copak? někdo ti pochcal Mein Kampf/přítelkyni/sestru?Firkraag píše:Nikomu uz nic nepujcim! Budu lakomej a budu mit klid!
Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nic, nech to plavatYachiko píše:Lerek: Prečo preboha môj?
poprvé začínám nenávidět (tj. znamená, že to už několikanásobně přerostlo hranici pouhého vadit mi) někoho kvůli náboženství a jsou to muslimové a proč to? protože poletím v říjnu do USA a aerolinky byly vybrány British Airways s přesedem na Heathrow (ještě v květnu dobrá volba, teď nic moc), jsem z toho opravdu nadšen, FUCK ISLAM
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Ale jdi ty... Tvoje intelektuální kapacita snad stačí na víc, než na podobně prostinké myšlenkové pochody... 
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
fakt toho, že můj život bude záviset na práci nějakých neschopných hovad z bezpečnostních služeb a na tom jestli nějaký arabáš se rozhodne udělat to či ono mi opravdu na dobré náladě nepřidáCesare píše:Lerek: Ale jdi ty... Tvoje intelektuální kapacita snad stačí na víc, než na podobně prostinké myšlenkové pochody...
a to, že v pozadí tohoto všeho se krčí nějací hajzlíci od ropného a zbrojařského průmyslu mi doopravdy neuchází ;)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KONEČNĚ
se po roce ke mě dostal zpět můj Medal of Honor Allied Assault a já si ho mohl KONEČNĚ zahrát znovu a KONEČNĚ dohrát.Po instalaci a spuštění hry mě nenajelo ani intro a u následného spadnutí ke hlášce GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem jsem na to čuměl jak vykopaná myš, co se to děje.2x reinstall, nic
.Takže teď, místo střílení skopčáků se budu celý večer nudit a proklínat můj muzijní počítač, lidově řečeno křáp, občas si do něho kopnout a pak jít spát.Šrot jeden, do starého železa s ním!!! 
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...