Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A zítra vyrážím na katamarány......... ve středu bude sportovní den, kde 12 lidí od nás běží štafetu na 5000m, v další disciplíně další 4 od nás hrajou člověče nezlob se, ještě v další účinkuju já a ještě 3 lidi od nás v házení vajíček proti sobě na co největší vzdálenost tak, aby se nerozbily(tady ještě naposled využiju plášť do chemických laborek
- jinak 7c možná pozná název " o zlatou ruku Miloše Janderky") a v poslední disciplíně(se jměnem "o dřevěnou nohu Franze Beckenbauera) startuje zbytek naší třídy.No a když to v průměru vyhrajeme, tak na příští rok získáme den výletu navíc
No nevyplatí se to?

Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem z Práglu doma... vystoupení bylo senza + i to minimum diváků nám všem dodalo pocit, že jsme zahráli to absolutně nejlepší vystoupení
Snad si budu moct v Popelce zahrát i v září/říjnu, až se pojede hrát do Ostravy 
Jenom jedna věc mi na celé téhle hurá-akci vadí - na rukách mi zase naskákala moje pravidelná letní vyrážka, která začala svědět a bolet + to, že jsem si v Praze připadala jak úplný vidlák z Vidlákova
Jenom jedna věc mi na celé téhle hurá-akci vadí - na rukách mi zase naskákala moje pravidelná letní vyrážka, která začala svědět a bolet + to, že jsem si v Praze připadala jak úplný vidlák z Vidlákova
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Yeaaaaaah!!! Konečně mám oficiálně ukončené základní vzdělání (neoficiálně ho mám ukončené tak od 5. třídy
)! Teď se ještě vypravím na rozlučku - no nevím, ty ubrečený ksichty vidět znova
- a tam se nespíš, je to až smutné, prachsprostě zežerem jak dobytci...

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera mi kamarád vyrobil extra káblik na propojení compu s minivěží.
Hned jsem to musel zkusit a ..... a Ti co byli na PISSu vědí, že gamesy mají hned úplně jiný sound.
Jen to plátno už mi chybí.
Hned jsem to musel zkusit a ..... a Ti co byli na PISSu vědí, že gamesy mají hned úplně jiný sound.
Jen to plátno už mi chybí.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mamíííí, mě se nechce z Macholu... vlastně co to tady blbnu, když už jsem přes hodinu doma
Pfůha, takhle dlouho jsem netancovala za celý rok, co do tanečků chodím
A nejlepší na tom je, že mě ani nohy nebolí
doufám, že se tam příští rok zase dostanu, tak jako u překládání kámošce toho, co říká Boaz nebo Gidi, jsem se už dlouho nepobavila
+ minimálně během včerejšího oběda jsem toho řekla víc, než za celý předchozí měsíc (to už se mi dlouho nepoštěstilo, že by mě někdo nechal domluvit a neskákal mi furt do řeči
) + některé Boazovy hlášky byly fakt suprové 
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Sirine: Ještě, že jsi mi připomněla vysvědčení - já bych si na něj úplně zapomněla! (teda, né, že by MNĚ to nějak vadilo
)