Arthalion píše:Stazujem si na bolest hlavy, ktora ma trapi uz druhy den. Neviem ci je to nedostatkom spanku alebo cucanim do 20 palcoveho CRT monitora v grafickom studiu, mozno je to tym, ze mi uz ten Photoshop lezie na mozog, vsade vidim ikonky, listicky, okienka, Macovske jablcka a ine kravinky. A to mam este pred sebou este 7 dni praxovania... Mozno je toto posledny prispevok ktory pisem ako relativne normalny clovek, predbezne sa teda s Vami lucim...
si to zkus, takhle nějak běžně pracovat 8.5h denně, celkem buffout.
Stěžuju si na svůj fyzický stav; posledních pár dní jsem pořád unavená (přitom mám dostatek spánku), pobolívá mě hlava (z nedostatku tekutin to být nemůže) a občas se mi docela dost motá kufr no to teda potěš koště
Mne zas uz par dnu boli kloub v celisti . Kdyz hodne otevru pusu, kdyz si opiram hlavu o ruku a tak... a kdyz nic z toho nedelam, tak v nem stejne citim maly tlak. A dnes me zacalo bolet i ucho (predpokladam, ze mezi tim bude nejaka spojitost).
Promiň, Lereku, ale raději budu šejdrem, než být árijec. Obávám se totiž, že i kdybych jedním byla, tak by mě to před bolestmi kloubů stejně neuchránilo
Vlasák o propagaci piva: Třeba by se na tom dalo najít pozitivní to, že si takový reklamy na nic nehrajou... Určitě pokládám za lepší scénu ze čtvrtý cenový, než reklamy o inspiračních účincích piva (myslim že něco z národního obrození, či co. Už sem to viděl dávno). To se pak totiž řadí do stejný kategorie, jako že použití správných vložek napomůže při sportu...
Hamster píše:Vlasák o propagaci piva: Třeba by se na tom dalo najít pozitivní to, že si takový reklamy na nic nehrajou... Určitě pokládám za lepší scénu ze čtvrtý cenový, než reklamy o inspiračních účincích piva (myslim že něco z národního obrození, či co. Už sem to viděl dávno). To se pak totiž řadí do stejný kategorie, jako že použití správných vložek napomůže při sportu...
připomíná mi to jeden vtip, snad to vystihnu přesně...sejdou se tři v hospodě a že si dají pivo - každý to, co propaguje. jeden si poručí _Budwar, druhý Stellu a třetí říká :"já si dám kofolu". ptají se ho tedy, proč si nedá pivo a on jim ds úsměvem řekne:"když vy si pivo nedáváte, tak já také ne."..
takže tak nějak
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit píše:posledních pár dní jsem pořád unavená (přitom mám dostatek spánku), pobolívá mě hlava (z nedostatku tekutin to být nemůže) a občas se mi docela dost motá kufr no to teda potěš koště
To vypadá na jedny z počátečních příznaků těhotenství
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...