SiNuHeT píše:Příští týden jsou dva dny státní svátky, a zatímco se všichni normální pracující budou válet doma, já budu muset do Německa na pracovní cestu
Deutschland, Deutschland uber alles, uber alles in der Welt!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Do háje zelenýho!!!Slíbila jsem kámošům, že si pujčíme film a pak se na něj u nás podíváme. No jenže táta holt musí vidět Star Trek. Hlavně že jsem mu o tom říkala už včera a on s tím souhlasil. A dneska najednou že né, že prostě musí vidět tu vesmírnou hovadinu!!!!!
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Do pytle... Mozilla mi odmítá se přihlásit! Máte s tim zkušenosti? Ten IE mi při prohlížení fóra neustále padá, takže z toho dostávám záchvaty religiózních rozměrů... ("Sereš mě Bože!", atp. Prý to není dobré na pleť...)
OMG ja uz tech lidi tady mam fakt dost! Pujcil jsem sestre fotak. Kdyz prisla domu tak prej ze jsou baterky vybity.. Tak je vyndam a koukam ze jsou cely naky pomackany. Tak se ji na to zeptam a ze prej je kluci takle chteli jeste trochu nabit..
Byly nabijeci.. Vsude to na nich bylo napsany. A kdyz sem jim zasel rict jak jsou blby tak se zeptali: "Jak jako nabijeci??"
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Co je to za bordel ze uz nechodia Pythoni? Naprosto mi to narusilo zivotny rytmus... Ma na to niekto nejake rozumne vysvetlenie, alebo jednoducho skoncili a ja mozem... nic nemozem... Damned...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.