je tenhle problém celkem jednoduše řešitelný, a s jiným poskytovatelem IMO taky (vzhledem k faktu, že Centrum a Seznam kopírovali od Gmailu celkem intenzivně) :wink:

Edit:
Neferit píše:nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školy
No a? :wink: To je snad jedno, kam ti je posílají, ne? Nebo máš 10 adres? :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 18.4.2006 22:27, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školy :-( ách jo :evil:

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Neferit píše:nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školy :-( ách jo :evil:
Tak zkus alespoň vyhrožovat - "pokud mi ještě jednou pošleš takovou blbost, tak si tě dám do ignore listu, kamradád nekamarád. A pro hardcore postavy případně zaslat ještě mailer deamon (host unreachable).
Žralok, který štěká, nekouše.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Hmm, já to řeším nulovým vzrušováním se nad touhle věcí ;-) Sice mi jeden kámoš denně posílá x okrázko-filmovo-textových volovin, ale nač to hrotit. Snad jen tehdy, když mi sem tam pošle nějaké x MB video 8-) Řetězovky mažu...

Ale u sms upozorňování to může být otrava, to je fakt... Což mi připomíná Pandoru (e-mailová diskuze - člověk pošle mejl na danou adresu na mejl a ten se automaticky odešle jménem mejlu té diskuze všem v dané diskuzi zaregistrovaným /pozn: i tomu, kdo to zaslal/) a léto tři roky zpět v diskuzi o čestinách, kdy si Čedič nastavil na mail automatickou odpověď v nepřítomnosti (jakože jel na dovolenou). A hned po prvním mejlu tam zaslaném tam samozřejmě začala vznikat množící se čedičova odpověď v nepřítomnosti - nejprve jen v rámci odpovědi na bezelstný mailový dotaz tam a pak už coby odpověď na sebe samu 8-)
Co o mejlovou schránku, kde bylo několik tisíc zpráv, ale litoval jsem ty, kteří měli sms upozornění ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ách jo... za chvilku mi asi vyskočí mozek z hlavy :-( zase jednou jsem se vrhla na něco z překladu a ačkoliv už se mi to delší dobu nestalo, tak mě zas rozbolela hlava :-?

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše:zase jednou jsem se vrhla na něco z překladu a ačkoliv už se mi to delší dobu nestalo, tak mě zas rozbolela hlava :-?
Welcome in suck :twisted:
Já si dal před sebe hrozně moc úkolů, až nevím, co mám dělat první... Korekturu Tsujathy, report z PISSu, recenzi na TotSC, hraní AvP, BG1, R:tW, čtení Vendetty, Hayeka..... čím víc možností člověk má (byť by byly sebepříjemnější), tím hůř se volí :evil:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:čím víc možností člověk má (byť by byly sebepříjemnější), tím hůř se volí :evil:
Ani ne - pokud jsou všechny tak příjemné, tak stačí vybrat jakoukoliv z nich :wink: I když já si v takovém případě obvykle vyberu něco úplně jiného :-x :roll: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“