Jednoduchá odpověď: Mě jo.A nestydím se zato.ČT jsem viděl 4x.MCZ píše:Nevím, mě prostě tohle "ždímání" vtipů nijak dobré nepřijde (a už vůbec ne vtipné).

Moderátor: sevencreature
Jednoduchá odpověď: Mě jo.A nestydím se zato.ČT jsem viděl 4x.MCZ píše:Nevím, mě prostě tohle "ždímání" vtipů nijak dobré nepřijde (a už vůbec ne vtipné).
Haló Haló, což?Cesare píše:Opakovaný vtip občas může být ještě lepším vtipem (viz obrněnec s kuřetem či "ženská jedna hloupá" v jistých netrpasličích britských TV produkcích)...
To já mám hodně ráda např. díl Quick. Z postav nemusím pouze Kočanskou, na tu jsem si zvykla až u druhého zhlédnutí.Ithralsiel píše:No, mě RD dostal taky už od začátku (sice můj první díl, kterej jsem viděl, byl MeltDown, což považuju s White Hole za vrcholy RD). Jinak mám nejradši díly, kde je Holly(chlap) - Hilly moc nemusím. K postavám musím dodat, že Listera mám ze všech nejmíň( pak teda Kočanskou) a naopak je nejlepší Kryton a Rimmer. Kocour je v těsném závěsu za nimi.
Jasně, Queeg, nemám pamět a kvůli tomu někde hrabat se mi nechtělo, říkala jsem si, že to trefím snad bez toho.Ithralsiel píše:Já nepsal doslova, že ho nemám rád - já napsal, že ho mám rád nejmíň ze všech
p.s. - nemyslela si Queeg?