Slovesnko 5:2 Švédsko
Gratuluju pánové

do budoucna v souvislosti s naším týmem? no nevím, nevím, těm klukům je v nejlepším případě 26-27 a to už není budoucnost:/ I když uznávám, že já mám v tomto vcelku přísné paramtery:)Jab píše:Poznámka k jednomu textu uveřejněnému na kanadském hokejovém webu:
Notes: Auld had only allowed two goals in his previous two starts . . . The Czech Republic has won five world championships since 1996; Canada has won three times over that period . . . Canada has lost nine of its past 11 meetings with the Czech Republic at the world championship . . . The Czech Republic has 10 NHL players on its roster, including Montreal's Jan Bulis and Plekanec and Toronto's Tomas Kaberle.
Moooc hezky se to čte, co? Nádherný zápas to byl. A je i vidět, že český hokej má do budoucna z čeho brát své talenty. Což je velmi potěšující.
viděl jsem, opravdu paráda, oproti naší lize zázrak! a obstálo by i ve srovnání s premier league (anglická 1. liga), a co mne enjvíce ptoěšilo - velice čistá hra všech mužstev, co jsem viděl! Ani jeden tvrdší faul:)Tokkar píše:A co říkate na fotbalové finále ME 17 - CZ : RUS 2:2 (3:5). Smůla.
Prý to byl velmi pohledný fotbal.
Tak výkon s USA byla velká ostuda, skoro, jako dkyby se včera opili a dneska vsadili,že to projedou, aby měli na útratu:)Jab píše:Čert to vem. Na lámání chleba dojde teprva v následujícím zápase.Trandul píše:Tak sme to projeli nacelý čáře. 3:1 a já doufal že to dopadne jako minule.
Nj, hold sme neměli Vokouna.
Mmj. u bratrů Slováků to vypadá, že nechtějí nic ponechat náhodě.
Vlasáku, já Sport sice občas pročtu, ale v dnešní době je těch médií na netu tolik, že si snad lze udělat dobré závěry i tak. A když se dočtu, že nejlepší bek extraligy nejde, že mu dokonce ani trenér nedal šanci, přestože jej Musil doporučoval, a pak vidím, ž emáme problém vystřelit při přesilovkách, což je jeho specialita, tak je něoc shnilého kdesi. To samé,. když se Marek doví, že nejede od novinářů a pak jedou Irgl s Hubáčkem, kteří určitě nejsou lepší! A dneska bylo ajsně vidět, že vůbec netušil co udělat, jak dodat mužstu impulz, co změnit...Vlasák píše:no, s Vokounem by to imho nebylo o mnoho lepší, ale to je jednoKaždopádně si ale nemyslím, že bychom neměli trenéra - Hadamczik to sice dost zazdívá, ale věřit melodramatickým hláškám z čím dál bulvárnějšího Sportu a podobných, že Hadamczik neumí koučovat, se mi zase taky nechce...
Aha, jasně ses projevil:) Respektuji,žes Sparťan, ale Růžičku srovnávat s Hadamcziekm je jako srovnávat formuli 1 s trabantem - obojí má kastli z kompozitních materálů, ale jinak je v tom sakra rozdíl. Chápu, že Růžičku nemusíš, ale to nic nemněí na tom, že to byl veleúspěšný hráč, ídky čemuž má mězi hvězdami respekt, má mimořádný cit pro hokej, umí hráče skvěle vyburcovat a namotivovat a v porovnání s Hadamczikem umí jednat s lidma a vše ostatní...Vlasák píše:Vallun: jo, bordel s neinformovaným Kotalíkem byl už na OH - ač Hadamczik celou dobu tvrdil, že jeho "tajné trumfy" jsou okamžitě připravení přijet. Byl tam bordel i s kapitánstvím a další...
Teď nejede neproduktivnější hráč (Marek, mj. jeden z mých oblíbených sparťanů) a bek (Novák). Ano, nechápal jsem to - a nechápu všemožné nové tváře, co v mužstvu jsou (Štefan atp.), ale to, že "Hadamczik = nemáme trenéra" mi přijde dost přitažené za vlasy... Hadamczik je možná špatnej trenér, ale je to trenér - svoje úspěchy (no, ne nijak zátračné, pravda) měl, něčeho dosáhl a kvůli něčemu ho do nároďáku dali...
Mezi náma (kontroverzní názor), moc si nezadá s loňským trenérem nároďáku Růžičkou, po kterém se tolik volá. Ten druhý jmenovaný má imho jen víc štěstí...