Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Uživatelský avatar
necrotising_
Sigilan
Příspěvky: 1648
Registrován: 3.10.2005 7:44
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

SE*E me moje DEBILNI pripojeni :-x . Kazdych tak 10 minut to na par vterin spadne, takze se tady jak idiot snazim 5 hodin stahnout 1 dil Twin Peaks a uz asi 10krat jsem se pokousel upladnout jedno album na net :evil: :!: :-x .
Uživatelský avatar
AlmSiVi
Sigilan
Příspěvky: 579
Registrován: 29.11.2005 8:20
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak tohle se mi stává občas taky, ale vždycky to bylo když jsem se v diablu na battle.netu snažil s někým vyměnit nějakej absolutně skvělej předmět :-( Řek bych že vyměnit s někým harlequin crest za haldu unikátních předmětů už se mi nikdy nepoštěstí :-( :-(
Uživatelský avatar
Neferit
Šifrovač
Příspěvky: 2323
Registrován: 29.9.2005 16:53
Bydliště: terra incognita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sakryš; už se mi pomalu blíží doba odchodu na třídní besídku v houslích... a už teď se mi klepou ruky tak, že pokud tu Humoresku zahraju aspoň tak, aby na mě nelítala rajčata, tak si budu moct blahopřát :-? . A to mám hrát ještě ve dvou komořinách :doh: ... no, aspoň, že tam už budu hrát s davem a pokud neudělám chybu v jedné sólové části, tak si nikdo ničeho nevšimne :-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Uživatelský avatar
Ajantis
Sigil Team
Příspěvky: 5040
Registrován: 28.9.2005 22:38
Bydliště: die beschattete Berge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak KotOR je další hra, kde je ten debilní systém ovládání, že vidíte svou postavu z pohledu 3. osoby, ovládáte ji šipkami, ale když zmáčknete např. šipku doleva, postava NEzabočí doleva ze svého pohledu, ale z vašeho pohledu :evil: Takže někdy ze svého pohledu při zmáčknutí stejné klávesy zabočí doprava, jindy zase běží rovně... Je to k zbláznění, nedokážu si na tohle vůbec zvyknout :-( Bylo to myslím už i ByGoEv, fuj! Tenhle způsob ovládání někomu vyhovuje?
Uživatelský avatar
yenn
Sigil Team
Příspěvky: 3192
Registrován: 24.9.2005 23:13
Bydliště: pod tisíciletým dubem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ajantis: Na konzolích je to afaik poměrně standartní. Zda to hráčům vyhovuje, nebo si zvykli, netuším ;-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Uživatelský avatar
nuke
Sigilan
Příspěvky: 1783
Registrován: 2.10.2005 14:24
Bydliště: Arulco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Hraj to myšou. Podobne to bolo aj pri novom Tomb Raiderovi, až som to teda správne pochopil. S velkým sebazaprením som začal na otáčanie sa používať myš a ono to šlo 8-)
Uživatelský avatar
Elessar
Sigilan
Příspěvky: 1785
Registrován: 1.10.2005 19:39
Bydliště: Desolation Row
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

hmmm... mne to napr. absolutne nevadilo :think: asi ide o zvyk...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Uživatelský avatar
Frosty
Sigilan
Příspěvky: 1726
Registrován: 2.10.2005 17:17
Bydliště: drsný sever:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis píše:Tenhle způsob ovládání někomu vyhovuje?
Nadšen jsem z něj též nebyl, ale nevadí a dá se na něj zvaknout ;) Jak píše nuke - zkus tu myš. Co si pamatuji, tak jsem to také jel 'klasicky' klávesnice + myš a pak už šlo jen o to, zvyknout si celkově na systém bojů...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7394
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:Tak KotOR je další hra, kde je ten debilní systém ovládání
Hmmm, ovládání v KotORu je IMO v pohodě - koneckonců není to akční hra a kdykoliv ji můžeš zapauzovat, takže o nic nejde.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ajantis: tohle ovládání je jak píše yenn na konzolích normální (a tedy často i hrách dělaných zároveň pro pc i konzole), třeba ve všech nových PoP
(já to hrál taky na myši a neměl jsem s tím vážnější problémy, i když klasický izometrický pohled ala Dungeon Siege by byl lepší)
Uživatelský avatar
Arthalion
Sigilan
Příspěvky: 981
Registrován: 29.9.2005 14:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Stazujem si na bolest hlavy, ktora ma trapi uz druhy den. Neviem ci je to nedostatkom spanku alebo cucanim do 20 palcoveho CRT monitora v grafickom studiu, mozno je to tym, ze mi uz ten Photoshop lezie na mozog, vsade vidim ikonky, listicky, okienka, Macovske jablcka a ine kravinky. :lol: :-( A to mam este pred sebou este 7 dni praxovania... Mozno je toto posledny prispevok ktory pisem ako relativne normalny clovek, predbezne sa teda s Vami lucim... :lol: :sick: :hand:
Uživatelský avatar
Killdozer
Sigilan
Příspěvky: 463
Registrován: 23.10.2005 15:13
Bydliště: Friendly Arm Inn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Arthalion píše:Stazujem si na bolest hlavy, ktora ma trapi uz druhy den. Neviem ci je to nedostatkom spanku alebo cucanim do 20 palcoveho CRT monitora v grafickom studiu, mozno je to tym, ze mi uz ten Photoshop lezie na mozog, vsade vidim ikonky, listicky, okienka, Macovske jablcka a ine kravinky. :lol: :-( A to mam este pred sebou este 7 dni praxovania... Mozno je toto posledny prispevok ktory pisem ako relativne normalny clovek, predbezne sa teda s Vami lucim... :lol: :sick: :hand:
neboj, to bude fpoho. takovehle stavy mivam pravidelne, prestoze(nebo prave proto) ze mam 15" monitor.(ale zase na nej cumim zblizka, coz je mozna jeste horsi). bude fpoho. potrebujes se vyspat.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Uživatelský avatar
Sadako
Sigil Team
Příspěvky: 4552
Registrován: 25.9.2005 12:58
Bydliště: Sigil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Asi vyhodím mobilní telefon! Rodiče mají kredit a nepříjemné dotazy a bratr má kredit a na mě pifku, jelikož je doma a rodiče si získané informace evidentně nenechávají pro sebe :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Uživatelský avatar
Landor
Šifrovač
Příspěvky: 554
Registrován: 27.9.2005 10:38
Bydliště: Astral Plane

Příspěvek od Landor »

hm, tak nějak netuším, co si mám myslet o svém poskytovateli netu-.
evidentně jim vůbec nevadí, že již několikerý měsíc (začínám ztrácet přehled) mám internet bez placení a bez smlouvy. i když jsem je před časem upozornil, kde nic tu nic, tomu se říká administrativa. :drool:
jinak jsem dnes musel nečekaně čekat hodinu na bus stage, protože můj pravidelný bus se rozhodl vůbec nejet. great. :wall:
Uživatelský avatar
Vlasák
Sigilan
Příspěvky: 3017
Registrován: 26.9.2005 7:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Finále fotbalové Ligy mistrů za moc nestálo, ale na to si nestěžuju ;-) Věc je ta, že tam opět byly reklamy. A mezi Ligou mistrů mi vzhledem k tomu, že je tam vložený blok zahraničních reklam, nevadí, protože zrovna tyhle mají pointu a styl (parádní PS reklamy už asi přes šest let ;-))
Ale včera tam došlo ke krásnému kontrastu, a tak stížnost padá na pokleslost českých reklam, na českou pivní subkulturu a na potenciální růst primitivnosti.

O co šlo? vklínila se tam totiž reklama na Gambrinus a...

...rázem jsem vzplál jako škrtnutá sirka ;-)

Že je v médiích reklam na pivo až moc, štve mě to, ale budiž - kde je poptávka, tam je nabídka. Věc je však ta, že ty reklamy jsou v drtivé většině zcela tristní a rovnou říkám primitivní, anebo přinejmenším s prvky buranství a primitivismu ;-) Prostě se něco dělá a pak se chlastá, anebo se chlastá, něco se začne dělat a pak se zjistí, že chlastání jde stejně líp. A do toho se tam vyskytují klasické pivní postavy a žvásty. Nevím, jestli to tvůrci reklam myslí v ironii, že už si z takových lidí dělají prostě prču, anebo to je myšlené vážně. Tak jako tak kroutím nad pokleslou náplní těchto reklam hlavou. Jenže, to ještě jde...

Včera, reklama na Heineken. Reklama na pivo. Zahraniční reklama na pivo - má to hudbu, má to příběh, jsou tam normální lidé a jaksi normálně stolujou. Vzpomenul jsem si na minulou verzi reklamy na Heineken s Tomem Jonesem coby hudebním doprovodem, vzpomínám si na další, které v souvislosti s reklamou při Lize mistrů šly. Vše splňuje prvky zpočátku odstavce.

Ale pak tam včera skočila reklama na Gambrinus a já jsem z toho kontrastu nevěděl, jestli smát, nebo brečet. Parta nějakých chlapíků tam do sebe otáčí lahváče, jsou to takovéty přiožralé typy, do toho nějaké hloupé hlášky ze čtvrté cenové... Nevidět před tím ty normální (cizí) reklamy, kroutil bych hlavou jako při skoro každé české pivní reklamě - další ze série ubohých českých pivních reklam. Ale když jsem před tím viděl ty normální (cizí) reklamy, přišlo mi to zcela tragické a jen to přililo oleje do ohně mého anti-čecháčství - protože, jestli je tahle reklama produkt od nás, o nás a pro nás (a to ve všech třech samozřejmě ano), tak se vážně stydím za svou národnost... :roll:
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum


Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Archivy“