Final Fantasy & iné japonské RPG

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Katt píše:ups : ))

4 keira: Pokud se ti to libilo,tak to bylo FF VIII : ))
VIII je hnus, VII je da best :-)
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

Nanaki: I když s tebou souhlasím ohledně FFVII, něco takového bych neříkal, nebo tě osmičkáři upálí za kacířství :twisted:
Dvě otázky o Xenogears - jak dlouhé je druhé CD :?: (první mi zabralo cca. 40 hodin) a je celé ve stylu začátku :?: - kilometry cutscén a občas bossfight
Obrázek
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Kde mám zápalky? 8-) - uznávam, že pre každého je dobrý iný diel, ale nemám rád, keď sa jeden vychvaľuje a druhý zhadzuje - ja síce nemám rád FFVII, ale to ešte neznamená, že ju považujem za zlú hru. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Wiskas : druhé CD je postatně kratší, a o dost méně "herní", než CD 1. Zas na druhou stranu, příběh tam opravdu graduje.
Btw : pokud chceš vidět ještě víc kilometrů cutscén a občas hru, zahraj si Xenosagu :lol:

CrowX : abych to vysvětlil. Osobně považuju VIII za nejhorší díl celé série. Důvody, které mě k tomu vedou, můžu na přání rozepsat. (ale upozorňuji, že jsou převážně subjektivní). Nicméně, pokud srovnám FFVIII se zbytkem herní scény, tak je to pořád vysoce kvalitní hra.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja to vždy delím na diely pred a po VII - predsa len zrovnávať staré diely dosť dobre nejde (možno iba z hľadiska príbehu a playability) - Ja som v VIII našiel to, čo mi v iných dieloch chýba - ako som už písal - tento diel sa odlišuje od všetkých ostatných - tebe sa to možno nepáči, mne však áno. ;-)
182
Keira
Sigilan

Příspěvek od Keira »

Katt píše:4 keira: Pokud se ti to libilo,tak to bylo FF VIII : ))
Bylo to některý z těch starejch, hrála jsem to přes emulátor :-P Možná šestka...
Who hath seen her wave her hand?
Or at the casement seen her stand?
Or is she known in all the land?
The lady of Shalott...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Stačí ak napíšeš meno nejakej postavy, alebo aspoň to, čo si pamätáš a ja ti poviem, ktorá to bola časť, hm?
182
Keira
Sigilan

Příspěvek od Keira »

CrowX píše:Stačí ak napíšeš meno nejakej postavy, alebo aspoň to, čo si pamätáš a ja ti poviem, ktorá to bola časť, hm?
Hehe, myslíš, že si toho moc pamatuju? ;-)
Měla jsem jet cosi zachránit, na začátku jsem byla v pár městech a pak jsem projížděla mořskou úžinou, kde mi to stáhlo loď do víru a potopila se. Pak jsem chvíli procházela tu potopenou loď... Tam jsem skončila.
The lady of Shalott...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak teraz si ma dostala - už si presne nespomínam - myslím, že to bude FFV, ale nie som si istý - resp ak si mohla ovládať 4 postavy tak to bola FFV a ak 3 tak to bola FFVI (aspoň myslím - na tu moju pamäť sa fakt nedá spoľahnúť :lol: )
182
Keira
Sigilan

Příspěvek od Keira »

Hm, tak to nevím. Myslím, že jsem s sebou měla ještě tři další postavy, ale nejsem si jistá.
The lady of Shalott...
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

CrowX píše:Tak teraz si ma dostala - už si presne nespomínam - myslím, že to bude FFV, ale nie som si istý - resp ak si mohla ovládať 4 postavy tak to bola FFV a ak 3 tak to bola FFVI (aspoň myslím - na tu moju pamäť sa fakt nedá spoľahnúť :lol: )
Ehmm, i v VI jsi měl 4 postavy, 3 postavy jsou jen v VII, VIII, X a X-2.

Keira : byl to na 100% díl pátý... ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nj tá moja pamäť :wall:
182
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

Jj, V.

4 Nanaki: to je uzasny,ze napises VIII sux,VII rulezz bez jakejkoli vysvetleni..stejne jako mr. joe ; )

...z kapsy pomalu vytahuje zapalovac a nanakimu uz hori ocas XD...
Sní androidi o ovečkách?
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Katt de Killer ? Jestli ano, tak si přečti debaty na FFP, tam jsem to vysvětloval celkem dost, ale jak říkám, na přání to klidne zopakuju.
Lex
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lex »

CrowX píše:Môj naj diel je FFVIII - iný štýl ako v ostatných - povedal by som, že je tak viac európskejší - myslím, že to bol zámer Square, aj keď to nejak extra nevyšlo (čo sa týka predaja) - u mňa je to zároveň hra na prvom mieste môjho herného rebríčka. Obsahuje perfektný príbeh, výborných hlavných predstaviteľov, zaujímavý systém Guardian forces a kúziel - a v neposlednom rade úžasné FMV sekvencie.
Naprostý souhlas, v kterémkoliv bodě ;) :D :roll:.

Hraji či jsem dohrál: FF5 (tři čtvrtě), FF6, FF8, FFX (jsem na začátku), FFX-2 (se chystám), Chrono Trigger (teď po druhé), Breath of Fire 2 (někde v polovině), Secret of Mana (v druhá kapitole)...

@Keira: Též musím přitakat, pátý díl ;).
Lex píše:Já jsem naopak zatím nebyl schopný „legálně“ sehnat, jakoukoliv kopii sedmého dílu Final Fantasy :(. Celkem smutné, neříkáte...?
Jsem již psal... :(
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“