Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Česko 6:4 Kanada
Slovesnko 5:2 Švédsko

Gratuluju pánové :applause:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

A co říkate na fotbalové finále ME 17 - CZ : RUS 2:2 (3:5). Smůla.
Prý to byl velmi pohledný fotbal.
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 15.5.2006 14:45, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Teraz sa ukazalo, ze Hossa je polovica tymu... A nam uz len zostava dufat, ze
sa Rusko vyhra nad Svedskom (aj ked im to mozu pustit- Rusko je prve tak ci tak :-? ), a ak nevyhra, tak Svajciari neremizuju s Bielorusmi... bohzuial pre nas neprijatelne eventuality su dost pravdepodobne... :(
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Poznámka k jednomu textu uveřejněnému na kanadském hokejovém webu:
Notes: Auld had only allowed two goals in his previous two starts . . . The Czech Republic has won five world championships since 1996; Canada has won three times over that period . . . Canada has lost nine of its past 11 meetings with the Czech Republic at the world championship . . . The Czech Republic has 10 NHL players on its roster, including Montreal's Jan Bulis and Plekanec and Toronto's Tomas Kaberle.

Moooc hezky se to čte, co? Nádherný zápas to byl. A je i vidět, že český hokej má do budoucna z čeho brát své talenty. Což je velmi potěšující. 8-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:Poznámka k jednomu textu uveřejněnému na kanadském hokejovém webu:
Notes: Auld had only allowed two goals in his previous two starts . . . The Czech Republic has won five world championships since 1996; Canada has won three times over that period . . . Canada has lost nine of its past 11 meetings with the Czech Republic at the world championship . . . The Czech Republic has 10 NHL players on its roster, including Montreal's Jan Bulis and Plekanec and Toronto's Tomas Kaberle.

Moooc hezky se to čte, co? Nádherný zápas to byl. A je i vidět, že český hokej má do budoucna z čeho brát své talenty. Což je velmi potěšující. 8-)
do budoucna v souvislosti s naším týmem? no nevím, nevím, těm klukům je v nejlepším případě 26-27 a to už není budoucnost:/ I když uznávám, že já mám v tomto vcelku přísné paramtery:)

Ale je rpavda, že se to čte velmi dobře:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tokkar píše:A co říkate na fotbalové finále ME 17 - CZ : RUS 2:2 (3:5). Smůla.
Prý to byl velmi pohledný fotbal.
viděl jsem, opravdu paráda, oproti naší lize zázrak! a obstálo by i ve srovnání s premier league (anglická 1. liga), a co mne enjvíce ptoěšilo - velice čistá hra všech mužstev, co jsem viděl! Ani jeden tvrdší faul:)

A přihřeju si polívčičku - jednoznačně nejlepší byli Vácha, Pekhart a Necid:) Za to Woynar a Štěch nám cum grano salis prohráli finále:(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Hezká myšlenka ke korupci v českém fotbale od člověka povolaného:

Trh (fotbalu v ČR) je tak strašně malý, co se týče peněz, že pokud mluvíte o korupci, tak my nechápeme, že to těm lidem vůbec stojí za to.
Patrik Tkáč, spolumajitel investiční skupiny J&T
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

že já zapla pc a tv...ti naši to v tom hokeji zase mydlí...prozatím prohrávají s amíky 0:1... :-( 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Tak sme to projeli nacelý čáře. 3:1 a já doufal že to dopadne jako minule.
Nj, hold sme neměli Vokouna.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Trandul píše:Tak sme to projeli nacelý čáře. 3:1 a já doufal že to dopadne jako minule.
Čert to vem. Na lámání chleba dojde teprva v následujícím zápase.
Mmj. u bratrů Slováků to vypadá, že nechtějí nic ponechat náhodě. :-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:
Trandul píše:Tak sme to projeli nacelý čáře. 3:1 a já doufal že to dopadne jako minule.
Čert to vem. Na lámání chleba dojde teprva v následujícím zápase.
Mmj. u bratrů Slováků to vypadá, že nechtějí nic ponechat náhodě. :-)
Tak výkon s USA byla velká ostuda, skoro, jako dkyby se včera opili a dneska vsadili,že to projedou, aby měli na útratu:)

Zítra/pozítří půjde o všechno, snad to dobře dopadne, ale bez trenéra..nevím nevím...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

no, s Vokounem by to imho nebylo o mnoho lepší, ale to je jedno ;-) Každopádně si ale nemyslím, že bychom neměli trenéra - Hadamczik to sice dost zazdívá, ale věřit melodramatickým hláškám z čím dál bulvárnějšího Sportu a podobných, že Hadamczik neumí koučovat, se mi zase taky nechce...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:no, s Vokounem by to imho nebylo o mnoho lepší, ale to je jedno ;-) Každopádně si ale nemyslím, že bychom neměli trenéra - Hadamczik to sice dost zazdívá, ale věřit melodramatickým hláškám z čím dál bulvárnějšího Sportu a podobných, že Hadamczik neumí koučovat, se mi zase taky nechce...
Vlasáku, já Sport sice občas pročtu, ale v dnešní době je těch médií na netu tolik, že si snad lze udělat dobré závěry i tak. A když se dočtu, že nejlepší bek extraligy nejde, že mu dokonce ani trenér nedal šanci, přestože jej Musil doporučoval, a pak vidím, ž emáme problém vystřelit při přesilovkách, což je jeho specialita, tak je něoc shnilého kdesi. To samé,. když se Marek doví, že nejede od novinářů a pak jedou Irgl s Hubáčkem, kteří určitě nejsou lepší! A dneska bylo ajsně vidět, že vůbec netušil co udělat, jak dodat mužstu impulz, co změnit...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun: jo, bordel s neinformovaným Kotalíkem byl už na OH - ač Hadamczik celou dobu tvrdil, že jeho "tajné trumfy" jsou okamžitě připravení přijet. Byl tam bordel i s kapitánstvím a další...
Teď nejede neproduktivnější hráč (Marek, mj. jeden z mých oblíbených sparťanů) a bek (Novák). Ano, nechápal jsem to - a nechápu všemožné nové tváře, co v mužstvu jsou (Štefan atp.), ale to, že "Hadamczik = nemáme trenéra" mi přijde dost přitažené za vlasy... Hadamczik je možná špatnej trenér, ale je to trenér - svoje úspěchy (no, ne nijak zátračné, pravda) měl, něčeho dosáhl a kvůli něčemu ho do nároďáku dali...
Mezi náma (kontroverzní názor ;-)), moc si nezadá s loňským trenérem nároďáku Růžičkou, po kterém se tolik volá. Ten druhý jmenovaný má imho jen víc štěstí... ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Vallun: jo, bordel s neinformovaným Kotalíkem byl už na OH - ač Hadamczik celou dobu tvrdil, že jeho "tajné trumfy" jsou okamžitě připravení přijet. Byl tam bordel i s kapitánstvím a další...
Teď nejede neproduktivnější hráč (Marek, mj. jeden z mých oblíbených sparťanů) a bek (Novák). Ano, nechápal jsem to - a nechápu všemožné nové tváře, co v mužstvu jsou (Štefan atp.), ale to, že "Hadamczik = nemáme trenéra" mi přijde dost přitažené za vlasy... Hadamczik je možná špatnej trenér, ale je to trenér - svoje úspěchy (no, ne nijak zátračné, pravda) měl, něčeho dosáhl a kvůli něčemu ho do nároďáku dali...
Mezi náma (kontroverzní názor ;-)), moc si nezadá s loňským trenérem nároďáku Růžičkou, po kterém se tolik volá. Ten druhý jmenovaný má imho jen víc štěstí... ;-)
Aha, jasně ses projevil:) Respektuji,žes Sparťan, ale Růžičku srovnávat s Hadamcziekm je jako srovnávat formuli 1 s trabantem - obojí má kastli z kompozitních materálů, ale jinak je v tom sakra rozdíl. Chápu, že Růžičku nemusíš, ale to nic nemněí na tom, že to byl veleúspěšný hráč, ídky čemuž má mězi hvězdami respekt, má mimořádný cit pro hokej, umí hráče skvěle vyburcovat a namotivovat a v porovnání s Hadamczikem umí jednat s lidma a vše ostatní...

Hadamczik dostal repre za své manažerské zásluhy o český hokej, jako takové znouzecnostné řešení... Jinak, to že Hadamczik není trenér tvrdím na základě toho, že na střídačce rpakticky jen mlčí a kroutí nevěřícně hlavou... a Když tým za jeho éry potřeboval "impuls" tak se mu jej dostalo od jiných...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“