Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: "Ráno" se pokud vím taky říká :wink:

A jinak, rána jsou prima, ne? :wink: Svítí slunce, ale ještě není vedro, paráda :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

sevencreature píše:A jinak, rána jsou prima, ne? :wink: Svítí slunce, ale ještě není vedro, paráda :-P
Jo, takováhle rána jsou celkem fajn 8-) Když se je do čeho těšit, tak je ráno parádní ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Hm, ja spis moc nechapu, proc bych mel nekomu 'znamemu' rikat dobry den (/rano/vecer/...), kdyz je mi ten clovek uplne ukradeny a je mi jedno, jaky bude mit den.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

necrotising_ píše:Hm, ja spis moc nechapu, proc bych mel nekomu 'znamemu' rikat dobry den (/rano/vecer/...), kdyz je mi ten clovek uplne ukradeny a je mi jedno, jaky bude mit den.
no ale třeba "zlom si vaz, debile" mu říct nemůžeš :lol:
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

SiNuHeT píše:no ale třeba "zlom si vaz, debile" mu říct nemůžeš :lol:
Fakt ne? :twisted:

:lol:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Doufám, že nebudu za toto odsouzen podobně jako Arian, který se před časem k něčemu podobnému odhodlal (a momentálně naprosto chápu jeho tehdejší rozčarování), ale já už to v sobě prostě nehodlám dále dusit a tajit (a vím min. o jednom dalším sigilském občanovi, který to vidí stejně a kterého všichni znáte)..

Nejsem sice osobou k tomu povolanou a ani nepovažuji svoji maličkost za toho jediného bez viny, který by měl jako první hodit kamenem, ale i tak bych rád určitou skupinu uživatelů Sigilu o něco požádal (a vězte, že se oprávněně jedná o uživatele z Karlových Varů).. - z této skupiny bych vyloučil pouze AlmSiViho, kterého považuji za poměrně uvědomělého a inteligentního člověka 8-)

Vy ostatní, přečtěte si prosím vás toto a zkuste se tím řídit, ano :?: :pray: - Uvědomte si, že Sigil opravdu NENÍ chat, na kterém vaše příspěvky po nějaké době automaticky vyscrollují z obrazovky :!:
Snažte se tedy psát především takové příspěvky, o kterých jste přesvědčeni, že ostatním mohou něco přinést, a ne zbytečné (mnohdy až hloupé) reakce o pár slovech.. - také se prosím snažte dbát na úpravu svých příspěvků, neboť jsem přesvědčen, že i na současných základních školách se učí, že každá věta začíná velkým písmenem a že mezi jednotlivými větami se dělají mezery, přičemž v osmé třídě by jste snad již mohli rozlišovat základní rozdíly mezi "i" a "y", ne :?: :roll:
A je sice krásné, že vy všichni z KV se tak dobře znáte, ale připadá mi jako docela zbytečné, aby jste tady na fóru mezi sebou dlouze řešili něco, co si klidně můžete říci mezi čtyřma očima :-?
Uvědomte si, že vaše příspěvky jsou předurčeny k tomu, aby si je někdo přečetl a (pokud nebudou smazány) budou přístupné očím veškeré internetové veřejnosti až do úplného konce..

Sice si jenom ztěžka představuji své chování na vašem místě a ve vašem věku, ale byl bych rád, kdyby si každý z oslovených vzal z tohoto příspěvku, co jeho jest ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 20.6.2006 21:02, celkem upraveno 13 x.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

KOFi píše:Doufám, že nebudu za toto odsouzen podobně jako Arian, který se před časem k něčemu podobnému odhodlal (a momentálně naprosto chápu jeho tehdejší rozčarování), ale já už to v sobě prostě nehodlám dále dusit a tajit (a vím min. o jednom dalším sigilském občanovi, který to vidí stejně a kterého všichni znáte)..

(...)

Sice si jenom ztěžka představuji své chování na vašem místě a ve vašem věku, ale byl bych rád, kdyby si každý z oslovených vzal z tohoto příspěvku, co jeho jest ;-)
jj, to je pravda, nicméně - je to pouze věc zmiňovaných varáků? Ne, že bych je chtěl coby rodák bránit ;-) , ale nemyslím si, že špatné svědomí mají jen a pouze oni (ač je fakt, že se to tam dost točí tím, že se znají, a řeší tu kolikrát věci, které se vážně nepatří).

Pokud si odpovíme, že za tím pouze oni nejsou, tak jsme tam, kde jsme byli v období kolem apríla ;-)

Koneckonců - jistou statistikou je i to, kdy naposledy vzniko v čelence pořádné téma, které se chytlo. Ač sem moc nechodím, tak snad kromě koček, tu nic nového nebylo... A druhak i to, že okruh aktivních témat se čím dál víc zužuje...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

KOFi píše:Doufám, že nebudu za toto odsouzen...
Vcelku souhlasím s tvým příspěvkem...
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.6.2006 21:06, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vlasák: Možná to není pouze jejich vina, ale pokud jsem si výše uvedených nedostatků v příspěvcích všimnul, tak to bylo v drtivé většině případů právě u karlovarské frakce Sigilu.. :roll:

Můj pohár trpělivosti prostě zase jednou přetekl a v takové chvíli to ze mě musí ven :twisted:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

KOFi píše:Můj pohár trpělivosti prostě zase jednou přetekl a v takové chvíli to ze mě musí ven :twisted:
Tvoje problemy bych chtel mit covece..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

KOFi: Víceméně s tebou souhlasím (hlavně s těmi chybami - kluci, čtěte si po sobě ty příspěvky :roll: ), ale záleží na tom kde si ty svoje věci řeší - co se děje v jejich srazníku je mi jedno a třeba tady ve volné diskuzi celkem taky, ale ostatní OffTopicy si můžou pořešit přes PM
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Já vim že mám trošku problémy s pravopisem, ale nemusíte mě hned kamenovat. A na duchaplnost příspěvků si budu dávat pozor.
A i s KOFIm celkem souhlasim.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Kofi:Bohužel s tebou musím suhlasit. Nezdá se mi, že by to byla jen věc Varáků, ale většina budou asi naše drobky. Ohledně pravopisnejch chyb Trandul psal aby sme ho nelinčovali a třeba já mám trojky a čtyřky z diktátů, to ale neznamená že si to po sobě nemůžu přečíst. (po tom začátku u starcraftu si to po sobě čtu) Ale i když si to po sobě přečtu, neznamená to že dokážu odhalit každou chybu nebo překlep. Takže :jestli chceš k tomu ještě něco říct, tak klidně. Já tě lynčovat nebudu i když se mi to třeba nebude líbit. Ke spamu psát nic nebudu protože ten byl, je a podle mě i bude a každý víme svý.
PS:Řek bych že ty v našem věku by ses choval stejně.
Naposledy upravil(a) wosmahl dne 22.6.2006 21:27, celkem upraveno 2 x.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

wosmahl: *sigh* Mezi tečkou a prvním slovem další věty se dělá mezera. Před a za závorkou se taky dělá mezera. Hmm, lepší bude tohle - nastudujte alespoň základní pravidla typografie.

Hmm, jestli na to máte někdo odkaz na webu, nejspíš by se to hodilo dát do FAQ nebo tak.

Zatím jen jeden odkaz:
http://www.sazba.cz/prase.html
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

wosmahl píše:Ohledně pravopisnejch chyb Trandul psal aby sme ho nelinčovali
A nepsal taky, že nakonec má na vysvědčení z Českého jazyka za dva (nemělo by to být někde vidět) :?: :think: - Myslím, že kdyby si Trandulova čestinářka přečetla některé jeho sigilské posty, tak by svůj názor a výslednou známku hodně rychle přehodnotila směrem k horšímu..

btw: Doporučoval bych přečíst příspěvek LORDa celadria v BG sekci (Nejlepší žblept), aby všichni viděli, jak se to dělat NEMÁ :roll:
Také bych doporučoval přečíst obsah výše uvedeného odkazu 7c - OC se nemusíte řídit každým tamějším paragrafem (nikdo nejsme neomylný ;-) ), ale alespoň základní úpravu vašich příspěvků by to skutečně chtělo..
wosmahl píše:Ke spamu psát nic nebudu protože ten byl,je a podle mě i bude a každý víme svý.
Báječný názor :!: :shock: - Co kdybychom si to tedy řekli všichni a pěkně si Sigil zaspamovali :?: :idea: :-?
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 22.6.2006 20:32, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“