Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

nj. taky mám spoustu her na dohrání či na hraní. Např. BG 2, Planescape, aj. ...no ten Kotor vypadá taky zajímavě. Ona bude dlouhá zima, aspoň bude o zábavu postaráno
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Kotor vypadá HODNĚ zajímavě, ale mě nepofunguje.Asi budu muset pár součástek počítače vyhodit a pár vrazit nových, jinak to nevidím...asi vykradu banku :twisted:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Jab píše:Bloodlines mě bavily hned od začátku, KotOR ne. :-P
Také se mi začátek Bloodlines líbil více než začátek KotORu. Ovšem zatímco KotOR se rozjede a udržuje si kvalitu (aspoň dosud), Bloodlines cca v poslední třetině ztrácejí dech (byť i v ní se najde několik parádních momentů a zábavné jsou stále).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab píše:Nedávno se mi stalo, že jsem obešel desítky nepřátel, načež jsem zjistil, že jediná cesta zpátky vede přímo přes ně...
Ano, tohle bych nazval přímo "podraz". Člověk si dává tu práci a prolézá větracími šachtami, aby ho nikdo neviděl a neušpinil si ruce od krve a... při cestě zpátky musí všechny vykosit.
Také jsem předlouho nadával a dost to Bloodlines u mne shodilo.

Mě bavil KotOR hned od začátku, kdežto Bloodlines mě hned na úvod pořádně naštvaly bugem v tutorialu, kvůli němuž jsem se slušně zasekl. A kvalita KotORu postupně stoupá až k nebeským výšinám. :-P
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Obecně se mi souboje v Bloodlines moc nelíbí. S trošku vylepšenými bojovými skilly se z toho pak stává akční hra (které já moc rád nemám).
Včera jsem se dostal do Holywoodu a musím říci, že zatím zábavnější mi přišla první čtvrť. Skutečně odlišné budovy, skvělý bar Asylum (ten především), méně soubojů (střílení tun ghúlů či zombií opravdu rychle ztratí na zábavnosti). Navíc tam mám jako Tremere stále svůj byt, se svým osobním ghúlem - nedávno mi přitáhla "něco" k pití, prostě roztomilá holka. :twisted:
Jo a i ty stoky vypadají lépe. Možná si někdy zahraji za Nosferatu. I když mi začíná připadat, že nejlehčí je hra za vyloženě bojové klany - Gangrel. Už proto, že ani s těmi dialogovými možnostmi to není tak horké... :-(

P.S. Začínám si říkat, o kolik mohla být tahle hra lepší. :roll:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab:
... a bude jenom hůř. Bloodlines mohly být MNOHEM lepší - ten herní systém je super, vlastnosti se promítají do dialogů, hodně možností i v soubojích... Jenže Troiku zjevně tlačil čas a vydavatel, takže realizace zůstala za potenciálem. Boje jsou primitivní, ale o to více masové, nehledě na to, že jsou tu hlavně ke konci hry pouze jako vata. Dialogů a vůbec těch adventurních částí je tu málo, ty silné a atmosferické momenty sjou rozmělněny zase tou akcí. Na druhou stranu jsou tu perfektně propracované questy - dokonce i hlavu musí občas člověk zapojit, neuhodí ho řešení hned do nosu. Po hratelnostní stránce jsou Bloodlines dost nevypilované.
No a při probíhání některými městskými částmi jsem měl pravidelně deja-vu, že hraji zase Redemption. :-/
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Dokončil som Oblivion. Je čas ísť spať :twisted: .
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak zase ponocuji. Zítra si jdu udělat (doufám, že to zmáknu) maturitu. Jelikož jsem studovala 5 let dálkově a docela jsem flákala poslední dobou hraní, protože jsem měla neustálý pocit, že bych se měla učit, což jsem samozřejmě moc nedělala. Moje učení byly otevřené učební materiály poblíž mě. No teď už mi zbývají jenom 3 otázky z účta, 8 otázek z výpočetky a bylo by dobré si pročíst 29 otázek z ekonomiky a můžu jít spát. U toho učení jsem už dumala, co budu pak dělat a objednala si dvě nové hry, k jedné s ní zadarmo přibalují Baldurs Gate2, čeká mě tu Planescape a snad Baldur´s gate1. Naslibovala jsem kupu věcí, s kým kam vyrazím....já na tom s časem budu furt stejně blbě nebo co. ;-) Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.:-)
Naposledy upravil(a) Vanda dne 21.9.2006 2:29, celkem upraveno 1 x.
(anonym?)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vanda píše: Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.:-)
Neříkej dvakrát, nebo dostaneš lepru...;-)
Ale jinak s tou maturou hodně štěstí, ať to klapne na výbornou... :-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Cesare píše:
Vanda píše: Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.:-)
Neříkej dvakrát, nebo dostaneš lepru...;-)
Ale jinak s tou maturou hodně štěstí, ať to klapne na výbornou... :-)
No já si myslela spíše na "housera" :-D
Díky, hlavně ať klapne a není to trapas. ;-)
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Po dlouhé době zase jednou trávím noc u pc, dodělávám nějaké věci na které jsem už dlouho kašlal :-?
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

AlieN: takže PC již je přestěhováno..? :-) Já před chviličkou dokončil další velmi nahnutou skirmish bitvu v LotRu a teď dávam odpočinou očím i mysli 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Tak jsem si ukrátil dnešní noc ICQ poolem na lobby a... šestkrát jsem vyhrál a jen jednou prohrál. Jak je teda sakra možný, že když hraju s Tinnarrem na MS, tak prohraju dementním způsobem třikrát za sebou?!! :-? :lol:
J, ještě mě to žere. :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Uběhlé See You In Hell Again se opravdu vydařilo. Výborná hudba, potkala jsem kamaráda, se kterým byla třeba pořešit jedna akce a ještě jsem viděla člověka, který byl zábavně a krutě ničen Ramadánem a alkoholem. Poetické. 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Trochu oživím tento umírající thread.

Vůbec se mi nechce spát a ani dělat nic produktivního, takže jen tak bezcílně bloumám na netu, dívám se na videa na YouTube a čtu webcomicsy (a přemýšlím jestli se mám podívat Bayův Ostrov)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“