Arthalion píše:Ano, existuje mnojo veci, ktore osobnost cloveka "vybrusuju" a menia ho tak v malych zmenach neustale. Myslite si vsak, ze je mozne, ze clovek pride do stavu isteho nadhladu, ked su zmeny skutocne len "mikroskopicke"?
Ako som povedal... neviem ... môj otec tvrdí resp. sa mi to na ňom tak zdá, že to tak môže byť... ale niečo vo mne ma nabáda k tomu aby som neveril... neviem... vážne neviem...

[/quote]
Arthalion píše:A dalsia otazka, zazili ste medzne situacie, ktore ovplynili Vasu osobnost ci uz po stranke intelektualnej (co je asi menej pravdepodobne ako u dalsej moznosti) ...
Určite...

bolo ich mnoho ... niektoré zážitky také rozhodne boli... dosť silné zážitky to vám poviem, ale najprv keď sa to stalo sa zdalo, že ma to ešte utvrdí napr. v mojom predchádzajúcom postoji, ale opak bol pravdou - viz. napr. téma náboženstvo aj keď neviem či práve toto môžem zahrnúť medzi "inelektuálny" rozvoj... aj keď to však nie je až také dôležité...
Arthalion píše:...alebo po stranke emotivnej, resp. reagujete na iste veci emotivnejsie vzhladom na niektore skusenosti?
Emotívnejšie? Tak v tomto ohľade mám úplné "okno"... možno by to chelo trochu konkretizovať, čo si pod tým "emotívnejšie" myslel...