Kuřáci & nekuřáci

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kouříš?

Ano
21
17%
Ne
79
62%
Příležitostně (jen když chlastám)
21
17%
Příležitostně (pro uklidnění)
6
5%

Celkem hlasů: 127

Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ja nepisu o tatrankach.. ;-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:Geralt: A nepřibral taky tak náhodou :roll: ? Dost špatný nápad, začít nahrazovat cigarety jídlem :roll:
Ne nutně, ale nahradit si cigára jabkama nebo mrkví mi přijde o něco rozumnější... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

mrkví?...pravda, prsty prý barví úplně stejně... :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

mrkev? být místo bílý oranžový? děkuji nechci ;-)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

alexa píše:mrkví?...pravda, prsty prý barví úplně stejně... :lol: 8-)
O tom nic nevím, mrkev nežeru... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

já taky nemluvím o jídle... :twisted: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jo, mrkev už jsem taky dlouho nechroupal :think: Hmm, docela dobrá je kombinace syrové mrkve a rohlíku s máslem (k jídlu samozřejmě :evil: ).

Taky bych nikomu nedoporučoval nahrazovat cigarety tatrankami :-) Kazí to zuby :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Vampiria píše:Geralt: A nepřibral taky tak náhodou :roll: ? Dost špatný nápad, začít nahrazovat cigarety jídlem :roll:
Máš pravdu, přibral po tom nějaké kilo. Nicméně mě to přivedlo na zajímavý experiment. Již asi měsíc a půl každý den poctivě konzumuji jednu tatranku (střídám příchuti), abych vypozoroval, zda-li přiberu jako můj strýc. (Neboť bych to docela potřeboval). Rozdíl je v tom, že neodvykám a ani u toho nepokračuji v kouření. Chci zjistit, zda-li se ten jev týká pouze přestávajících kuřáků nebo to funguje i obecně. Nevýhodou je naprosto nedostatečný statistický vzorek, jelikož do pokusu jsou zapojeni dva lidé (a to strýc ještě nevědomky :lol: ). Kdybyste tedy měl někdo zájem, jste srdečně vítáni! ;-) Zatím se projevily následující výsledky:
1) příbytek váhy = 0 (kg, mg i v jakékoli jiné hmotnostní jednotce 8-) )
2) tatranky se mi začaly hnusit (i když střídám příchuti)
3) pomalu jsem za ně utatil již 350 Kč
Vzhledem k výše zmíněným skutečnostem a také k poněkud nesouhlasnému názoru obvodního zubaře s tím pokusem asi brzo skončím. Hlavně ty čtyři stovky se daly využít líp, než je bohapustě prožrat :shock:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Geralt: já jím už čtyři roky poctivě každý den dvě snickersky a taky to se mnou nic nedělá
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Geralt: Přidala bych se, ale jednak nejsem nijak extra vysazená na sladký a druhak jsem už teď jak hrouda... :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

jak to tak čtu...mám chuť na šíšu...žeby třešeň?...ale až večer... :roll: 8-)
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Lerek píše:Geralt: já jím už čtyři roky poctivě každý den dvě snickersky a taky to se mnou nic nedělá
To je zajímavé, taky nic, co? Jak se zdá, tak z našeho experimentu má radost tak akorát Opavia a ta firma, co dělá Snickersky. Za ty 4 roky jsi ji musel docela finančně podržet :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Pamatuju si bráchovy kuřácké začátky... jak mamina zjistila, že brácha začal kouřit, chtěla to řešit radikálně. Situace dlouhou dobu vypadala takhle:
*brácha došel zvenku domů. mamina na něho čekala u dveří*
mamina: "Tak kolik jich bylo?"
brácha: *přiškrceně* "Dvě." *sundal si brýle*
a vzápětí brácha dostal za každou cigaretu regulérně po paštěce, což já jsem hodnotila skrývaným pochechtáváním :lol:

Ale ani toto řešení na bráchu nezabralo :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Neferit:ještě žě vodnice se nezapaluje tak často :dancing: :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

W: tak to myslím, že i já bych dostala pěkných pár po paštěce, kdybych měla dostat za každý voďárnový dýchánek, kterého jsem se aktivně účastnila :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“