opravdu nechápu jak jde psychologicky docílit toho, abych bez předchozího rozhovoru s nemocným poznal bez dotyku místo, které je nejvíce postižené atd... a už vůbec nevím, jak lze dosáhnout toho, aby při výkonu alternativní léčby poměrně šamanským způsobem začal někdo přítomný cítit teplo, potit se a špatně dýchal, byť v místnosti je 21,5 stupně, normální vlhkost vzduchu atd.AlieN píše:Hmm, alternativní medicína má IMHO blíž k psychologii než ke klasickému léčení (ale nepopírám že může mít nějaký efekt, spousta nemocí má základ v psychice)
Noční thread II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
K alternativní medicíně - osobně doufám, že dostane ještě větší prostor a uznání veřejnosti. Nemluvím tu samozřejmě o nějakých pochybných šarlatánech, ale co třeba taková akupunktura? Ta je stará několik tisíc let a určitě to není blbost. Pokud ale někdo preferuje všechny ty chemické sračky, jeho věc. Nejsem sice na práškách nonstop, ale už jich začínám mít dost.
K duši etc. - připadá mi hodně krátkozraké domnívat se, že existuje pouze to, co vidíme a můžeme si to "osahat", duše existuje, byť každý si ji a její úlohu může představit jinak.
K duši etc. - připadá mi hodně krátkozraké domnívat se, že existuje pouze to, co vidíme a můžeme si to "osahat", duše existuje, byť každý si ji a její úlohu může představit jinak.
lepší aspoň 2-3 hodinky regenarace...kéž by se mi při ranní občas podařily ty třiFrosty píše:Hm, tak 'testování' Flatoutu se nějak podezřele protahlo a já momentálně opět řeším dilema, jestli jít na necelé 3 hodiny spát, a nebo zda mám dále hrát
Mno - asi to vyhraje regenerace, neboť mám od 'plynu' už otlačený prst

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
já minulý týden klimbla tolikrát, až jsem měla obavy, že se mi budou všichni smát..navíc tak blízko šéfceFrosty píše:Heh, tak v práci se mi zatím podařílo snad jednou dvkrát klimbnout, ale že bych si dal 20, to ještě ne e...Vanda píše:...kéž by se mi při ranní občas podařily ty třiže bych to prubnul v zimě..? :D

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou se mi vůbec nechce spát...do 1 jsem tu, pak do 2 čtu Pratchetta,do 4 čumím do tmy než zalomím a v 9 jsem vzhůru a převaluju se...zvláštní, dřív jsem ve 12 usnul a v 11.30 vstával... 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je to možnéAjantis píše:Zakat: To bude láska.![]()

Ajantis píše:Tak to mně právě začíná poslední prázdninová noc před započetím přípravy na státnici.
Tak to hodně štěstí

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
tak to ti závidím i nezávidím...Ajantis píše:Tak to mně právě začíná poslední prázdninová noc před započetím přípravy na státnici.
zavidím proto, že mě absence čehokoliv jako pravidelného programu naprosto zabíjí, asi jsem fakt nějakej divnej a fašistickej, ale fakt potřebuju pravidelný režim na správné fungování
a nezávidím, vzhledem k množství práce a úsilí, co budeš muset vynaložit
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler