Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
sladkosti nemusím :-/ sladím dost kafe, takže cukr mám v něm, ale jakékoliv zákusky, bonbóny, čokolády opravdu jen velmi vyjímečně.
ještě k těm žloutkům: kupodivu mi to vajíčka neznechutilo a dělám si teď občas koktejl ze žloutku (vcelku) na to lžíci kečupu, oleje, ostré koření (pepř, curry, chilli...), worchestrová a sojová omáčka a pak to do sebe hodit na ex. může se to teda ještě zalít štamprlí vodky
ještě k těm žloutkům: kupodivu mi to vajíčka neznechutilo a dělám si teď občas koktejl ze žloutku (vcelku) na to lžíci kečupu, oleje, ostré koření (pepř, curry, chilli...), worchestrová a sojová omáčka a pak to do sebe hodit na ex. může se to teda ještě zalít štamprlí vodky
...
petruschka píše:vlasák: nj, žloutky se dávaly dětem na posílení organismu. tys měl štěstí, že se ti s tím matka tak srala, do mě to nalejvali přímo ze skořápkyfakt
Frosty: promiň
A nejlíp ještě syrový, žepetruschka píše:žral bych nejspíš jen maso... bez příloh
Jinak já se zeleninou zase tak moc problémy nemám (i když moje matka si myslí pravej opak
4all: Taky tak strašně za jídlo utrácíte
Když si já zajdu někam na obídek, tak si prostě nedokážu dát jenom menu do 60 Kč - musím si dát zvlášť nějakou dobrou polívečku a k tomu jídlo z denní nabídky nebo rovnou z jídelního lístku (a hned je kilo - 150 korunek českých v háji
)
A když si "jen" jdu pro nějaký jídlo do obchodu, tak se taky neudržím a hážu do vozíku prakticky všechno dobrý, co se mi dostane pod ruku (pokud na to samozřejmě zrovna mám
)..
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: