Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: ještě si zapomněl na chaotiky.
Co se týče frakcí v PST, nejlepší info je zde - http://www.gamebanshee.com/planescapeto ... ctions.php .
Obvykle se přidávám jen k Božím lidem (kvůli fajn questům) a končím u Vnímavých (filozofií jsou mi z nabízených nejblíže).
Co se týče frakcí v PST, nejlepší info je zde - http://www.gamebanshee.com/planescapeto ... ctions.php .
Obvykle se přidávám jen k Božím lidem (kvůli fajn questům) a končím u Vnímavých (filozofií jsou mi z nabízených nejblíže).
Idaho:už som mal asi 150-160 level ,ale omylom som si zmazal (pri formátovaní) saves ... keďže som často screeny nerobil,ostal mi jeden iba zo 124. levelu

Ale chystám sa to rozohrať znova a spraviť si nejaký nový osobný rekord. Neviete niekto aký je svetový rekord? Po večeroch mávam času dosť

Ale chystám sa to rozohrať znova a spraviť si nejaký nový osobný rekord. Neviete niekto aký je svetový rekord? Po večeroch mávam času dosť

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
No netusim zda v obchode ale byla prilohou casopisu Score 100 ta skusit zda zasilaji starsi cislaVanda píše:tak mě napadlo, dá se tahle hra ještě vůbec koupit? Nějak jsem na ni nikdy nenarazila, až tady na Sigilu. Agitace je tu na každém kroku (po přečetení recenze zjišťuji, že fakt na každém krokua docela by mě ta hra zajímala.
Hledět příliš do minulosti znamená nehnout se z místa, zabývat se budoucností znamená žít v nejistotě.Přítomnost je to oč tu kráčí a je třeba si vychutnat každý okamžik.
To je škoda, i když podle roku výroby jsem si říkala, že to už asi nelze sehnat. Dost mě ty recenze nalákaly. Možná by mohl tuhle hru vydat některý z časopisů Doupě a jemu podoboný jako příbal. No zkusím se ještě poptat kamarádů, ale předem tomu nedávám naději, určitě by se mi o takové hře zmínili, kdyby ji znali.yenn píše:V ČR je to téměř nemožné. Asi jedině z druhé ruky.

Edit: Calis: aha, byl jsi rychlejší, tak to zkusím zjistit, díky
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám 3 dotazy...
1. Jak se dostanu z Carceri zpátky do Pustin nebo kam to má výst...? Vím, že potřebuju něco z Carceri. Prý to má být černý obsidián...kde ho mám vzít???
2. Mám Vhailora, ale jenomco začne boj, on se zblázní a útoči na mě, na cizí, ... a nechá se skoro zabít...jde to nějak změnit???
3. Dal sem Vhailorovi prokletou zbraň. Kouzlo "Odstraň prokletí" nefunguje...dá se toho zbavit nějak jinak???
Prosím, pomozte mi. Předem děkuju za odpovědi...
1. Jak se dostanu z Carceri zpátky do Pustin nebo kam to má výst...? Vím, že potřebuju něco z Carceri. Prý to má být černý obsidián...kde ho mám vzít???
2. Mám Vhailora, ale jenomco začne boj, on se zblázní a útoči na mě, na cizí, ... a nechá se skoro zabít...jde to nějak změnit???
3. Dal sem Vhailorovi prokletou zbraň. Kouzlo "Odstraň prokletí" nefunguje...dá se toho zbavit nějak jinak???
Prosím, pomozte mi. Předem děkuju za odpovědi...
1. Myslím že máš na mysli Baator (pilíř lebek), pokud jsi se zeptal Fhjulla nebo pilíře jak se odsud dostaneš, stačí jít k některé skalní stěne (spíše takovéty díry do nich) kde se pozemi válejí obsidiady a spustí se ti dialog
2-3. Dal jsi mu tu prokletou bersekerskou sekeru co? Mělo by fungovat odstarň prokletí zkus to ještě jednou...
2-3. Dal jsi mu tu prokletou bersekerskou sekeru co? Mělo by fungovat odstarň prokletí zkus to ještě jednou...