Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
studovat při zaměstnání je fakt maso, studovat při zaměstnání a být pořád nemocná, je psycho, stát se to v posledním ročníku je k pláči a psát 30 písemek nakonci prázdnin je nahození mašle. Jde to, ale to zatracené učetnictví, proč musím spát a proč má den jen 24 hodin, sakra, sakra, sakra 

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm, na to mohu zareagovat snad jen upravenou citací z mého oblíbeného seriálu... ''DerAdlere - trpíš akutní fekalofilií!'' 
Jinak když jsem jel dnes z práce (musím podotknout že řádně nas*án a vytočen), tak jsem míjel auto, které mělo vzadu na skle nálepku ''Kařdý potřebuje krista'' .... Nakvašeně jsem se ohlédl a směrem k autu zvolal - ''Ne - já potřebuju dovolenou'' Po chodníku jdoucí muž si asi musel myslet, že jsem cvok
Ovšem vůbec mě netěší, že je dnes teprve středa, a že tedy do víkendové LAN akce zbývají ještě 3 dlouhé dny

Jinak když jsem jel dnes z práce (musím podotknout že řádně nas*án a vytočen), tak jsem míjel auto, které mělo vzadu na skle nálepku ''Kařdý potřebuje krista'' .... Nakvašeně jsem se ohlédl a směrem k autu zvolal - ''Ne - já potřebuju dovolenou'' Po chodníku jdoucí muž si asi musel myslet, že jsem cvok

Ovšem vůbec mě netěší, že je dnes teprve středa, a že tedy do víkendové LAN akce zbývají ještě 3 dlouhé dny

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je hrůza, jak já se poslední dobou nudím
Jdu za kámošem a zjistím, že se taky nudí.Tak jdem ven a nudíme se.Potkáme nudící se kámošku.Z nudy jdeme domů, kde se teď každý nudíme.Co se to proboha děje 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Ja som sa nenudil najmenej posledné 4 roky. Žijem v zaujímavých časochZakat píše:To je hrůza, jak já se poslední dobou nudímJdu za kámošem a zjistím, že se taky nudí.Tak jdem ven a nudíme se.Potkáme nudící se kámošku.Z nudy jdeme domů, kde se teď každý nudíme.Co se to proboha děje

"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Se máš, možná bych si to s tebou vyměnil...chvíle klidu a nudy za trochu nervů a zajímavých časůDerAdler píše:Ja som sa nenudil najmenej posledné 4 roky. Žijem v zaujímavých časoch.

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Úžasné. Válím se doma se zánětem a antibiotiky, nařízen mám absolutní klid, což sice dovoluje celý den se válet a nechat se obsluhovat vydíranou rodinnou, ale i já už pociťuji důsledky nadměrné lenošiny. A když se mi včera na monitoru několikrát objevila modrá smrt, mělo mě to varovat. Dnes to totiž vedlo k úplnému formátu disku. Celý instalační proces, stejně tak i ztrátu kompletního mp3 archívu (po kolikáté již?) jsem ještě jakožto správný flegmatik přešel, ale když mi došlo, že se starými tabulkami NSFT odešel i veškerý můj fotomateriál, celkem mi to pokazilo náladu 

Feed your head