Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Arthalion píše:Stazujem si na bolest hlavy, ktora ma trapi uz druhy den. Neviem ci je to nedostatkom spanku alebo cucanim do 20 palcoveho CRT monitora v grafickom studiu, mozno je to tym, ze mi uz ten Photoshop lezie na mozog, vsade vidim ikonky, listicky, okienka, Macovske jablcka a ine kravinky. :lol: :-( A to mam este pred sebou este 7 dni praxovania... Mozno je toto posledny prispevok ktory pisem ako relativne normalny clovek, predbezne sa teda s Vami lucim... :lol: :sick: :hand:
si to zkus, takhle nějak běžně pracovat 8.5h denně, celkem buffout. :twisted:

EDIT: sakra, musí mi před barákem řvát Kalousek?! :eh:
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Áááááááách jo, nebo spíš jauvajs, neska mě celej den bolela záda. Takže jedinej světlej bod je že du v úterý na rehabilitaci.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Stěžuju si na svůj fyzický stav; posledních pár dní jsem pořád unavená (přitom mám dostatek spánku), pobolívá mě hlava (z nedostatku tekutin to být nemůže) a občas se mi docela dost motá kufr :-? no to teda potěš koště :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Mne zas uz par dnu boli kloub v celisti :-? . Kdyz hodne otevru pusu, kdyz si opiram hlavu o ruku a tak... a kdyz nic z toho nedelam, tak v nem stejne citim maly tlak. A dnes me zacalo bolet i ucho (predpokladam, ze mezi tim bude nejaka spojitost).
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jak to tak sleduju, tak jsme asi všichni nějak šejdrem :lol: :lol: :lol:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Neferit píše:Jak to tak sleduju, tak jsme asi všichni nějak šejdrem :lol: :lol: :lol:
Jestli se ještě můžu přidat, tak jsem vám za ten týden
takový nějaký .. vyklikaný. :lol:
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Neferit píše:Jak to tak sleduju, tak jsme asi všichni nějak šejdrem :lol: :lol: :lol:
To jo, Sigil začíná vymírat.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

to bude tím, že jste všichni kolkolem hovno árijci! :lol:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Promiň, Lereku, ale raději budu šejdrem, než být árijec. :lol: :lol: :lol: Obávám se totiž, že i kdybych jedním byla, tak by mě to před bolestmi kloubů stejně neuchránilo :lol: :lol: :lol:

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Vlasák o propagaci piva: Třeba by se na tom dalo najít pozitivní to, že si takový reklamy na nic nehrajou... :-) Určitě pokládám za lepší scénu ze čtvrtý cenový, než reklamy o inspiračních účincích piva (myslim že něco z národního obrození, či co. Už sem to viděl dávno). To se pak totiž řadí do stejný kategorie, jako že použití správných vložek napomůže při sportu... ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Hamster píše:Vlasák o propagaci piva: Třeba by se na tom dalo najít pozitivní to, že si takový reklamy na nic nehrajou... :-) Určitě pokládám za lepší scénu ze čtvrtý cenový, než reklamy o inspiračních účincích piva (myslim že něco z národního obrození, či co. Už sem to viděl dávno). To se pak totiž řadí do stejný kategorie, jako že použití správných vložek napomůže při sportu... ;-)
připomíná mi to jeden vtip, snad to vystihnu přesně...sejdou se tři v hospodě a že si dají pivo - každý to, co propaguje. jeden si poručí _Budwar, druhý Stellu a třetí říká :"já si dám kofolu". ptají se ho tedy, proč si nedá pivo a on jim ds úsměvem řekne:"když vy si pivo nedáváte, tak já také ne.".. :lol:

takže tak nějak 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Trandul píše:Sigil začíná vymírat.
Tím bych si nebyl tak jistý...
Neferit píše:posledních pár dní jsem pořád unavená (přitom mám dostatek spánku), pobolívá mě hlava (z nedostatku tekutin to být nemůže) a občas se mi docela dost motá kufr :-? no to teda potěš koště :-(
To vypadá na jedny z počátečních příznaků těhotenství :mrgreen: :lol:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty píše:To vypadá na jedny z počátečních příznaků těhotenství :mrgreen: :lol:
Že by Neferit nakonec přece jenom neskončila ve velkém domě se spoustou koček :?: :-P ;-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Frosty: ROFL :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty: Tak ti děkuju :lol: tohle by mě fakt nenapadlo :lol:

KOFi: V tomhle domečku mám slíbený pokoj za jákýchkoliv podmínek a stavu :lol: a fuj... kočky :-? to radši hromadu psů nebo morčat :-)

Zamčeno

Zpět na „Archivy“