(žeby moc sportu?)
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes si stěžuji na naše zdravotnictví...po delší době mě bolest paty donutila navštívit lékařku a hups! vyděsila mě k smrti a to nemám ráda...
- mé výtky, že rozhodně nejde o trombózu odbyla a já jako ichtyl létala celé odpoledne po nemocnici abych se správnou diagnózu stejně nedověděla (on jim tři hodiny nešel proud)
naštěstí si internistka myslí, že jde "jen" o zánět achilovky
(žeby moc sportu?)
(žeby moc sportu?)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - přemýšlel jsem, zda tohle nenapsat do 'Stračího hnízda', ale nakonec to jde sem.
Stěžuji si na originální hry
Vezmu-li bilanci té trochy (cca 13 titulů) originálek co mám, tak již se třemi jsem měl potíže. Jednu nemohu nainstalovat vůbec, u druhé jsem musel vyřizovat chybějící sériové číslo a ta třetí pro změnu sériové čislo ani při instalaci nechce, ovšem pak také ani nechce běhat 
Skutečně dobrá motivace k tomu se opět plně spolehnout na warez
EDIT: AlieN: asi tak nějak
Stěžuji si na originální hry
Skutečně dobrá motivace k tomu se opět plně spolehnout na warez
EDIT: AlieN: asi tak nějak
Naposledy upravil(a) Frosty dne 21.9.2006 20:54, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tak zaboduj, spomeň si na mňa a snaž sa ma prekonaťnuke píše:Mne sa zase nové spolupracovníčky pozdávajú a ani mi nevadí, že sú možno niektoré trochu blbé. Prečo inak by ma aj chceliDerAdler píše:P.S.: nuk3: tento týždeň som si pripísal ďaľších dvoch
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf

Zabijem! Zabijeeeeeeeem!!! Smrť! Krv! Vraždenie!
Akurát keď posielam dvom ľuďom otázky na Výročný znalostný test, tak mi proste len tak spadne ICQ a nechce sa znovu spustiť!!! Aaargh.... týmto sa ospravedlňujem Frostymu a Ta'avarovi, ktorým som otázky poslal na PM...

Akurát keď posielam dvom ľuďom otázky na Výročný znalostný test, tak mi proste len tak spadne ICQ a nechce sa znovu spustiť!!! Aaargh.... týmto sa ospravedlňujem Frostymu a Ta'avarovi, ktorým som otázky poslal na PM...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
To je strašný
Kdo to zase vymyslel. Taková blbost. Venku je tak krásně a TVOR aby seděl u pitomýho kompu a čekal, co si ti šašci ze Sigilu zase vymyslej.
Kdo to zase vymyslel. Taková blbost. Venku je tak krásně a TVOR aby seděl u pitomýho kompu a čekal, co si ti šašci ze Sigilu zase vymyslej.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na 2 věci.
1.Venku je silný vítr, cž mé anténě namířené do stromu asi vadí a tudíž mě blbne připojení.Já těm sousedům snad tu břízu sundám
2.Dosluhuje mě klávesnice, pravý shift vynechává a ostatní tlačítka na tm nejsou také moc dbře.Možná ji stačí jen vyčistit, ale já do ní nechci hrabat, ještě bych chytl nějaku nemoc...
1.Venku je silný vítr, cž mé anténě namířené do stromu asi vadí a tudíž mě blbne připojení.Já těm sousedům snad tu břízu sundám
2.Dosluhuje mě klávesnice, pravý shift vynechává a ostatní tlačítka na tm nejsou také moc dbře.Možná ji stačí jen vyčistit, ale já do ní nechci hrabat, ještě bych chytl nějaku nemoc...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stazujem sa na to, ze uz treti den po sebe sa citim, ako keby som bral denne dve ecka a zafajcieval to jointom, resp. ako keby som mal mozog v nejakom opare... Nielenze sa citim... divne, ale aj absurdne otazky ma napadaju akosi castejsie nez obvykle... 
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
a kolik éček a džojntů denně dáváš?Elessar píše:Stazujem sa na to, ze uz treti den po sebe sa citim, ako keby som bral denne dve ecka a zafajcieval to jointom, resp. ako keby som mal mozog v nejakom opare... Nielenze sa citim... divne, ale aj absurdne otazky ma napadaju akosi castejsie nez obvykle...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Může mi někdo říct, proč ti lidi nemůžou sedět spořádaně doma, nebo alespoň tu svoji masovou turistiku poiřádat někde jinde než tam, kde jsem
? kůže líné - je jich příliš, nahoru se vyvezou lanovkou a dolů se jich valí tolik, že jeden aby lezl po stromech...asi emigruji někam...nevím, jsou vůbec místa, kde lidi nejsou
? (stačí mi hory, ticho, pc a internet - tam možná fyzicky nikoho nepotkám) 
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...