Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Pan Bača: Ja im budem vždy samozrejme fandiť tiež, ale radšej na trénerskej lavičke vidím niekoho schopného... predsa len tréner je veľmi dôležitý element úspechu...
Ján Filc ( pre tých, ktorým nič nehovorí - doviedol náš tím k zlatu a striebru ) asi síce nebol po taktickej a odobornej stránke ( aj keď toto si naozaj netrúfam hodnotiť, len podľa jeho predchádzajúcich skúseností atď mi to tak vychádza ) žiadny majster, ale vedel ten tím perfektne sceliť a úžasne do neho zapadol... dokázal hráčov v ťažkých chíľach vyburcovať a podobne... a toto mnohým trénerom chýba - keď som niekedy v zložitých momentoch zápasov reprezentácie ( štvrťfinále na ZOH 2006 alebo MS 05/06 ) videl toho nášho Fera mlčky sedieť a dívať sa, tak mi vrela krv žilách... toto imho správny tréner robiť nemá... jeho povinnosti spočívajú nielen v taktickej príprave mužstva na zápas... ;-)
Ale dúfam, že si po novej voľbe trénera ešte nebudem hovoriť - zlatý Hossa... :-?

A tiež aj toto je jedne z dôvodov prečo Hadamczika nechcem ako trénera - predsa len to nie je Slovák, ale Čech a keď bude treba nebude imho schopný sa do "toho tak z celého srdca vložiť" ako keby tam bol slovenský tréner... aj keď možno po odbornej stránke menej kvalitný, ale toto naozaj nechajme na posúdenie kompetentným... ;-)

http://www.wwwboards.auto.ru/anecdotes/816642.html - a na záver niečo na odľahčenie situácie... ;-) :-D
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Yachiko píše:Pan Bača: Nebudeme sa teraz hádať o tom, či to o intelekte svedčí alebo nesvedčí... určite to však naznačuje niečo o tých "rečníckych" schopnostiach, ktoré sú určite dôležité...

A nehovorím, že na správne vedenie tímu treba len intelekt... to by som sa hbloko mýlil a klamal... treba na to ešte aj množstvo iných a niekedy aj zdanlivo nepodstatných vecí... a banda milionárov sa nekočíruje rozhodne dobre, to uznávam...

Lerek: OK, ale prečo nevedomý? ;-) :think:

Arronax: Všetko niečo stojí... ak sa podarí urobiť nejaký úspech, tie poctiy sú potom na nezaplatenie... ;-) :pray:
No, chápu, že se ti HAdamaczik z xyz důvodů nemusí líbit, ale to, že to "neni trenér" a "nepobral intelekt" není vůbec pravda. Že to u nás tvrdilo před/během/po OH a před/během MS, to vůbec nic neznamená - ono se to nakonec taky ukázalo jako liché.

Jinak, sportovně mě teď vzrušuje French Open ;-) Škoda, že na to neni víc času :-?
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ono je to nadávání na Hadamczika stejně z velké části jen módní záležitost. Prostě se na něj nadává, tak se nadává.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ajantis: Nevedel som o tom, že u vás je nadávanie na trénera hokejovej repre národným športom rovnako ako u vás.. aj keď na Filca sa za jeho "kraľovania" nepovedalo na Slovensku zlé slovo ( a to o niečom svedčí, aj keď ľudia sú idioti ;-) )...
U nás sa pre zmenu nadávalo na Hossu - niekedy imho dôvod bol, niekedy absolútne nie... ale to nie je dôležité...

Hadamczika by som každopádne ako trénera našej hokejovej reprezentácie videl nerád... uvidíme, či sa SZĽH až natoľko zbláznil... rozhodne však netvrdím, že to nie je tréner a ani ho cnehodnotím po odbornej stránke... len sa mi z určitých dôvodov nepáči... ako je to s jeho inteligenciou to fakt neviem, ale ako hovorím - z toho čo som videl na mňa nepôsobil rozhodne veľmi inteligetnte a nesúviselo to vždy určite len s neschopnosťou sebaprezentácie v médiach - viz. nadávanie slovenským novinárom pred štvrťfinále na ZOH... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Yachiko píše:...viz. nadávanie slovenským novinárom pred štvrťfinále na ZOH... ;-)
Myslíš tu úsměvnou chvíli, když Hadamczik zjistil, že slovenští novináři vědí o Hniličkově nasazení? V tom případě si nevzpomínám, že by jim nadával, byl tak šokovanej, že se zmoh jen na: "To se mi teda nelíbí!" ;-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Adieu: Neviem, či to bolo práve ono, ale videl som ako začal naším novinárom vykladať ( a tuším sa tam priplietli aj nejaké vulgarizmy ), že sa s nimi nebude baviť, pretože sa s nimi nedohodol na rozhovore atď... a potom im kázal vypnúť mikrofón...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yachiko píše:...viz. nadávanie slovenským novinárom pred štvrťfinále na ZOH... ;-)
Já to pochopil tak, že si z toho dělal legraci.
Ale možná jsem to celé pochopil špatně já, kdoví...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Je to asi to, co myslí Yachiko. Ale žádné vulgarity tam nebyly, šlo o to, že Hadamczik dělal rozhovor pro české televize a když zjistil, že se přichomýtla i slovenská, vypoklonkoval je pryč. Jestli tam nějaké vulgarita přece jen byla, tak pokud si pamatuju, tak možná řekl do prdele nebo něco v tom smyslu, ale nic přímo na novináře. A ani se mu nedivím, že nechtěl dávat informace "soupeřům". Ale jak psal Ajantis, já to taky viděl tak, že to bylo řečeno spíš s velkou nadsázkou....
Vallun
Dabus

Repre a MS

Příspěvek od Vallun »

Tak nám repre opustil Vladimír Šmicer, což mne mco rmzí, protože to byl skvelej člověk a neméně dobrej fotbalista, takovej živoucí talisman:(

Ale co je horší, že Koště prosadil přivolání toho dementního parazita Sivoka:´(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Repre a MS

Příspěvek od Ajantis »

Vallun píše:Tak nám repre opustil Vladimír Šmicer, což mne mco rmzí, protože to byl skvelej člověk a neméně dobrej fotbalista, takovej živoucí talisman:(

Vallun: No tohle je mi tedy úroveň příspěvku :roll: .
Nejni nad nezdravou porci nenávisti a zaslepenosti.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis píše:
Vallun píše:Tak nám repre opustil Vladimír Šmicer, což mne mco rmzí, protože to byl skvelej člověk a neméně dobrej fotbalista, takovej živoucí talisman:(

Vallun: No tohle je mi tedy úroveň příspěvku :roll: .
Nejni nad nezdravou porci nenávisti a zaslepenosti.
Nenávist a zaslepenost? Prosím? To mlusíš zřejmě o sobě, že?

SAivok prostě není hráč, který by měl co dělat na tomto MS!

Navíc opakovaně osvědčil, že charakterem může hrát tak maximálně za Rudou šlichtu, nikoliv za národní tým...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vallun píše: Nenávist a zaslepenost? Prosím? To mlusíš zřejmě o sobě, že?

SAivok prostě není hráč, který by měl co dělat na tomto MS!

Navíc opakovaně osvědčil, že charakterem může hrát tak maximálně za Rudou šlichtu, nikoliv za národní tým...
Sivok je dobrej hráč, ale naprostej kripl. Copak může profesionální fotbalista říct, že nesnáší Slavii? To může říct jen omezenec a je dost škoda, že vypadl zrovna Šmicer, který za tohle Sivoka v novinách kritizoval.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

no proč by to říct nemohl.. to bych mu nezazlíval.... ale jeho další výroky o králích Prahy s propastnou ztrátou na čelo... musel jsem si klepat na čelo... ale zase k němu dobře zapadl Řepka :D
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Pan Bača píše:no proč by to říct nemohl...
Možná i proto je naše liga tam, kde teď je. Nějak si nedokážu představit že by např. Lampard řekl, že nesnáší Barcelonu.
Ad. Řepka - co si nedovolil v Anglii, dovolí si tady.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Adieu: Eh, proč by to Lampard nemohl říct? Každý ať si říká co chce, ostatně na to má právo, ale mělo by to mít aspoň nějakou úroveň. Na samotném prohlášení, že "někdo někoho nesnáší" nejni vůbec nic špatného, nejni to vulgární ani urážející. Prostě názor.

Ale mám pocit, že říkal i věci, které už se do této škatulky nevejdou. Ale jak říkám, má na to právo, ostatní si ale pak o něm možná nebudou myslet nic dobrého.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“