Ptal jsem se Irrumatora z Anaal Nathrakh na dema Pandemonic Hyperblast a Submission Is For The Weak, ktera mam na Total Fucking Necro albu, ale nejsou napsane nikde v tracklistu... Chtel ten Pandemonic Hyperblast poslat... a tohle mi na to odepsal :D.cheers mate
where the hell did you get that from!?!?
thats never been released or anything, its on a tape in my room!
Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Už několik let jsem jediná ze třídy, kdo je ochoten dělat biologickou olympiádu -> čili mě profesorka učící biologii mají celkem v obliběTrandul píše:Neferit:Proto že ti šla, nebo že si byla na Biologii úplný dřevo?

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na střední škole jsme měli z Ekonomiky tak mazáckého učitele, že jsme celé hodiny mluvili o vínu, ženách a zpěvu(doslova), a i on hodnotil úpravu sešitu-jiné známky totiž nebyly.Smiloval se na dvojce...za celý rok jsme popsali asi 6 stran A5 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
me učitelka na matiku hrozila že mi dá dvojku na vizo kvuli tomu ze sem se nezucastnil matematicke olympiady(pry na to mam) pritom sem mel z pisemek same 1 a ted pokud se nezucastnim tak dostanu opravdu 2(horsi je ze netusim jak vyresit ani jednu ulohu) takze to vypada ze rodice nasi milou ucitelku navstivi 

ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Toho bych chtěla taky, my máme, měli učitelku, která to chtěla znát fakt nazpamět a to je něco na mě s mou pamětí. Blbosti si pamatuji roky, ale ekonomiku? Jen a pouze vlastními slovy a navíc né dlouho.Zakat píše:Na střední škole jsme měli z Ekonomiky tak mazáckého učitele, že jsme celé hodiny mluvili o vínu, ženách a zpěvu(doslova), a i on hodnotil úpravu sešitu-jiné známky totiž nebyly.Smiloval se na dvojce...za celý rok jsme popsali asi 6 stran A5
Edit: tohle tady by měli číst odpůrci počítačových her. Oni to hrajou samí jedničkáři.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Původně jsem měla v úmyslu napsat RPG her, ale tak nějak během mého krátkého pobytu tady jsem zaregistrovala, že uživatelé zde nehrají pouze rpg, ale i akční, strategie...tedy naprostou všehochuť. Dalším důvodem je, že odpůrci her většinou ani netuší, že se počítačové hry dělí a existuje žánr rpg a už vůbec, co to znamená.Trandul píše:Vanda:Ne odpůrci počítačovejch her, ale odpůrci RPG. Znám pařany co netuší v kdo to byli Přemyslovci(a neni jim 5).

(anonym?)
(anonym?)
nuke: no tak to leda 
I když nedávno otec projevil zájem, cože to hraju za hru (zrovna IWD2), což u bráchových Battlefield ještě zájem neprojevil. Bohužel jsem zrovna přemýšlela nad hrou, takže dostal odpověď ".. no..ale takovou hru..no" a nic dalšího, čím bych to přiblížila lailkovi, mě nenapadlo.
Zvlášť, když zrovna hraju.

I když nedávno otec projevil zájem, cože to hraju za hru (zrovna IWD2), což u bráchových Battlefield ještě zájem neprojevil. Bohužel jsem zrovna přemýšlela nad hrou, takže dostal odpověď ".. no..ale takovou hru..no" a nic dalšího, čím bych to přiblížila lailkovi, mě nenapadlo.

(anonym?)
(anonym?)
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mno, náhodou v RPG nejvíc, se člověk naučí celkem dobře cizí jazyky... máme takovou učitelku, co v angličtině pořád rozebírá třídnický záležitosti, a z ajiny toho 2x moc neuděláme... pochválen budiž Baldur's Gate! 

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Killdozer:Na základce to samý, na střední jsme měli doslova krásnou, 24 letou učitelku.A kvůli tomu jsem s AJ na štíru.Gramatiku umím, ale ty slovíčka mě nelezou do hlavy.Také si vzpomínám na jednu historku ze ZŠ.Měl jsem průměr v AJ v jednom roce 3,5 (!!můj nejhorší výsledek na zš) a dostal jsem za 3 na vysvědčení.Kamarádka říká učiteli:
"Jak to, že von dostal za 3 a má průměr 3,5 a já za 4 a mám 3,4?"
Učitel:"To víš, tichá voda břehy mele..."
"Jak to, že von dostal za 3 a má průměr 3,5 a já za 4 a mám 3,4?"
Učitel:"To víš, tichá voda břehy mele..."

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj, jednou(loni) k nám měla učitelka z chemie proslov...neco jako:
"jste studenty gymnázia už pět let. za tu dobu byste mohli vědět, že aritmetický průměr je pouze pomůckou učitele při udělování známek. známka není jenom o aritmetickém průměru..."
jedna holka: "ale dyť já mám průměr jen 2,2..."
učitelka: "ještě jednou uslyším něco o průměru!..." -to už byla dost nažhavená...
a potom za chvilku já:"pančelko, a co vychází mě?"
a vona: "no, vychází ti dvojka, máš tu průměr 1,3"...
a tak sem to nakonec překecal na jedničku, protože sem proti ní použil její vlastní slova

"jste studenty gymnázia už pět let. za tu dobu byste mohli vědět, že aritmetický průměr je pouze pomůckou učitele při udělování známek. známka není jenom o aritmetickém průměru..."
jedna holka: "ale dyť já mám průměr jen 2,2..."
učitelka: "ještě jednou uslyším něco o průměru!..." -to už byla dost nažhavená...
a potom za chvilku já:"pančelko, a co vychází mě?"
a vona: "no, vychází ti dvojka, máš tu průměr 1,3"...
a tak sem to nakonec překecal na jedničku, protože sem proti ní použil její vlastní slova

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu