Noční thread II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kotor vypadá HODNĚ zajímavě, ale mě nepofunguje.Asi budu muset pár součástek počítače vyhodit a pár vrazit nových, jinak to nevidím...asi vykradu banku 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Také se mi začátek Bloodlines líbil více než začátek KotORu. Ovšem zatímco KotOR se rozjede a udržuje si kvalitu (aspoň dosud), Bloodlines cca v poslední třetině ztrácejí dech (byť i v ní se najde několik parádních momentů a zábavné jsou stále).Jab píše:Bloodlines mě bavily hned od začátku, KotOR ne.![]()
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tohle bych nazval přímo "podraz". Člověk si dává tu práci a prolézá větracími šachtami, aby ho nikdo neviděl a neušpinil si ruce od krve a... při cestě zpátky musí všechny vykosit.Jab píše:Nedávno se mi stalo, že jsem obešel desítky nepřátel, načež jsem zjistil, že jediná cesta zpátky vede přímo přes ně...
Také jsem předlouho nadával a dost to Bloodlines u mne shodilo.
Mě bavil KotOR hned od začátku, kdežto Bloodlines mě hned na úvod pořádně naštvaly bugem v tutorialu, kvůli němuž jsem se slušně zasekl. A kvalita KotORu postupně stoupá až k nebeským výšinám.

Obecně se mi souboje v Bloodlines moc nelíbí. S trošku vylepšenými bojovými skilly se z toho pak stává akční hra (které já moc rád nemám).
Včera jsem se dostal do Holywoodu a musím říci, že zatím zábavnější mi přišla první čtvrť. Skutečně odlišné budovy, skvělý bar Asylum (ten především), méně soubojů (střílení tun ghúlů či zombií opravdu rychle ztratí na zábavnosti). Navíc tam mám jako Tremere stále svůj byt, se svým osobním ghúlem - nedávno mi přitáhla "něco" k pití, prostě roztomilá holka.
Jo a i ty stoky vypadají lépe. Možná si někdy zahraji za Nosferatu. I když mi začíná připadat, že nejlehčí je hra za vyloženě bojové klany - Gangrel. Už proto, že ani s těmi dialogovými možnostmi to není tak horké...
P.S. Začínám si říkat, o kolik mohla být tahle hra lepší.
Včera jsem se dostal do Holywoodu a musím říci, že zatím zábavnější mi přišla první čtvrť. Skutečně odlišné budovy, skvělý bar Asylum (ten především), méně soubojů (střílení tun ghúlů či zombií opravdu rychle ztratí na zábavnosti). Navíc tam mám jako Tremere stále svůj byt, se svým osobním ghúlem - nedávno mi přitáhla "něco" k pití, prostě roztomilá holka.

Jo a i ty stoky vypadají lépe. Možná si někdy zahraji za Nosferatu. I když mi začíná připadat, že nejlehčí je hra za vyloženě bojové klany - Gangrel. Už proto, že ani s těmi dialogovými možnostmi to není tak horké...

P.S. Začínám si říkat, o kolik mohla být tahle hra lepší.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab:
... a bude jenom hůř. Bloodlines mohly být MNOHEM lepší - ten herní systém je super, vlastnosti se promítají do dialogů, hodně možností i v soubojích... Jenže Troiku zjevně tlačil čas a vydavatel, takže realizace zůstala za potenciálem. Boje jsou primitivní, ale o to více masové, nehledě na to, že jsou tu hlavně ke konci hry pouze jako vata. Dialogů a vůbec těch adventurních částí je tu málo, ty silné a atmosferické momenty sjou rozmělněny zase tou akcí. Na druhou stranu jsou tu perfektně propracované questy - dokonce i hlavu musí občas člověk zapojit, neuhodí ho řešení hned do nosu. Po hratelnostní stránce jsou Bloodlines dost nevypilované.
No a při probíhání některými městskými částmi jsem měl pravidelně deja-vu, že hraji zase Redemption. :-/
... a bude jenom hůř. Bloodlines mohly být MNOHEM lepší - ten herní systém je super, vlastnosti se promítají do dialogů, hodně možností i v soubojích... Jenže Troiku zjevně tlačil čas a vydavatel, takže realizace zůstala za potenciálem. Boje jsou primitivní, ale o to více masové, nehledě na to, že jsou tu hlavně ke konci hry pouze jako vata. Dialogů a vůbec těch adventurních částí je tu málo, ty silné a atmosferické momenty sjou rozmělněny zase tou akcí. Na druhou stranu jsou tu perfektně propracované questy - dokonce i hlavu musí občas člověk zapojit, neuhodí ho řešení hned do nosu. Po hratelnostní stránce jsou Bloodlines dost nevypilované.
No a při probíhání některými městskými částmi jsem měl pravidelně deja-vu, že hraji zase Redemption. :-/
Tak zase ponocuji. Zítra si jdu udělat (doufám, že to zmáknu) maturitu. Jelikož jsem studovala 5 let dálkově a docela jsem flákala poslední dobou hraní, protože jsem měla neustálý pocit, že bych se měla učit, což jsem samozřejmě moc nedělala. Moje učení byly otevřené učební materiály poblíž mě. No teď už mi zbývají jenom 3 otázky z účta, 8 otázek z výpočetky a bylo by dobré si pročíst 29 otázek z ekonomiky a můžu jít spát. U toho učení jsem už dumala, co budu pak dělat a objednala si dvě nové hry, k jedné s ní zadarmo přibalují Baldurs Gate2, čeká mě tu Planescape a snad Baldur´s gate1. Naslibovala jsem kupu věcí, s kým kam vyrazím....já na tom s časem budu furt stejně blbě nebo co.
Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.

Naposledy upravil(a) Vanda dne 21.9.2006 2:29, celkem upraveno 1 x.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Neříkej dvakrát, nebo dostaneš lepru...Vanda píše: Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.

Ale jinak s tou maturou hodně štěstí, ať to klapne na výbornou...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
No já si myslela spíše na "housera"Cesare píše:Neříkej dvakrát, nebo dostaneš lepru...Vanda píše: Bych potřebovala nějako dobrou nemoc, abych nemusela do práce.
Ale jinak s tou maturou hodně štěstí, ať to klapne na výbornou...

Díky, hlavně ať klapne a není to trapas.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Uběhlé See You In Hell Again se opravdu vydařilo. Výborná hudba, potkala jsem kamaráda, se kterým byla třeba pořešit jedna akce a ještě jsem viděla člověka, který byl zábavně a krutě ničen Ramadánem a alkoholem. Poetické. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.