Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Adieu píše:EDIT: Vallun: Ach tak, ty myslíš to video. No ani tam to není jednoznačné, rozhodčí tvrdí opak toho, co Domenech a Lippi...
Tohle je těžko posoudit, samozřejmě... Osobně vycházím z toho, že domenech a Lippi jsou prostistojné strany a pokud se na něčem shodnou, tak je třeba to považovat za fakt, neprokáže li se opak:)

Já nejsem proti zavedení videa, ale pokud to není v pravidlech povoleno a použije se, tak se mi to vůbec nelíbí...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Arthalion: Ano, Materazziho vyloučit měli, jenže Zidane byl viditelně nesvůj, poté co očekával ČK a neměl myšlenky, narozdíl od Buffona a Materazziho, na žalování rozhodčímu...
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Vystupování Materazziho je velkou ostudou a je mi líto, že takový člověk má titul světového mistra ve fotbale. Jeho chabé výmluvy jako - "...muslimský terorista? Já ani nevím co to je, jsem ignorant...", to je prostě neskutečné. Buď se postaví jako chlap čelem k problému a přizná, že mu ujely nervy (to Zidanovi také). Anebo může zarytě mlčet a tvářit se že nic, neboť mu těžko něco prokáží. neříkám že tahle varianta je správná. Na druhou stranu by však ze sebe veřejně neudělal idiota a neurážel by oběti teroristů tvrzením, že neví co jsou zač.
Zidane dostal kartu po právu - to co udělal bylo nesportovní, jakékoli měl k tomu pohnutky. Smůlou pro něj je, že jeho hlavičku viděli všichni jasně, zatímco to, co mu řekl italský obránce, je těžko doložitelné, nepřizná-li se sám. Jsem zvědavý, co poví Zidane příští týden ve svém prohlášení k celému konfliktu.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Geralt - jj, jako obvykle jsi to vystihl docela přesně...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Geralt: Můj post bude možná trochu zbytečný, ale musím dát vědět, že s tebou úplně ve všem souhlasím. :applause: 8-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vallun: Da sa proti tomu predsa postavit aj slusnejsie, nie? Btw nehovorim, ze Zidanovu reakciu nechapem, samozrejme, tiez je to len clovek ;) Ale ta cervena je bohuzial zasluzena, aj ked lyncovat zato Zidana a davat mu za vinu prehrate finale nie je dvakrat spravne...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Elessar píše:Vallun: Da sa proti tomu predsa postavit aj slusnejsie, nie? Btw nehovorim, ze Zidanovu reakciu nechapem, samozrejme, tiez je to len clovek ;) Ale ta cervena je bohuzial zasluzena, aj ked lyncovat zato Zidana a davat mu za vinu prehrate finale nie je dvakrat spravne...
Ale to ano, vždyť já říkám,že s formou nesouhlasím, ale je to lepší, než neudělat nic... Dle mne tedy:) ČK byla jasná (po materiálnís tránce, procesně je to problém /video/), ale stejně jasná mi přijde u Matraceho...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vallun: A za co měl dostat ČK Materazzi? Za slova, která zřejmě nikdo kromě Zidaneho neslyšel? Za přifilmování pádu, což se jindy (bohužel) vůbec netrestá? Či za něco jiného?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

yenn píše:Vallun: A za co měl dostat ČK Materazzi? Za slova, která zřejmě nikdo kromě Zidaneho neslyšel? Za přifilmování pádu, což se jindy (bohužel) vůbec netrestá? Či za něco jiného?
Za nepsorotvní chování, v pravidlech to je... a rozhodčí to viděl stejně "dobře" jako ten faul Zidana....
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun: rozhodčí to možná viděl, otázka je, že neslyšel. A nevím o tom, že by se ve fotbale trestalo mletí pantem s protihráčem červenou.

Každý fotbalista v rozhovoru řekne, že při standardkách se toho mezi ním a protihráčem odehraje x slovních a fyzických etud... Těžko říct ,*co* Materazzi řekl a zda to nějak rapidně vybočuje z už tak pokleslého "normálu". Připočten fakt, že Zidane taky až takovej beránek neni... a to ani na letošním MS...

Ale to se třeba nemusíme vůbec dozvědět, co Materazzimu vlastně z pusy vypadlo...
...a presumpce neviny teda jako nulová? ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Obecně nechápu, proč se kvůli tomu dělá ještě teď takový rozruch.
Materazziho si budou předvolávat před disciplinárku proto, že Zidane tvrdí, že jej při zápase urazil. Tohle se, jak píše Vlasák, děje na hřišti neustále. Zidanovi zase chtějí vzít Zlatý míč, který dostal za svou předváděnou hru, kvůli faulu, za který byl už během hry vyloučen. Nerozumím, jakou to s tím má souvislost - potrestán byl v souladu s pravidly, max. mu můžou ještě vyměřit stop na pár dalších zápasů. Ale brát zpětně trofej, o jejímž udělení FIFA navíc ani nerozhodla?

Vlasák: K tomuto tématu je pár postů ještě na první stránce tohohle threadu.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Okurková sezona... Zidane udělal <|> nebeských rozměrů a byl za ni po právu potrestán. Čím ho k tomu dohnal Materazzi nevíme, ví to jen oni dva a možná 2-3 další hráči na hřišti, a přesto Materazziho většina lidí kvůli svému nekritickému obdivu vůči Zidaneho fotbalovým dovednostem odsuzuje za prasárny až taek-wo-nďárny, které vyrábí v ostatních zápasech, avšak ne ve finále... :roll:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

SiNuHet: Ano, Zidane byl po právu potrestán ČK a Materazziho nikdo kromě Zidana neslyšel a on nemohl být potrestán, já s výrokem rozhodčích souhlasím a s tímto nemám problém, ale vadí mi to pranýřování Zidaneho; to je vážně neskutečné.
Proč mu odebírat Zlatý míč, když byl jasně nejlepším hráčem mistrovství? A nyní se mu vytýká to, že dostatečně nelituje svého činu... Rofl.
Zajímalo by mě, co by udělali všichni ti rádobycivilizovaní a slušní lidé, kteří tohle Zidanovi vyčítají, kdybych jim opakovaně (Materazzi také své urážky opakoval) nadával, že jejich matka je teroristická děvka (netvrdím, že to bylo přesně takhle, ale nejspíše se to dost blíží pravdě). Zavolali na policii? Řekli mi jak jsem zlý? Ne, většina z nich by se neudržela a dala mi ránu.
Je to taková móda, že se vždycky najde nějaká černá ovce - člověk, na nějž můžeme kydat hnůj, neb to ostatní v současné době schvalují, a právě z toho se mi dělá špatně.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

SiNuHeT píše:Okurková sezona... Zidane udělal <|> nebeských rozměrů a byl za ni po právu potrestán. Čím ho k tomu dohnal Materazzi nevíme, ví to jen oni dva a možná 2-3 další hráči na hřišti, a přesto Materazziho většina lidí kvůli svému nekritickému obdivu vůči Zidaneho fotbalovým dovednostem odsuzuje za prasárny až taek-wo-nďárny, které vyrábí v ostatních zápasech, avšak ne ve finále... :roll:
Zidanův trest nikdo nezpochybňuje, byl přiměřený a absolutně namístě. Jak říkají Adieu s Ajantisem, odebrání Zlatého míče je pitomost a vůbec to s případem "hlavička" nesouvisí.
Věř, že ve zastávání se Zidana nehrají žádnou roli mé osobní sympatie k němu jakožto k fotbalistovi. Jde o to, že se najednou ze Zidana vytváří násilník a bořič snů malých chlapců z ulice, kterým rozbil iluzi o jejich dobrotivém idolu. Ano, Zidane za svou kariéru vybuchl několikrát, ale ukaž mi fotbalistu, kterému neujedou ve vypjatém okamžiku nervy. Každý kdo hrál fotbal ví, že na hřišti člověk prostě uvažuje jinak než v civilu. A jaký zápas může být pro hráče vypjatější než ten, který je v jeho kariéře poslední a ke všemu v něm už dvě hodiny hraje nerozhodně o titul mistra světa?
Ještě jednou pro pořádek. Nechci tady tvrdit, že Zidane nic neudělal a vyloučení bylo nespravedlivé. Ani jsem nikdy netvrdil, že by měl Materazzi dostat ČK. Přesto jsem však proti tomu, abychom šmahem odsoudili Zidana jako vyvyrhela. Podle samurajského kodexu Bušidó se má člvoěk posuzovat ne podle toho jaký život vedl, ale jakým způsobem zemřel. Příjde mi však hloupé tento postup aplikovat na Zidanovu kariéru a soudit jednoho z nejlepších současných světových fotbalistů podle posledních deseti minut, které odehrál a zapomínat na všechno ostatní...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

podle mě tenhle skandál už tak nějak patří k show...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zamčeno

Zpět na „Archivy“