to by mě zajímalo, jak se ti to povedlo?AlieN píše:No super právě mi zhořela mikrovlnka (doslova)![]()
![]()
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
určitě nějaký kovový předmět se zase schovával ve stínech...Lerek píše:to by mě zajímalo, jak se ti to povedlo?AlieN píše:No super právě mi zhořela mikrovlnka (doslova)![]()
![]()
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na to, že mi neustále chodí mraky řetězovek, ačkoliv jsem jasně prohlásila, že mi to vadí a navíc je stejně neposílám. A myslíte, že to funguje? NE! Právě mi došla další řetězovka, která už mi předtím došla třikrát

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Nápodobně.. - jedna kamarádka mě tímhle spamem neustále a vytrvale zasypává (a navíc to samé zároveň posílá i stejně založenému kamošovi, takže mi to vlastně přijde rovnou dvakrát)Neferit píše:Stěžuju si na to, že mi neustále chodí mraky řetězovek, ačkoliv jsem jasně prohlásila, že mi to vadí a navíc je stejně neposílám. A myslíte, že to funguje? NE! Právě mi došla další řetězovka, která už mi předtím došla třikrát![]()
![]()

Kvůli rozesílacím mailům mi jednou přišlo více jak deset upozornění na mobil během půl hodiny..

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
A teď si vem, že tohle mi posílá několik lidí. Už to nestíhám promazávatTrandul píše:KOFI, Neferit:Mě taky přichází od jedný a tý samí holky od nás ze třídy.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Nastav si pořádně filtry - pokud používáš gmail, tak je tenhle problém celkem jednoduše řešitelný, a s jiným poskytovatelem IMO taky (vzhledem k faktu, že Centrum a Seznam kopírovali od Gmailu celkem intenzivně) 
Edit:
To je snad jedno, kam ti je posílají, ne? Nebo máš 10 adres? 

Edit:
No a?Neferit píše:nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školy

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 18.4.2006 22:27, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školy
ách jo 

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus alespoň vyhrožovat - "pokud mi ještě jednou pošleš takovou blbost, tak si tě dám do ignore listu, kamradád nekamarád. A pro hardcore postavy případně zaslat ještě mailer deamon (host unreachable).Neferit píše:nj, ale problém je v tom, že mi tyhle osoby občas posílají i věci do školyách jo
Žralok, který štěká, nekouše.
Hmm, já to řeším nulovým vzrušováním se nad touhle věcí
Sice mi jeden kámoš denně posílá x okrázko-filmovo-textových volovin, ale nač to hrotit. Snad jen tehdy, když mi sem tam pošle nějaké x MB video
Řetězovky mažu...
Ale u sms upozorňování to může být otrava, to je fakt... Což mi připomíná Pandoru (e-mailová diskuze - člověk pošle mejl na danou adresu na mejl a ten se automaticky odešle jménem mejlu té diskuze všem v dané diskuzi zaregistrovaným /pozn: i tomu, kdo to zaslal/) a léto tři roky zpět v diskuzi o čestinách, kdy si Čedič nastavil na mail automatickou odpověď v nepřítomnosti (jakože jel na dovolenou). A hned po prvním mejlu tam zaslaném tam samozřejmě začala vznikat množící se čedičova odpověď v nepřítomnosti - nejprve jen v rámci odpovědi na bezelstný mailový dotaz tam a pak už coby odpověď na sebe samu
Co o mejlovou schránku, kde bylo několik tisíc zpráv, ale litoval jsem ty, kteří měli sms upozornění

Ale u sms upozorňování to může být otrava, to je fakt... Což mi připomíná Pandoru (e-mailová diskuze - člověk pošle mejl na danou adresu na mejl a ten se automaticky odešle jménem mejlu té diskuze všem v dané diskuzi zaregistrovaným /pozn: i tomu, kdo to zaslal/) a léto tři roky zpět v diskuzi o čestinách, kdy si Čedič nastavil na mail automatickou odpověď v nepřítomnosti (jakože jel na dovolenou). A hned po prvním mejlu tam zaslaném tam samozřejmě začala vznikat množící se čedičova odpověď v nepřítomnosti - nejprve jen v rámci odpovědi na bezelstný mailový dotaz tam a pak už coby odpověď na sebe samu

Co o mejlovou schránku, kde bylo několik tisíc zpráv, ale litoval jsem ty, kteří měli sms upozornění

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ách jo... za chvilku mi asi vyskočí mozek z hlavy
zase jednou jsem se vrhla na něco z překladu a ačkoliv už se mi to delší dobu nestalo, tak mě zas rozbolela hlava 

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Welcome in suckNeferit píše:zase jednou jsem se vrhla na něco z překladu a ačkoliv už se mi to delší dobu nestalo, tak mě zas rozbolela hlava

Já si dal před sebe hrozně moc úkolů, až nevím, co mám dělat první... Korekturu Tsujathy, report z PISSu, recenzi na TotSC, hraní AvP, BG1, R:tW, čtení Vendetty, Hayeka..... čím víc možností člověk má (byť by byly sebepříjemnější), tím hůř se volí

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ani ne - pokud jsou všechny tak příjemné, tak stačí vybrat jakoukoliv z nichAjantis píše:čím víc možností člověk má (byť by byly sebepříjemnější), tím hůř se volí

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.