Ján Filc ( pre tých, ktorým nič nehovorí - doviedol náš tím k zlatu a striebru ) asi síce nebol po taktickej a odobornej stránke ( aj keď toto si naozaj netrúfam hodnotiť, len podľa jeho predchádzajúcich skúseností atď mi to tak vychádza ) žiadny majster, ale vedel ten tím perfektne sceliť a úžasne do neho zapadol... dokázal hráčov v ťažkých chíľach vyburcovať a podobne... a toto mnohým trénerom chýba - keď som niekedy v zložitých momentoch zápasov reprezentácie ( štvrťfinále na ZOH 2006 alebo MS 05/06 ) videl toho nášho Fera mlčky sedieť a dívať sa, tak mi vrela krv žilách... toto imho správny tréner robiť nemá... jeho povinnosti spočívajú nielen v taktickej príprave mužstva na zápas...

Ale dúfam, že si po novej voľbe trénera ešte nebudem hovoriť - zlatý Hossa...

A tiež aj toto je jedne z dôvodov prečo Hadamczika nechcem ako trénera - predsa len to nie je Slovák, ale Čech a keď bude treba nebude imho schopný sa do "toho tak z celého srdca vložiť" ako keby tam bol slovenský tréner... aj keď možno po odbornej stránke menej kvalitný, ale toto naozaj nechajme na posúdenie kompetentným...

http://www.wwwboards.auto.ru/anecdotes/816642.html - a na záver niečo na odľahčenie situácie...