Seriál: Červený trpaslík

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

MCZ píše:Nevím, mě prostě tohle "ždímání" vtipů nijak dobré nepřijde (a už vůbec ne vtipné ;-)).
Jednoduchá odpověď: Mě jo.A nestydím se zato.ČT jsem viděl 4x. ;-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Zakat: stydět se za to nemusíš, máš z jistého úhlu pohledu i výhodu, že jsi vůči pravidlu "opakovaný vtip není vtipem" imunní ;-) . Já nejsem. A nestydím se za to :mrgreen: .
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Opakovaný vtip občas může být ještě lepším vtipem (viz obrněnec s kuřetem či "ženská jedna hloupá" v jistých netrpasličích britských TV produkcích)...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Cesare: To ano, ale je zde jistý limit míry opakování, kdy se vtip stává ještě vtipnějším a zároveň kultovním, ale nenudí. Pokud ovšem divák musí ve všech 85 dílech pozorně poslouchat něco, co se vždy opakuje, zažíná to být lehce nudné (sic je pravdou, že až někdy po 72.) ;-)
Feed your head
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

mně se taky trpaslík líbil hned od začátku.. levné kulisy a málo protagonistů? nejsem povrchní člověk, radši posuzuji kvalitu scénáře, obsahu, nápadu..

rimmerovo pletení čísel direktiv je u mě jeden z nejoblíbenějších vtipů a je to jen v několika epizodách a nepovažuju to za opakovaný vtip - dyť z toho vždycky vyleze nějaká dokonalá hláška :)

ždímání vtipů tam imho není vůbec žádné, právě originalita všech vtipů, nadávek a hlášek mě na trpaslíku dostala a díky tomu je to můj nejoblíbenější seriál (hned po star treku :D )
:doh:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Cesare píše:Opakovaný vtip občas může být ještě lepším vtipem (viz obrněnec s kuřetem či "ženská jedna hloupá" v jistých netrpasličích britských TV produkcích)...;-)
Haló Haló, což? :mrgreen:

MCZ:Jo jo, mám kliku.Samozřejmě, každému sedne něco jiného.Například mě VŽDY rozesměje díl Pozpátku a scénka v když Kryton čte noviny. :lol:
Leaping over the gully
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Zajímavé, až doposud jsme se se všemi kamarády shodli, že jsme tomu přišli nachuť až tak u druhého dílu, nezáležícího z jaké série či pořadí. Takže každému, kdo řekne, že viděl jeden díl a stačilo, jsme rvali, že to je chyba, to chce víc.:-)

MCZ: tak mě opakovaný vtip taky nějak nepřestal bavit. Některé mě příště pobaví víc, některé míň a na některé se prostě hrozně těším. No ale už to není takové, jako když to člověk vidí poprvé, podruhé.

magnus: no ty hlášky jsou tam prostě klasika, z toho se dá neustále citovat v jakýkoliv situacích a jelikož mi opakovaný vtip až tak nevadí, tak se tomu směju vždycky znova a znova.:-)
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Nevíte jakej trpaslík byl v tenhle pátek?Nestihl jsem ho. :cry: :cry: :cry:
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

No, mě RD dostal taky už od začátku (sice můj první díl, kterej jsem viděl, byl MeltDown, což považuju s White Hole za vrcholy RD). Jinak mám nejradši díly, kde je Holly(chlap) - Hilly moc nemusím. K postavám musím dodat, že Listera mám rád ze všech nejmíň(tady jsem dopsal slovo rád - zapomněl jsem na něj)( pak teda Kočanskou) a naopak je nejlepší Kryton a Rimmer. Kocour je v těsném závěsu za nimi.
Naposledy upravil(a) Ithralsiel dne 26.8.2006 14:36, celkem upraveno 2 x.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Ithralsiel píše:No, mě RD dostal taky už od začátku (sice můj první díl, kterej jsem viděl, byl MeltDown, což považuju s White Hole za vrcholy RD). Jinak mám nejradši díly, kde je Holly(chlap) - Hilly moc nemusím. K postavám musím dodat, že Listera mám ze všech nejmíň( pak teda Kočanskou) a naopak je nejlepší Kryton a Rimmer. Kocour je v těsném závěsu za nimi.
To já mám hodně ráda např. díl Quick. Z postav nemusím pouze Kočanskou, na tu jsem si zvykla až u druhého zhlédnutí.
Nemáš rád Listera? A pročpak?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Já nepsal doslova, že ho nemám rád - já napsal, že ho mám rád nejmíň ze všech

p.s. - nemyslela si Queeg?
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Já ani vlastně nemám nejméně/nejvíce oblíbenou postavu, protože jak se vzájemně všichni doplňují, jejich vztahy mezi sebou (Kryton žárlí na Kočanskou, Kocourovi poznámky vůči Rimmerovi....) to je ta paráda, co dělá trpaslíka trpaslíkem 8-)
Leaping over the gully
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Ithralsiel píše:Já nepsal doslova, že ho nemám rád - já napsal, že ho mám rád nejmíň ze všech

p.s. - nemyslela si Queeg?
Jasně, Queeg, nemám pamět a kvůli tomu někde hrabat se mi nechtělo, říkala jsem si, že to trefím snad bez toho. :oops: ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tak skoro ;-)

Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“