Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ach jo...postupuje Itálie a Ghana... :-? no, je jim přáno, když ti naši jedou domů (ale proč zase o dva góly??? :cry: )
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Každopádně mi to připomnělo (teda, ne že bych to zažil, ale historii sportu mám trochu v hlavě) MS 82. Končící generace Panenků a Nehodů, nehrající kapitán Kozák ("bude hrát, bude hrát..." - nakonec jen ležel s nohou) a pasování našeho týmu za favorita. Tristní remíza s Kuvajtem, zbytek výkonů na nic, jelo se domů a začala hrát nová garnitura...

O něco zpět - MS 70, opět končící generace kolem Kvašňáka, opět spolufavoritovské oči a opět výbuch okořeněn kauzou kolem toho, že někteří z hráčů se údajně měli spíš zajímat o to, kterýmu sponzorovi (tehdy spíš mecenášovi) kývnou...

Bohužel se tedy spíš jen opakuje historie ;-) Takže za pár cyklů tu zase bude pořádnej tým ;-)

Vallun: v sestavě pro kvalifikaci ti chybí jeden hráč. Anebo počítáš s tím, že se bude pokračovat v nastoleném trendu a vždy se někdo nechá vyloučit? ;-)
Asi jsi opomněl Jankulovskyho - tomuhle hráči moc vysedávání v ACM neprospívá, což je škoda. Už od jednadvacítky se v něm vždycky viděl budoucího tahouna, ale nějak se to moc nepotvrzuje...

Souhlas s Ajantisem - ty výkony byly prostě takové "unylé" nebo jak to nazvat. Žádná šťáva a chuť... Možná jsem si to zpětně vsugeroval, ale už celý květen mi přišlo, že je takový nějaký útlum v nadšení, i skrz veřejnost...
Kováč byl dnes dobrý. Taky jsem nechápal, proč byl střídán. Dolu měl jít Plašil, na jeho místo Jankulovski a vzdadu to jistit Grygera, Rozehnal, Kováč - možná by to přineslo víc užitku než takhle. Ale co, stalo se, stalo - je to škoda, ale jiná MS bez naší účasti byla taky pěkná, takže tohle bude určitě ještě taky ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ad generační výměna - kompletní nárazová se též občas podaří, např. u Nizozemců, ale přeci jen bych byl pro tu postupnou - Galásek už tam dnes opravdu nemá codělat. Pokud ovšem starší hráči předvádí na hřišti stále to co Nedvěd, nevidím důvod k jejich odstavování. Koller je mužstvu též potenciálně velmi užitečný, Brückner na něj bohužel spoléhal až moc a když pak chyběl, nevědělo se co hrát. Takže je třeba ho správně využívat.

Nu, k mé optimální sestavě - velmi se mi líbí systém se dvěma defensivními záložníky, takže bych to viděl -
Čech - Grygera, Rozehnal, Ujfaluši - Sivok, Polák - Skácel, Rosický, Nedvěd - Baroš, Koller.

EDIT:
Žebříček FIFA je pro mě zcela nerelevantní.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 22.6.2006 20:22, celkem upraveno 1 x.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

KOFi píše:
Skutečně nechápu, proč okamžitě zavrhuješ i brankářskou dvojku a trojku, které do hry na MS vůbec nezasáhly :?: :think:
Protože jsou staršího data, Blažek navíc svým chováním není hoden postu reprezentanta, ale to je můj ryze subjektivní dojem... A ani oni nevydrží na vrcholu věčně - i když zde nás bota vůbec netlačí, tak mi přijde hloupé nechávat Laštůvku mimo:)
KOFi píše:Uvědomuješ si vůbec sílu fotbalového giganta Itálie a vůbec všechny události i okolnosti, které slušným dílem přispěly k našemu vyřazení :?:
Fotblaový gigant itálie?? No nevím, já tým, který je/byl 13 míst na žebříčku FIFA za náma za giganta nepvoažuji... Tyto okolnosti si snad uvědomuji,ale nemá to vůbec vliv na mé volání po generační výměně!

Vlasák - Jankulovski vypadl jen mou nepozorností:) Samopzřejmě s ním počítám - i když by měl dostat šanci Kadlec si pomalinku zvykat;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun: s Blažkem celkem souhlasím,. jeho chování je někdy dost takové kontroverzní. Jenže něco prosáklo i o tom, že zrovna něco tohoto typu dal stopku třeba Skácelovi.

Itálie gigant samozřejmě je. Spoléhat na žebříček FIFA... uhm, jsme na druhém místě... bylo to dnes a v sobotu třeba poznat? Bylo to vůbec poznat za poslední rok? Naše týmy, naše liga, naši hráči, naše repre? Snad jediný Čech a Nedvěd byli těmi, kteří by k druhému místu pasovali, zbytek našeho fotbalu zrovna moc ne.

Kadlec by potřeboval trochu otrkat. Šikovnej je, ale občas mi přijde, že celkem zmatkuje...

Ajantisův názor s postupnou výměnou se mi zamlouvá - Nedvěda netřeba odstavovat, možná bych nezatracoval ani Šmicra...

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

No, on ten žebříček FIFA má nějakou metodiku, kterou zrovna asi nesestavoval někdo na koleně...:)

JJ, otrkat, přesně to jsme chtěl nazančit, Jankul 4 roky vydrží, ale když máme Kadlece, proč jej psotupně nezapojovat, aby byl k dispozici špičkový náhrandík?:)

Postpuná výměna vypadá samozřejmě rozumněji, ale - tohle je příliš dobrí parta kamarádů, nevím, jak by to probíhalo.. Šmicer je super, mám jej rád, ale je skorem častěji zraněnej než zdravej, takže bych byl pomalu raději, aby si odehrál sév v klubu a začal dělat trenérskou licenci:) Nedvěd - jistě je to skvělý hráč, ale budě častěji a častěji unaven, navíc hrozí totéž co s Kollerem, i když trochu menšího rozsahu... přílišné spoléhání... (Navíc bych si oba dva nechal jako žolíky poslední záchrany na závěr kvalifikace;)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ten žebříček FIFA je sice dělanej zajímavě a je vidět, že ho dělali lidé s matematickou duší, ale příliš relevantní pro kvalitu týmu neni. I kdyby, světovej fotbal je vyrovnanej a i třináctej tým žebříčku stojí za pozornost. Na MS je 32 týmů, do vyřazovacích bojů postupuje 16. Řekněme, že z nich třeba 4 jsou tam spíše nahodile, ale dalších třeba 8 se tam naopak nedostane. To pořád dává kolem 20 kvalitních týmů.

Označit někoho gigantem nelze na základě žebříku jako spíš tradic a nátury k tomu danýmu sportu. Zrovna u Itálie bych z tohohle pohledu nepochyboval...

Obrázek
Vallun
Dabus

pár poznámek

Příspěvek od Vallun »

Vlasák - ok, Tvůj názor, který nemám problém respketovat, já Itálii uznávám jako navýsost fotbalovou zemi, ale mezi "mé giganty" nepatří:) už proto, že s náma do dneška nevyhrála...:)

-+-+-+-+-

GRRRR! Jako by nestačil trapas s fotbalisty, teď mne ještě naštvou zámořští hokejisté a především novináři:( JJ nezíská ani Harta, Lester B. je sice fajn, ale měl získat obé... Jako by nestačilo, že nepříliš fair způsobem získal Arta Rosse:(

-+-+-+-+-

Česká republika skončila na MS v Německu na celkovém 20. místě:((( Za takovými giganty jako je Jižní Korea, Paraguay, Pobřeží Slonoviny a všichni postupující:(
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

"Česká republika skončila na MS v Německu na celkovém 20. místě(( Za takovými giganty jako je Jižní Korea, Paraguay, Pobřeží Slonoviny a všichni postupující"

Ach jo...to zní přímo "skvěle"... :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Sirine: ale porazili jsme USA :applause:

celkem fajnovej byl i ten rozhovor asi den před zápasem s Ghanou
"... No to by se oni spíš měli bát..... " - asi neni nějakej extra prorok
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Alespoň si většina národa uvědomila, že narozdíl od hokeje nemáme fotbalový tým, který snese srovnání se světovou špičkou (Brazílie, Argentina, Anglie ad.), ale že jsme spíše jen lepší tým z těch horších. Snad si to uvědomili i naši bulvárně - sportovní pisálci, kteří už před utkáním s USA fundovaně spekulovali, jestli by pro nás bylo lepší potkat se s Brazílií ve finále nebo už v osmifinále :lol:

Panu Brücknerovi by se za úspěch na Euru a za postup na MS mělo se zaslouženou úctou poděkovat, a dát mu "kopačky", protože se ukázalo, že jeho koncept "vše na Kollera" s rigidně a konzervativně vybranými fotbalisty už nám díru do světa neudělá. Je čas postupně (i když spíše rychleji) omladit kádr a s Galáskem, Poborským, Sionkem, Lokvencem, Heinzem se rozloučit.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Wajgl píše:Sirine: ale porazili jsme USA :applause:

celkem fajnovej byl i ten rozhovor asi den před zápasem s Ghanou
"... No to by se oni spíš měli bát..... " - asi neni nějakej extra prorok
Ehm??? :-D Prosím, když už cituješ, tak aspoň přesně a nepřekrucuj slova v něco mnohem bombastičtějšího, napínavějšího a velkohubějšího... A můj post vyjadřoval něco úplně jiného a to to, že naše reprezentace zvládla velmi solidním výkonem první utkání s USA a že jsme ve světě respektováni, zatímco doma podceňováni.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Adieu: Mám dojem, že Wajgl měl na mysli výrok jednoho z fotbalistů :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

sevencreature píše:Adieu: Mám dojem, že Wajgl měl na mysli výrok jednoho z fotbalistů :wink:
Mám dojem, že ne, viz. str. 98 tohoto tématu. ;-) Jestli, se pletu, tak se Wajglovi omlouvám, ale myslím, že se nepletu. :-D Nebo je to takový zajímavý nedorozumění. :lol:
EDIT: pardon, str. 97. :-P
EDIT2: 7c: nj, to je dost možný, že myslel Wajgl zrovna ten výrok, který už jsem takřka vypustil z hlavy. :think:
Takže nejspíš vážně takový až skoro trapný nedorozumění. Máš mou omluvu, Wajgle. :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Itálie - Austrálie 1:0
no fuj, to je hnus, velebnosti... penalta v poslední minutě nastavení, navíc zcela vymyšlená...chudáci australani
Zamčeno

Zpět na „Archivy“