Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

A zítra vyrážím na katamarány......... ve středu bude sportovní den, kde 12 lidí od nás běží štafetu na 5000m, v další disciplíně další 4 od nás hrajou člověče nezlob se, ještě v další účinkuju já a ještě 3 lidi od nás v házení vajíček proti sobě na co největší vzdálenost tak, aby se nerozbily(tady ještě naposled využiju plášť do chemických laborek :lol: - jinak 7c možná pozná název " o zlatou ruku Miloše Janderky") a v poslední disciplíně(se jměnem "o dřevěnou nohu Franze Beckenbauera) startuje zbytek naší třídy.No a když to v průměru vyhrajeme, tak na příští rok získáme den výletu navíc :lol: :lol: No nevyplatí se to? :lol: ;-)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ithralsiel píše:jinak 7c možná pozná název
Ani ne - jediný závod, který si pamatuju byl pivní maraton (nebo jak se tomu říká) a nebyl zrovna oficiálně pořádaný školou 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Práve som sa zobudil po včerajšom "športovom" dni. Kupodivu mi vôbec nie je zle. To ma veľmi, ale naozaj veľmi teší. Dokonca som vsietil rozhodujúci gól zápasu. 8-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak už jsem z Práglu doma... vystoupení bylo senza + i to minimum diváků nám všem dodalo pocit, že jsme zahráli to absolutně nejlepší vystoupení :-D Snad si budu moct v Popelce zahrát i v září/říjnu, až se pojede hrát do Ostravy :-)

Jenom jedna věc mi na celé téhle hurá-akci vadí - na rukách mi zase naskákala moje pravidelná letní vyrážka, která začala svědět a bolet + to, že jsem si v Praze připadala jak úplný vidlák z Vidlákova :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Yeaaaaaah!!! Konečně mám oficiálně ukončené základní vzdělání (neoficiálně ho mám ukončené tak od 5. třídy :-D )! Teď se ještě vypravím na rozlučku - no nevím, ty ubrečený ksichty vidět znova :-D - a tam se nespíš, je to až smutné, prachsprostě zežerem jak dobytci... :think: :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Zitra nejdu na praxi, pac jdu k doktorce s nohou, to je fajn.. a v patek vysvedceni... hmm... a dneska alkohol... hmm...
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Po delší době jsem byl přes odpoledne doma a zároveň jsem si vzpoměl na Haló, Haló, takže teď mám náladu neřkuli skvělou.
"Nyní mě smíte políbit" :lol:
Feed your head
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Tak včera mi kamarád vyrobil extra káblik na propojení compu s minivěží.
Hned jsem to musel zkusit a ..... a Ti co byli na PISSu vědí, že gamesy mají hned úplně jiný sound. :-P

Jen to plátno už mi chybí. :-D
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Boze na podlaze! ja mam po mesici konecne net! :twisted: To sem rozhodne patri! [pokud nekdo chce reagovat, tak se nejspis sejdem ve spatny nalade, ale tim si vecer kazit nenecham... ;-) ]

Ted uz jen instnout ceskou klavesnici... ach jo, ja sem tak linej... :-D
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

jooo,du do druhaku ^ ^
Sní androidi o ovečkách?
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

He he - je hodně zvrhlé jít v sobotu do práce a ještě mít potom z neznámého důvodu dobrou náladu..? :mrgreen:

Nebo že by to bylo díky blížícím se svátkům, které si nejspíše spojím s víkendem :think: 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mamíííí, mě se nechce z Macholu... vlastně co to tady blbnu, když už jsem přes hodinu doma :lol: Pfůha, takhle dlouho jsem netancovala za celý rok, co do tanečků chodím 8-) A nejlepší na tom je, že mě ani nohy nebolí :-D doufám, že se tam příští rok zase dostanu, tak jako u překládání kámošce toho, co říká Boaz nebo Gidi, jsem se už dlouho nepobavila :-) + minimálně během včerejšího oběda jsem toho řekla víc, než za celý předchozí měsíc (to už se mi dlouho nepoštěstilo, že by mě někdo nechal domluvit a neskákal mi furt do řeči :twisted: ) + některé Boazovy hlášky byly fakt suprové :-D

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Vcera pred spanim jsem si stihl chytit jeden premium account na rapidshare, tak jsem dneska chvili stahoval :). Pres 2 GB noise/power-electronics + film Cannibal Holocaust.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hurá - konečně prázdniny (žádné stresy z učitelek...a vysvědšení dopadlo nakonec líp...) a mě začíná dovolená...hurá :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sirine: Ještě, že jsi mi připomněla vysvědčení - já bych si na něj úplně zapomněla! (teda, né, že by MNĚ to nějak vadilo :lol: )

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“