Jaké lektvary?
To rádi slyšíme a doufáme, že to bude dlouhodobý stavVanda píše:nějak jsem se tu zasekla.
Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
ach, tihle novináři vytvářející pravdunecrotising_ píše:Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
No neříkám, že to je něco extra, ale je to fajn mlátička/odreagovávačka, když nic jiného, navíc freeware (už od vydání).necrotising_ píše:Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
Neznám. Ale je to paráda, fakt skvělá sranda (bikini wearing skill, shoe size, skateboarding skill ...Tafif píše:MCZ: http://www.freegame.cz/in.php?action=download&id=1164
Vřele doporučiji. Ale to už možná znáš.