Jaké lektvary?
Noční thread
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: no myslel jsem něco trochu složitější, nicméně ta Noiz2sa je docela zajímavá, ještě ji zkusím
.
Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
Přemýšlím ještě o King's Quest VIII. Starší díly jsem nehrál, ale tenhle se mi líbil docela dost, jenže mi vždycky po pár dnech přestal záhadně fungovat
.
Vanda: jo, tenhle jev je znám jako "závislost". Tímhle trpí většina sigilanů a je to utrpení docela příjemné
.
Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
Přemýšlím ještě o King's Quest VIII. Starší díly jsem nehrál, ale tenhle se mi líbil docela dost, jenže mi vždycky po pár dnech přestal záhadně fungovat
Vanda: jo, tenhle jev je znám jako "závislost". Tímhle trpí většina sigilanů a je to utrpení docela příjemné
Naposledy upravil(a) MCZ dne 31.7.2006 1:02, celkem upraveno 2 x.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To rádi slyšíme a doufáme, že to bude dlouhodobý stavVanda píše:nějak jsem se tu zasekla.
Naposledy upravil(a) yenn dne 31.7.2006 1:02, celkem upraveno 1 x.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: http://www.freegame.cz/in.php?action=download&id=1164
Vřele doporučiji. Ale to už možná znáš.
Lerek: Jako vždy...
Vanda: Do jaké hry? MM?
Lerek: Jako vždy...
Vanda: Do jaké hry? MM?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
ach, tihle novináři vytvářející pravdunecrotising_ píše:Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No neříkám, že to je něco extra, ale je to fajn mlátička/odreagovávačka, když nic jiného, navíc freeware (už od vydání).necrotising_ píše:Ve Score dostal 4/10, pokud se dobre pamatuji... :).MCZ píše:Trochu jsem tam zabrouzdal a vzpomněl si na Dinka Smallwooda, věřím, že to už někdo z vás hrál. Hodně zábavná hra, ale nikdy jsem ji vlastně nedohrál.
Neznám. Ale je to paráda, fakt skvělá sranda (bikini wearing skill, shoe size, skateboarding skill ...Tafif píše:MCZ: http://www.freegame.cz/in.php?action=download&id=1164
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: