VIII je hnus, VII je da bestKatt píše:ups : ))
4 keira: Pokud se ti to libilo,tak to bylo FF VIII : ))

Moderátor: sevencreature
Hehe, myslíš, že si toho moc pamatuju?CrowX píše:Stačí ak napíšeš meno nejakej postavy, alebo aspoň to, čo si pamätáš a ja ti poviem, ktorá to bola časť, hm?
Ehmm, i v VI jsi měl 4 postavy, 3 postavy jsou jen v VII, VIII, X a X-2.CrowX píše:Tak teraz si ma dostala - už si presne nespomínam - myslím, že to bude FFV, ale nie som si istý - resp ak si mohla ovládať 4 postavy tak to bola FFV a ak 3 tak to bola FFVI (aspoň myslím - na tu moju pamäť sa fakt nedá spoľahnúť)
Naprostý souhlas, v kterémkoliv bodě ;) :DCrowX píše:Môj naj diel je FFVIII - iný štýl ako v ostatných - povedal by som, že je tak viac európskejší - myslím, že to bol zámer Square, aj keď to nejak extra nevyšlo (čo sa týka predaja) - u mňa je to zároveň hra na prvom mieste môjho herného rebríčka. Obsahuje perfektný príbeh, výborných hlavných predstaviteľov, zaujímavý systém Guardian forces a kúziel - a v neposlednom rade úžasné FMV sekvencie.
Jsem již psal... :(Lex píše:Já jsem naopak zatím nebyl schopný „legálně“ sehnat, jakoukoliv kopii sedmého dílu Final Fantasy :(. Celkem smutné, neříkáte...?