Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tak jsem právě viděl Noční hlídku 2 a musím říct že mě to docela zklamalo :-?
Pořád v něm sice jsou originální triky a pár zajímavých akčních scén, ale to hlavní co se mi líbilo na jedničce, tedy příběh a prostředí, je tu mnohem slabší (a navíc ten závěr :roll: )
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já se před chvilkou dodíval na U Turn a vřele doporučuji všem, kdo to ještě neviděli :!: 8-) - Perfektní film se spoustou kvalitních zvratů a skvělým koncem.. :angel:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Včera jsem viděl Super Size Me a opravdu to nebylo špatné. Takový dokument spíše. Ale jsem rád, že nejsem jediný, kdo po stravě od Mc hází šavle. :twisted:
Operace žaludku (jeho podvázání) byla opravdu zážitkem, podobně každá lékařská prohlídka po zahájení tohoto experimentu.
Mmj. netušil jsem, že jsou v sýrech opiáty. :shock:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

to já jsem před pár měsíci taky viděl Super Size Me a říkal jsem si už nikdy nejdu k Šášovi na Big Mac, hned druhý den jsem jel do prahy a opět jsem jedl u Mc Donalda... nemohl jsem si pomoct
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jab: jo taky se mi ten film-dokument líbil, největší podíl na tom nejspíše mělo zpracování. Dozvěděl jsem se navíc docela dost nových informací. Rozhodně doporučuji :-) .
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

MirrorMask - především po výtvarné stránce velice zajímavě vypadající film (režie: Dave McKean), kupodivu se, zdá se, nedá totéž říci o příběhové stránce (scénář: Neil Gaiman & Dave McKean). Recenze na Fantasy Planet.

Edit: před chvílí jsem zhlédl Pach krve (Wrong Turn) - standartní dosti předvídatelná a po logické stránce místy pokulhávající vyvražďovačka, která by ani nestála za zmínku, kdyby neobsahovala jednu naprosto úžasnou scénu: morbidně krásná smrt druhé z mladic je imho natolik skvěle zpracována, že za ní samotnou přihazuji hvězdu navíc. 3/5
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tak nedávno jsem shlédl posledního HP (Ohnivý pohár) a docela se mi to líbilo (rozhodně mnohem více než předchozí díl), opravdu docela chytlavý děj a potemnělá atmosféra. I když výtky mám; knihu jsem sice nečetl, ale nelíbilo se mi vynechání některých zřejmých "detailů" (možná to bude v nějaké rozšířené verzi filmu nebo tak). Jako perličku dodávám, že se mi ve filmu podařilo zahlédnout i dva hráče mé oblíbené kapely 8-) .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

MCZ píše:rozhodně mnohem více než předchozí díl
:shock: :shock: :shock:

ale souhlasím s tím že ten film měl být alespoň o půl hodiny delší
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlieN: trojka sice nebyla špatná (třeba dvojka se mi líbila více ;-) ), Oldman hrál dobře, ale něco v tom postrádám.

Jo a v Poháru mi docela chyběla úvodní část u Dursleyových ;-) .
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Budete se dneska někdo dívat na Erotikon :?: - Němé filmy mě sice zrovna moc neberou, ale česká dílka z období první republiky bývají obecně kvalitní 8-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Erotikon jsem viděl, ale zdá se, že němé filmy opravdu nejsou pro mě :-(

Btw: Ve FK na ČT má být v blízkém budoucnu uvedeno několik potenciálně zajímavých filmů: Sladký život, Darmošlapové, Satyricon, Roma, Amarcord, Zuřící býk, Řím, otevřené město, Německo v roce nultém a Nashville.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Frosty píše:
MCZ píše:Jinak, když už probíráme filmy se satany, viděli jste někdo Devátou bránu (Ninth Gate) s J. Deppem?? konec byl trošku slabší, ale jina měl ten snímek párádní atmosféru.
JJ, Depp tam nebyl špatnej. Je to už docela dlouho co jsem tenhle snímek viděl. Pamatuji si to útržkovitě. Nezblázní on se tam tak trochu na konci?
tak trochu...jo 8-) ale fajn film...

mimochodem, koukal někdo na Sibiřského lazebníka?....trochu jiné kafe, ale mi se to líbilo (pravda, některé scény by byly vhodnější v jinou dobu, ale co už...) ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

alexa píše:koukal někdo na Sibiřského lazebníka?
Bohužel jsem viděl jenom úryvky, což mě po shlédnuté scéně, ve které nějaký ruský generál exnul "kávovou" sklenici vodky a potom začal tu sklenici okusovat a chroupavě pojídat ( :lol: ), velmi mrzí.. :-(
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 25.4.2006 20:05, celkem upraveno 1 x.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

alexa píše:mimochodem, koukal někdo na Sibiřského lazebníka?....trochu jiné kafe, ale mi se to líbilo (pravda, některé scény by byly vhodnější v jinou dobu, ale co už...) ;-) 8-)
nebyl to špatný film, ale moc dlouhý
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

mám to nahrané, budu čumět o víkendu
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“