Průšvihy a zážitky ze školy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

cheers mate

where the hell did you get that from!?!?

thats never been released or anything, its on a tape in my room!
Ptal jsem se Irrumatora z Anaal Nathrakh na dema Pandemonic Hyperblast a Submission Is For The Weak, ktera mam na Total Fucking Necro albu, ale nejsou napsane nikde v tracklistu... Chtel ten Pandemonic Hyperblast poslat... a tohle mi na to odepsal :D.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Trandul píše:Neferit:Proto že ti šla, nebo že si byla na Biologii úplný dřevo?
Už několik let jsem jediná ze třídy, kdo je ochoten dělat biologickou olympiádu -> čili mě profesorka učící biologii mají celkem v oblibě :-D Někdy se to celkem vyplatí dělat věci navíc ;-) Bohužel, moje tehdejší tělocvikářka mě už mě rok z biologie neměla :-( čili jí nedošlo, že mi ten jeden jediný bod má přidat :twisted: :evil:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Mně jednou hrozila dvojku z dějepisu. Sice jsem měl sedm standartních jedniček, jenže z úpravu sešitu jsem dostal asi trojku či čtyřku. Rodina se ovšem proti takové ptákovině silně ohradila a já dostal jedničku jako vždy.

P.S. Aby to nevypadalo, tak z ostatních předmětů jsem měl většinou trojky. :-)
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Na střední škole jsme měli z Ekonomiky tak mazáckého učitele, že jsme celé hodiny mluvili o vínu, ženách a zpěvu(doslova), a i on hodnotil úpravu sešitu-jiné známky totiž nebyly.Smiloval se na dvojce...za celý rok jsme popsali asi 6 stran A5 :-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Jab:Mě taky jednou dala učitelka z testu na dějáky 2, protože sem to měl "ošklivě napsaný". I přes naprostou správnost a ještě něco navíc.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

me učitelka na matiku hrozila že mi dá dvojku na vizo kvuli tomu ze sem se nezucastnil matematicke olympiady(pry na to mam) pritom sem mel z pisemek same 1 a ted pokud se nezucastnim tak dostanu opravdu 2(horsi je ze netusim jak vyresit ani jednu ulohu) takze to vypada ze rodice nasi milou ucitelku navstivi :-D
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Zakat píše:Na střední škole jsme měli z Ekonomiky tak mazáckého učitele, že jsme celé hodiny mluvili o vínu, ženách a zpěvu(doslova), a i on hodnotil úpravu sešitu-jiné známky totiž nebyly.Smiloval se na dvojce...za celý rok jsme popsali asi 6 stran A5 :-)
Toho bych chtěla taky, my máme, měli učitelku, která to chtěla znát fakt nazpamět a to je něco na mě s mou pamětí. Blbosti si pamatuji roky, ale ekonomiku? Jen a pouze vlastními slovy a navíc né dlouho.

Edit: tohle tady by měli číst odpůrci počítačových her. Oni to hrajou samí jedničkáři. :-D
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Vanda:Ne odpůrci počítačovejch her, ale odpůrci RPG. Znám pařany co netuší v kdo to byli Přemyslovci(a neni jim 5).
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Trandul píše:Vanda:Ne odpůrci počítačovejch her, ale odpůrci RPG. Znám pařany co netuší v kdo to byli Přemyslovci(a neni jim 5).
Původně jsem měla v úmyslu napsat RPG her, ale tak nějak během mého krátkého pobytu tady jsem zaregistrovala, že uživatelé zde nehrají pouze rpg, ale i akční, strategie...tedy naprostou všehochuť. Dalším důvodem je, že odpůrci her většinou ani netuší, že se počítačové hry dělí a existuje žánr rpg a už vůbec, co to znamená.:-)
(anonym?)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Čoby nevedeli. RPG znamená predsa rocket-propelled grenade :lol:
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

nuke píše:Čoby nevedeli. RPG znamená predsa rocket-propelled grenade :lol:
Reaktivnyj Protivotankovij Granatomet (reaktivne poháňaný granát) - dostal sa do aktívnej služby v sovietskej armáde v roku 1962. ;-)
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

nuke: no tak to leda :-)

I když nedávno otec projevil zájem, cože to hraju za hru (zrovna IWD2), což u bráchových Battlefield ještě zájem neprojevil. Bohužel jsem zrovna přemýšlela nad hrou, takže dostal odpověď ".. no..ale takovou hru..no" a nic dalšího, čím bych to přiblížila lailkovi, mě nenapadlo. :-D Zvlášť, když zrovna hraju.:-)
(anonym?)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

mno, náhodou v RPG nejvíc, se člověk naučí celkem dobře cizí jazyky... máme takovou učitelku, co v angličtině pořád rozebírá třídnický záležitosti, a z ajiny toho 2x moc neuděláme... pochválen budiž Baldur's Gate! :pray:
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Killdozer:Na základce to samý, na střední jsme měli doslova krásnou, 24 letou učitelku.A kvůli tomu jsem s AJ na štíru.Gramatiku umím, ale ty slovíčka mě nelezou do hlavy.Také si vzpomínám na jednu historku ze ZŠ.Měl jsem průměr v AJ v jednom roce 3,5 (!!můj nejhorší výsledek na zš) a dostal jsem za 3 na vysvědčení.Kamarádka říká učiteli:
"Jak to, že von dostal za 3 a má průměr 3,5 a já za 4 a mám 3,4?"
Učitel:"To víš, tichá voda břehy mele..." :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

jj, jednou(loni) k nám měla učitelka z chemie proslov...neco jako:
"jste studenty gymnázia už pět let. za tu dobu byste mohli vědět, že aritmetický průměr je pouze pomůckou učitele při udělování známek. známka není jenom o aritmetickém průměru..."
jedna holka: "ale dyť já mám průměr jen 2,2..."
učitelka: "ještě jednou uslyším něco o průměru!..." -to už byla dost nažhavená...
a potom za chvilku já:"pančelko, a co vychází mě?"
a vona: "no, vychází ti dvojka, máš tu průměr 1,3"...
a tak sem to nakonec překecal na jedničku, protože sem proti ní použil její vlastní slova :lol: :lol: :lol:
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“