Každopádně mi to připomnělo (teda, ne že bych to zažil, ale historii sportu mám trochu v hlavě) MS 82. Končící generace Panenků a Nehodů, nehrající kapitán Kozák ("bude hrát, bude hrát..." - nakonec jen ležel s nohou) a pasování našeho týmu za favorita. Tristní remíza s Kuvajtem, zbytek výkonů na nic, jelo se domů a začala hrát nová garnitura...
O něco zpět - MS 70, opět končící generace kolem Kvašňáka, opět spolufavoritovské oči a opět výbuch okořeněn kauzou kolem toho, že někteří z hráčů se údajně měli spíš zajímat o to, kterýmu sponzorovi (tehdy spíš mecenášovi) kývnou...
Bohužel se tedy spíš jen opakuje historie

Takže za pár cyklů tu zase bude pořádnej tým
Vallun: v sestavě pro kvalifikaci ti chybí jeden hráč. Anebo počítáš s tím, že se bude pokračovat v nastoleném trendu a vždy se někdo nechá vyloučit?

Asi jsi opomněl Jankulovskyho - tomuhle hráči moc vysedávání v ACM neprospívá, což je škoda. Už od jednadvacítky se v něm vždycky viděl budoucího tahouna, ale nějak se to moc nepotvrzuje...
Souhlas s Ajantisem - ty výkony byly prostě takové "unylé" nebo jak to nazvat. Žádná šťáva a chuť... Možná jsem si to zpětně vsugeroval, ale už celý květen mi přišlo, že je takový nějaký útlum v nadšení, i skrz veřejnost...
Kováč byl dnes dobrý. Taky jsem nechápal, proč byl střídán. Dolu měl jít Plašil, na jeho místo Jankulovski a vzdadu to jistit Grygera, Rozehnal, Kováč - možná by to přineslo víc užitku než takhle. Ale co, stalo se, stalo - je to škoda, ale jiná MS bez naší účasti byla taky pěkná, takže tohle bude určitě ještě taky