Koľko hier ste v živote dohrali ?
Moderátor: sevencreature
asi aby aj ostatni vedeli co zhruba kto dohral, mne napr. nuke pripomenul kopu hier na ktore som skoro zabudol a stravil som pri nich vela zaujimavych chvil, to len tak na okrajAjantis píše:Tak jsem přemýšlel, jaký má smysl, když sem někdo napíše, jakou hru právě dohrál a nic víc... A na nic jsem nepřišel. Docela by mě to zajímalo. Má někdo nějaké vysvětlení?
Ajantis : To len my maniaci sa tu chválime novými zárezmy, tak nám nekaz radosť
. Btw sem tam sa snažím k tej ktorej hre dačo aj napísať.
Diwiak : Momentálne už nemám ani priatelku, ani psa, a navyše chodím do práce + tu mám teraz ešte nejaké PC na opravu aj priamo doma... mal by som ho asi do rána opraviť
.
Najnovšie prejdené hry : Medal Of Honour Allied Asault : Spearhead a druhý datadisk : Breakthrough. Spearhead je celkom dobre spravený, ale dosť krátky. Na pár hodín. Breakthrough : Ešte viac vylepšená grafika a aj hracia doba je o dačo dlhšia. Nepríjemné je, že z nepriatelov padajú zbrane len fakt zriedka ( pár misií som dokončil bez nábojov
). Podobne je to aj z lekárničkamy.
Btw Diwiak : Pozri si aj CrowXov zoznam, aj tam nájdeš dosť klasík.

Diwiak : Momentálne už nemám ani priatelku, ani psa, a navyše chodím do práce + tu mám teraz ešte nejaké PC na opravu aj priamo doma... mal by som ho asi do rána opraviť

Najnovšie prejdené hry : Medal Of Honour Allied Asault : Spearhead a druhý datadisk : Breakthrough. Spearhead je celkom dobre spravený, ale dosť krátky. Na pár hodín. Breakthrough : Ešte viac vylepšená grafika a aj hracia doba je o dačo dlhšia. Nepríjemné je, že z nepriatelov padajú zbrane len fakt zriedka ( pár misií som dokončil bez nábojov

Btw Diwiak : Pozri si aj CrowXov zoznam, aj tam nájdeš dosť klasík.
já dohrála jen dvě a to Diablo 2 a Dungeon Siege... Jinak hry mě nejvíc baví na samém začátku, kdy je má postava nikdo a horkotěžko se musím probíje světem. Po dohrání hry se do mě vkrádá smutek, že je konec a tak obvykle hru přestávám hrát těsně předkoncem a když se k ní po čase vrátím, že ji dohraju, je celkem obtížné pokračovat a tak zatím Neverwinter nights čeká. Ostatní mám v takové fázi rozehranosti, že o dokončení ani nelze mluvit.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se mi stalo jen u Deus Ex a Baldur's Gate série při prvním dohrání...Vanda píše:Po dohrání hry se do mě vkrádá smutek, že je konec
Jinak nejsem extra pařan takže asi 25 her (co si vzpomenu Baldur’s Gate (8x) a Baldur’s Gate2+data(3x), Diablo2-Lord of Destruction(Paladin 85 level),Fallout 2(6x),Hitman(1x),Icewind Dale 1+data(2x),Icewind Dale 2(1x),Max Payne(1x),Planescape Torment(1x),Red Faction(1x),Tony Hawk’s Pro Skater2(1x),Deus Ex(1x),Serious Sam-Limited Version(grr),Age of Empires 2(furt),Sim City 3000 (furt dokola),Carmageddon 2(1x).
Poslední dobou se vracím k nostalgii-Doom,Doom2,Prince of Persia,Stormlord, Haunted Mansion,Golden Axe,Karateka,Heretic...
Akorát si kurňa nemůžu vzpomenout kam jsem hodil hry jako Elvira nebo Ishar...potěší

EDIT: A Fallout 1
Naposledy upravil(a) Zakat dne 31.7.2006 23:03, celkem upraveno 1 x.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je jich asi 18 -> Knights and Merchants, Half-Life, Half-Life 2, NFS Porse Unslead, NFS Underground + Underground 2, Diablo 2 LoD, Call of Duty 2, GTA San Andreas, Horké Léto 2 , POLDA, POLDA 3, POLDA 4, LotR Battle for the Midle Earth, Warcraft 2, Mafia, Tony Hawk's pro skater 2 a ještě jedna hra myslim že se jmenuje Darkness, ale nevim to jistě, je to stará plošinovka
Pak jsem skoro dohrál NFS Most Wanted, ale asi na 4 místě v Black Listu mě to přestalo bavit
Pak jsem skoro dohrál NFS Most Wanted, ale asi na 4 místě v Black Listu mě to přestalo bavit

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: