Pořád v něm sice jsou originální triky a pár zajímavých akčních scén, ale to hlavní co se mi líbilo na jedničce, tedy příběh a prostředí, je tu mnohem slabší (a navíc ten závěr
Film - archív
Moderátor: sevencreature
Včera jsem viděl Super Size Me a opravdu to nebylo špatné. Takový dokument spíše. Ale jsem rád, že nejsem jediný, kdo po stravě od Mc hází šavle.
Operace žaludku (jeho podvázání) byla opravdu zážitkem, podobně každá lékařská prohlídka po zahájení tohoto experimentu.
Mmj. netušil jsem, že jsou v sýrech opiáty.
Operace žaludku (jeho podvázání) byla opravdu zážitkem, podobně každá lékařská prohlídka po zahájení tohoto experimentu.
Mmj. netušil jsem, že jsou v sýrech opiáty.
to já jsem před pár měsíci taky viděl Super Size Me a říkal jsem si už nikdy nejdu k Šášovi na Big Mac, hned druhý den jsem jel do prahy a opět jsem jedl u Mc Donalda... nemohl jsem si pomoct
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MirrorMask - především po výtvarné stránce velice zajímavě vypadající film (režie: Dave McKean), kupodivu se, zdá se, nedá totéž říci o příběhové stránce (scénář: Neil Gaiman & Dave McKean). Recenze na Fantasy Planet.
Edit: před chvílí jsem zhlédl Pach krve (Wrong Turn) - standartní dosti předvídatelná a po logické stránce místy pokulhávající vyvražďovačka, která by ani nestála za zmínku, kdyby neobsahovala jednu naprosto úžasnou scénu: morbidně krásná smrt druhé z mladic je imho natolik skvěle zpracována, že za ní samotnou přihazuji hvězdu navíc. 3/5
Edit: před chvílí jsem zhlédl Pach krve (Wrong Turn) - standartní dosti předvídatelná a po logické stránce místy pokulhávající vyvražďovačka, která by ani nestála za zmínku, kdyby neobsahovala jednu naprosto úžasnou scénu: morbidně krásná smrt druhé z mladic je imho natolik skvěle zpracována, že za ní samotnou přihazuji hvězdu navíc. 3/5
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak nedávno jsem shlédl posledního HP (Ohnivý pohár) a docela se mi to líbilo (rozhodně mnohem více než předchozí díl), opravdu docela chytlavý děj a potemnělá atmosféra. I když výtky mám; knihu jsem sice nečetl, ale nelíbilo se mi vynechání některých zřejmých "detailů" (možná to bude v nějaké rozšířené verzi filmu nebo tak). Jako perličku dodávám, že se mi ve filmu podařilo zahlédnout i dva hráče mé oblíbené kapely
.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Erotikon jsem viděl, ale zdá se, že němé filmy opravdu nejsou pro mě
Btw: Ve FK na ČT má být v blízkém budoucnu uvedeno několik potenciálně zajímavých filmů: Sladký život, Darmošlapové, Satyricon, Roma, Amarcord, Zuřící býk, Řím, otevřené město, Německo v roce nultém a Nashville.
Btw: Ve FK na ČT má být v blízkém budoucnu uvedeno několik potenciálně zajímavých filmů: Sladký život, Darmošlapové, Satyricon, Roma, Amarcord, Zuřící býk, Řím, otevřené město, Německo v roce nultém a Nashville.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak trochu...joFrosty píše:JJ, Depp tam nebyl špatnej. Je to už docela dlouho co jsem tenhle snímek viděl. Pamatuji si to útržkovitě. Nezblázní on se tam tak trochu na konci?MCZ píše:Jinak, když už probíráme filmy se satany, viděli jste někdo Devátou bránu (Ninth Gate) s J. Deppem?? konec byl trošku slabší, ale jina měl ten snímek párádní atmosféru.
mimochodem, koukal někdo na Sibiřského lazebníka?....trochu jiné kafe, ale mi se to líbilo (pravda, některé scény by byly vhodnější v jinou dobu, ale co už...)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Bohužel jsem viděl jenom úryvky, což mě po shlédnuté scéně, ve které nějaký ruský generál exnul "kávovou" sklenici vodky a potom začal tu sklenici okusovat a chroupavě pojídat (alexa píše:koukal někdo na Sibiřského lazebníka?
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 25.4.2006 20:05, celkem upraveno 1 x.
nebyl to špatný film, ale moc dlouhýalexa píše:mimochodem, koukal někdo na Sibiřského lazebníka?....trochu jiné kafe, ale mi se to líbilo (pravda, některé scény by byly vhodnější v jinou dobu, ale co už...)![]()
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius