Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ad mléčné výrobky - právě jsem, chtějíce si udělat kakao, okusila specialitu naší lednice - hořké mléko. Už jsem slyšela, že staré mléko páchne a chutná kysele, ale aby bylo normálně cítit a chutnalo hořce, to jsem zažila vážně poprvé.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mě právě ty "hnijící" (plesnivé
) sýry moc chutnají, i když třeba takový klasický hermlín též moc nemusím.. - ale ze všech sýrů stejně nejvíce preferuji mozzarellu
A i když jsem z kojenecké stravy již před nějakým pátkem vyrostl, tak mi poslední dobou velice chutnají takové ty dětské ovocné přesnídávky (každý den si musím dát min. jednu)..

A i když jsem z kojenecké stravy již před nějakým pátkem vyrostl, tak mi poslední dobou velice chutnají takové ty dětské ovocné přesnídávky (každý den si musím dát min. jednu)..

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 20.6.2006 16:16, celkem upraveno 1 x.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jahody jsou super, ale já je můžu bez mléka a smetany, naopak jen tak nebo se šampaňským (ale i tak zvlášť -utopence nemusím...Vlasák píše:Poslední dny u mě coby večerní "zákusky" chiefujou jahody se smetanou. To je bašta
Smetana, mlíko, do toho trochu rozkňahňat jahody, lehce vzniklý nálev nacukrovat a je to fajn

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna popouštím uzdu své úchylce na třešně - jen já, počítač a velká mísa plná třešní, které se mne usmívají a volají "sněz nás, sněz nás do poslední". No lze tomu odolat?
Vlasák: Jahody konsumuji taktéž raději bez jakýchkoliv doplňků. Už jako malá jsem vrčela, když je máti chtěla dávat do pudingu, nebo do buchty:). Dobré ovoce je nejlepší syrové, s něčím míchám to, které moc nemusím:).
Vlasák: Jahody konsumuji taktéž raději bez jakýchkoliv doplňků. Už jako malá jsem vrčela, když je máti chtěla dávat do pudingu, nebo do buchty:). Dobré ovoce je nejlepší syrové, s něčím míchám to, které moc nemusím:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Asi mě odrazuje ta kombinace smetany a jahod...ale je fakt, ža takhle jsem jahody nezkoušelaVlasák píše:Sirine: samotné samozřejmě taky stojí za to (naopak, šampáňo nemusim), ale tahle smetanová míchanice mi lahodí z mnoha směrů

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...