Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Za posledních 22 hodin po mně nějak jde špatná nálada.
Začalo to neúspěšným stahováním The grave of the fireflies a rozladěním z ovládání KotORu, velmi nepříjemnými sny, probuzením zvoněním zvonku u dveří, celý den tu řve malý dítě (nikdy nebudu chtít děti!!!) , druhý díl Sandmana nebyl tak dobrý, jak jsem po přečtení prvního doufal, musel jsem neplánovaně 2 hodiny řešit problémy někoho jiného.... Hmmmmm
EDIT:
... achjoooo, pokazila se mi má surroundová sluchátka a nemám účtenku o koupi
Začalo to neúspěšným stahováním The grave of the fireflies a rozladěním z ovládání KotORu, velmi nepříjemnými sny, probuzením zvoněním zvonku u dveří, celý den tu řve malý dítě (nikdy nebudu chtít děti!!!) , druhý díl Sandmana nebyl tak dobrý, jak jsem po přečtení prvního doufal, musel jsem neplánovaně 2 hodiny řešit problémy někoho jiného.... Hmmmmm

EDIT:
... achjoooo, pokazila se mi má surroundová sluchátka a nemám účtenku o koupi

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Blah. Jsem na dvoutýdení praxi na Nové Huti, naštěstí jen v kancu, ale i tak jo to o hubu. Hraje tu evropa 2, Madbrahmína je zablokovaná správcem sítě, židle je nepohodlná a nepojízdná, není naprosto ce dělat a navíc jsem se zrovna polil teplou minerálkou.
Sic FreeCell a miny patří mezi mé oblíbené kratochvíle, mám dojem, že jejich hodnotu teprve ocením
Sic FreeCell a miny patří mezi mé oblíbené kratochvíle, mám dojem, že jejich hodnotu teprve ocením
Feed your head
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hééézkýýýý. Tohle bys mohl předvést místo tanců na DISSu.javor píše:... a kouši si nehty na nohách....
Když už to budeš mít natrénovaný.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
javor:
to má brahmína nějaký nepovolený obsah, že je zablokovaná?
Hmm, já měl dneska praxi celkem v pohodě, sice strojírenský podnik a v podstatě jsem pořád něco měl na práci, ale aspoň to rychle utíkalo. Jo a už zase jsem při čištění zdroje díky své blbosti dostal pecku proudem, stále tedy zůstávám antitechnikem
.

Hmm, já měl dneska praxi celkem v pohodě, sice strojírenský podnik a v podstatě jsem pořád něco měl na práci, ale aspoň to rychle utíkalo. Jo a už zase jsem při čištění zdroje díky své blbosti dostal pecku proudem, stále tedy zůstávám antitechnikem