Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Dnes si stěžuji na naše zdravotnictví...po delší době mě bolest paty donutila navštívit lékařku a hups! vyděsila mě k smrti a to nemám ráda... ;-) - mé výtky, že rozhodně nejde o trombózu odbyla a já jako ichtyl létala celé odpoledne po nemocnici abych se správnou diagnózu stejně nedověděla (on jim tři hodiny nešel proud) 8-) naštěstí si internistka myslí, že jde "jen" o zánět achilovky :cry:
(žeby moc sportu?) :roll:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Sťažujem sa na svojich kolegov, strašne ma vytáčajú a sú blbí. Potom sú z toho len konflikty.

P.S.: nuk3: tento týždeň som si pripísal ďaľších dvoch :twisted:
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

No - přemýšlel jsem, zda tohle nenapsat do 'Stračího hnízda', ale nakonec to jde sem.
Stěžuji si na originální hry :-? Vezmu-li bilanci té trochy (cca 13 titulů) originálek co mám, tak již se třemi jsem měl potíže. Jednu nemohu nainstalovat vůbec, u druhé jsem musel vyřizovat chybějící sériové číslo a ta třetí pro změnu sériové čislo ani při instalaci nechce, ovšem pak také ani nechce běhat :evil:
Skutečně dobrá motivace k tomu se opět plně spolehnout na warez :wall:

EDIT: AlieN: asi tak nějak :-?
Naposledy upravil(a) Frosty dne 21.9.2006 20:54, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Frosty: aneb "S poctivostí nejdřív pojdeš" :-(
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

DerAdler píše:P.S.: nuk3: tento týždeň som si pripísal ďaľších dvoch :twisted:
Mne sa zase nové spolupracovníčky pozdávajú a ani mi nevadí, že sú možno niektoré trochu blbé. Prečo inak by ma aj chceli :lol:
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

nuke píše:
DerAdler píše:P.S.: nuk3: tento týždeň som si pripísal ďaľších dvoch :twisted:
Mne sa zase nové spolupracovníčky pozdávajú a ani mi nevadí, že sú možno niektoré trochu blbé. Prečo inak by ma aj chceli :lol:
Tak zaboduj, spomeň si na mňa a snaž sa ma prekonať 8-) ;-) .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Zabijem! Zabijeeeeeeeem!!! Smrť! Krv! Vraždenie! :evil: :evil: :evil:

Akurát keď posielam dvom ľuďom otázky na Výročný znalostný test, tak mi proste len tak spadne ICQ a nechce sa znovu spustiť!!! Aaargh.... týmto sa ospravedlňujem Frostymu a Ta'avarovi, ktorým som otázky poslal na PM...

:evil: :evil: :evil:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

To je strašný :!:
Kdo to zase vymyslel. Taková blbost. Venku je tak krásně a TVOR aby seděl u pitomýho kompu a čekal, co si ti šašci ze Sigilu zase vymyslej. :twisted:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

:evil: hm, takže díky mému sourozenci mám v kelu kompl, nenabíhá monitor, nejspíš něco s deskou.. takže žádný kotor ani nhl07, budu muset zatím používat tu jeho plechovku... :evil:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Stěžuji si na 2 věci.
1.Venku je silný vítr, cž mé anténě namířené do stromu asi vadí a tudíž mě blbne připojení.Já těm sousedům snad tu břízu sundám :twisted:
2.Dosluhuje mě klávesnice, pravý shift vynechává a ostatní tlačítka na tm nejsou také moc dbře.Možná ji stačí jen vyčistit, ale já do ní nechci hrabat, ještě bych chytl nějaku nemoc... :-?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Stazujem sa na to, ze uz treti den po sebe sa citim, ako keby som bral denne dve ecka a zafajcieval to jointom, resp. ako keby som mal mozog v nejakom opare... Nielenze sa citim... divne, ale aj absurdne otazky ma napadaju akosi castejsie nez obvykle... :think:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Elessar píše:Stazujem sa na to, ze uz treti den po sebe sa citim, ako keby som bral denne dve ecka a zafajcieval to jointom, resp. ako keby som mal mozog v nejakom opare... Nielenze sa citim... divne, ale aj absurdne otazky ma napadaju akosi castejsie nez obvykle... :think:
a kolik éček a džojntů denně dáváš?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

:lol: Eh, nie, jointa som nemal uz dobry mesiac... :) A ecko AFAIK este vobec... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Může mi někdo říct, proč ti lidi nemůžou sedět spořádaně doma, nebo alespoň tu svoji masovou turistiku poiřádat někde jinde než tam, kde jsem :cry: ? kůže líné - je jich příliš, nahoru se vyvezou lanovkou a dolů se jich valí tolik, že jeden aby lezl po stromech...asi emigruji někam...nevím, jsou vůbec místa, kde lidi nejsou :-? ? (stačí mi hory, ticho, pc a internet - tam možná fyzicky nikoho nepotkám) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Sirine: doporučuji Norsko, není to daleko a všeho tebou jmenovaného je tam dostatek : ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“