Koľko hier ste v živote dohrali ?

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Takže ako ste na tom ?

Ani jedna. Hry nehrávam.
0
Žádná hlasování
1 - 10
22
15%
11 - 25
42
29%
26 - 50
33
23%
51 - 100
26
18%
101 a viac
20
14%

Celkem hlasů: 143

raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Pred chvilkou som dokoncil Gothic 2 ... skvela hra,skoro tak dobra ako Gothic 1.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Pripisujem si ďalšie kúsky : Axis & Allies a GUN.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

nuke: Ty se dohráváním her živíš, přirostla Ti zadní část k židli, nebo jsi rentiér? :shock: :lol:
(Na všechny možnosti uvítám podrobný návod. :-) )
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Ajantis : Ále no tak. Ja som len príležitostný hráč hier. :anxious:

Hrám len vtedy, keď sa nájde príležitosť ;-)
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Scratches dorazený. Momentálne sa púšťam do HOMAM 5 a Call of the Cthulhu.
Diwiak
Sigilan

Příspěvek od Diwiak »

pocuj nuke ty si iny maniak.. ty sa aj zvisi hranim?? lebo inac nechapem skade mas na to cas :-) mas priatelku alebo aspon psa?? 8-)
Diwiak
Sigilan

Příspěvek od Diwiak »

ako som si precital nukov zoznam tak zistujem ze tych 25 hier co som dal do ankety je asi malo.. ale dik nuke si mi pripomenul kopu klasik z mojich detskych cias :-)
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

dneska Half Life 2 (uz posesty)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak jsem přemýšlel, jaký má smysl, když sem někdo napíše, jakou hru právě dohrál a nic víc... A na nic jsem nepřišel. Docela by mě to zajímalo. Má někdo nějaké vysvětlení?
Diwiak
Sigilan

Příspěvek od Diwiak »

Ajantis píše:Tak jsem přemýšlel, jaký má smysl, když sem někdo napíše, jakou hru právě dohrál a nic víc... A na nic jsem nepřišel. Docela by mě to zajímalo. Má někdo nějaké vysvětlení?
asi aby aj ostatni vedeli co zhruba kto dohral, mne napr. nuke pripomenul kopu hier na ktore som skoro zabudol a stravil som pri nich vela zaujimavych chvil, to len tak na okraj
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Ajantis : To len my maniaci sa tu chválime novými zárezmy, tak nám nekaz radosť ;-) . Btw sem tam sa snažím k tej ktorej hre dačo aj napísať.

Diwiak : Momentálne už nemám ani priatelku, ani psa, a navyše chodím do práce + tu mám teraz ešte nejaké PC na opravu aj priamo doma... mal by som ho asi do rána opraviť :-? .

Najnovšie prejdené hry : Medal Of Honour Allied Asault : Spearhead a druhý datadisk : Breakthrough. Spearhead je celkom dobre spravený, ale dosť krátky. Na pár hodín. Breakthrough : Ešte viac vylepšená grafika a aj hracia doba je o dačo dlhšia. Nepríjemné je, že z nepriatelov padajú zbrane len fakt zriedka ( pár misií som dokončil bez nábojov :-) ). Podobne je to aj z lekárničkamy.

Btw Diwiak : Pozri si aj CrowXov zoznam, aj tam nájdeš dosť klasík.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

já dohrála jen dvě a to Diablo 2 a Dungeon Siege... Jinak hry mě nejvíc baví na samém začátku, kdy je má postava nikdo a horkotěžko se musím probíje světem. Po dohrání hry se do mě vkrádá smutek, že je konec a tak obvykle hru přestávám hrát těsně předkoncem a když se k ní po čase vrátím, že ji dohraju, je celkem obtížné pokračovat a tak zatím Neverwinter nights čeká. Ostatní mám v takové fázi rozehranosti, že o dokončení ani nelze mluvit.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vanda píše:Po dohrání hry se do mě vkrádá smutek, že je konec
Tak to se mi stalo jen u Deus Ex a Baldur's Gate série při prvním dohrání...

Jinak nejsem extra pařan takže asi 25 her (co si vzpomenu Baldur’s Gate (8x) a Baldur’s Gate2+data(3x), Diablo2-Lord of Destruction(Paladin 85 level),Fallout 2(6x),Hitman(1x),Icewind Dale 1+data(2x),Icewind Dale 2(1x),Max Payne(1x),Planescape Torment(1x),Red Faction(1x),Tony Hawk’s Pro Skater2(1x),Deus Ex(1x),Serious Sam-Limited Version(grr),Age of Empires 2(furt),Sim City 3000 (furt dokola),Carmageddon 2(1x).

Poslední dobou se vracím k nostalgii-Doom,Doom2,Prince of Persia,Stormlord, Haunted Mansion,Golden Axe,Karateka,Heretic...

Akorát si kurňa nemůžu vzpomenout kam jsem hodil hry jako Elvira nebo Ishar...potěší :-(

EDIT: A Fallout 1
Naposledy upravil(a) Zakat dne 31.7.2006 23:03, celkem upraveno 1 x.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Je jich asi 18 -> Knights and Merchants, Half-Life, Half-Life 2, NFS Porse Unslead, NFS Underground + Underground 2, Diablo 2 LoD, Call of Duty 2, GTA San Andreas, Horké Léto 2 , POLDA, POLDA 3, POLDA 4, LotR Battle for the Midle Earth, Warcraft 2, Mafia, Tony Hawk's pro skater 2 a ještě jedna hra myslim že se jmenuje Darkness, ale nevim to jistě, je to stará plošinovka

Pak jsem skoro dohrál NFS Most Wanted, ale asi na 4 místě v Black Listu mě to přestalo bavit :-?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Mne prisel strasne emotivni konec Diabla za Rogue :cry: :-D . Ona tam tak krasne krici :angel: .

@Wajgl: Heart Of Darkness
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“