Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

AlieN píše:Hmm, alternativní medicína má IMHO blíž k psychologii než ke klasickému léčení (ale nepopírám že může mít nějaký efekt, spousta nemocí má základ v psychice)
opravdu nechápu jak jde psychologicky docílit toho, abych bez předchozího rozhovoru s nemocným poznal bez dotyku místo, které je nejvíce postižené atd... a už vůbec nevím, jak lze dosáhnout toho, aby při výkonu alternativní léčby poměrně šamanským způsobem začal někdo přítomný cítit teplo, potit se a špatně dýchal, byť v místnosti je 21,5 stupně, normální vlhkost vzduchu atd.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Jak vlastně ta alternativní medicína funguje?
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

wosmahl píše:Jak vlastně ta alternativní medicína funguje?
to máš spoustu druhů, od nějakých poloachymistických metod až k předávání či usměrňování něčeho tělesně-duševní energie...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

K alternativní medicíně - osobně doufám, že dostane ještě větší prostor a uznání veřejnosti. Nemluvím tu samozřejmě o nějakých pochybných šarlatánech, ale co třeba taková akupunktura? Ta je stará několik tisíc let a určitě to není blbost. Pokud ale někdo preferuje všechny ty chemické sračky, jeho věc. Nejsem sice na práškách nonstop, ale už jich začínám mít dost.

K duši etc. - připadá mi hodně krátkozraké domnívat se, že existuje pouze to, co vidíme a můžeme si to "osahat", duše existuje, byť každý si ji a její úlohu může představit jinak.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

MCZ píše:duše existuje, byť každý si ji a její úlohu může představit jinak.
A někomu přijde nesmyslné nazývat to, co má na mysli, nějakým speciálním jménem (duše), že? 8-) Btw: jaká je tvá představa duše a její úlohy? (krom odpružení :mrgreen: )
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hm, tak 'testování' Flatoutu se nějak podezřele protahlo a já momentálně opět řeším dilema, jestli jít na necelé 3 hodiny spát, a nebo zda mám dále hrát :think:
Mno - asi to vyhraje regenerace, neboť mám od 'plynu' už otlačený prst :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Frosty píše:Hm, tak 'testování' Flatoutu se nějak podezřele protahlo a já momentálně opět řeším dilema, jestli jít na necelé 3 hodiny spát, a nebo zda mám dále hrát :think:
Mno - asi to vyhraje regenerace, neboť mám od 'plynu' už otlačený prst :mrgreen:
lepší aspoň 2-3 hodinky regenarace...kéž by se mi při ranní občas podařily ty tři :-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vanda píše:...kéž by se mi při ranní občas podařily ty tři :-)
Heh, tak v práci se mi zatím podařílo snad jednou dvkrát klimbnout, ale že bych si dal 20, to ještě ne e... :think: že bych to prubnul v zimě..? :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Frosty píše:
Vanda píše:...kéž by se mi při ranní občas podařily ty tři :-)
Heh, tak v práci se mi zatím podařílo snad jednou dvkrát klimbnout, ale že bych si dal 20, to ještě ne e... :think: že bych to prubnul v zimě..? :D
já minulý týden klimbla tolikrát, až jsem měla obavy, že se mi budou všichni smát..navíc tak blízko šéfce :-) Děsný, když by člověk tak rád spal a nemůže a když by spát mohl, tak se mu nechce.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

kurva život, člověk se ani pořádně bez chlastu vychrápat nemůže :evil:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Poslední dobou se mi vůbec nechce spát...do 1 jsem tu, pak do 2 čtu Pratchetta,do 4 čumím do tmy než zalomím a v 9 jsem vzhůru a převaluju se...zvláštní, dřív jsem ve 12 usnul a v 11.30 vstával... :-?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Zakat: To bude láska. :-D

Tak to mně právě začíná poslední prázdninová noc před započetím přípravy na státnici. :-?
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Ajantis píše:Zakat: To bude láska. :-D
Je to možné ;-)
Ajantis píše:Tak to mně právě začíná poslední prázdninová noc před započetím přípravy na státnici. :-?

Tak to hodně štěstí 8-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ajantis píše:Tak to mně právě začíná poslední prázdninová noc před započetím přípravy na státnici. :-?
tak to ti závidím i nezávidím...
zavidím proto, že mě absence čehokoliv jako pravidelného programu naprosto zabíjí, asi jsem fakt nějakej divnej a fašistickej, ale fakt potřebuju pravidelný režim na správné fungování
a nezávidím, vzhledem k množství práce a úsilí, co budeš muset vynaložit
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Lerek: Pravidelný režim? To myslíš jako budíček - nástup - snídaně - kontrola? Bóže, to mě dost vadí i organizování sigil srazů jednou za dva týdny... díky Alláhovi za každý "nepravidelný" den. Řád je ta nejnudnější věc na světě...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“