Otázky & odpovědi

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nemá Vhalior magickou resistenci? (dlouho jsem s ním nehrál, takže si to nepamatuju)
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

AlieN: Myslím že máš pravdu
Deakon: Zkus nějaký editor inventáře a pomocí něho tu zbraň odstranit
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

AlieN píše:Nemá Vhalior magickou resistenci? (dlouho jsem s ním nehrál, takže si to nepamatuju)
Mám pocit, že má.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Deakon
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deakon »

Jo, má rezistenci...jaký editor inventáře??? Nevíš, kde bych ho mohl sehnat??? Dík...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

je to character editor a k jeho spuštění potřebuješ team bg, obojí na http://torment.wz.cz/frames.htm
Tamuel
Sigilan

Příspěvek od Tamuel »

Nepamatuje si nekdo jake vsechny hlasky mel Dak'kon?
Myslim asi ty tri kdyz se klikne na portret.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Mně se vybavuje hlavně ta "The reason for your incessant clicking is not *known* to me." ;-) (Či tak nějak.)
A pak ty klasiky jako "Endure. In enduring, grow strong" a podobně... Ale kterýma konkrétníma výrokama reaguje na klikání, to si teď nevybavím...
Sakra... A to jsem je včera proklikávala všechny... :think:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Tamuel
Sigilan

Příspěvek od Tamuel »

Aha super mne slo hlavne o
"Endure. In enduring, grow strong"
Vis urcite ze to bylo takhle? A jestli to tak urcite bylo tak co to znamena,dik :-P
Vesman
Sigilan

Příspěvek od Vesman »

Mám takovej zvláštní problém, hra funguje a všechn je v pořádku akorát...vždycky tak po 15 sekundách se obraz automaticky přesouvá do levýho dolního rohu mapy a já se pořád musím přesouvat zpátky, přitom když jsem to hrál včera, tak se nic takového nedělo, začalo to až dneska, nevíte v čem je problém?
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tamuel píše:Aha super mne slo hlavne o
"Endure. In enduring, grow strong"
Vis urcite ze to bylo takhle? A jestli to tak urcite bylo tak co to znamena,dik :-P
Jo, přesně tak to IMHO je... Velmi velmi volně by se to možná dalo přeložit jako "Co tě nezabije, to tě posílí", oficiální českej překlad neznám... Endure znamená vytrvat/vydržet, s jistým lehkým důrazem na trpělivost či odhodlání... Můj velice neumělý překlad by zněl "vytrvej, skrze vytrvalost se staň silným" či tak něco, elegantní formulku se mi teď vymejšlet nechce...
Tamuel
Sigilan

Příspěvek od Tamuel »

Moc dik ;-)
Podbi
Sigilan

Příspěvek od Podbi »

Kesai
mám trošku problém s tím přinutit Kesai k tomu, aby se přiznala k tomu, že je dcera od Ravel. Vím, že to nějak šlo, ale vona ne a ne se přiznat. Neví někdo, jak to?
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Podbi píše:Kesai
mám trošku problém s tím přinutit Kesai k tomu, aby se přiznala k tomu, že je dcera od Ravel. Vím, že to nějak šlo, ale vona ne a ne se přiznat. Neví někdo, jak to?
Promluv si s Kimaxsi.
Podbi
Sigilan

Příspěvek od Podbi »

No už asi vím, kde mám problém... já nemám vo Reval žádnou zmínku ani v deníku, btw. mám akorát ten portál, ale vo ní samotné Bezejmený zatím neví, takže proto asi nemůžu nějak dostat ani tu krev či co... Nějak mi nedochází, jak jsem se vo ní měl vůbec dozvědět... Byl by někdo tak laskavej a pomohl mě s tím?
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Musíš za Sebastionem do privatního sensoria městské haly v uřednické čtvrti, nejdříve mu ale musíš dát čokoladovou figurku, kterou seženeš ,ve stejné lokaci, v obchodě s kuriozitami
Nejsem si jistý ale možná si nejdříve musíš pokecnout s Lotharem (jak ukradl Morteho)
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“