Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

sevencreature píše:Serenity

Hmm, proč není víc takových SF filmů? Proč??? :-)

Absolutní povinnost pro každého SF fanouška 8-) A z visuálního hlediska mňamka :-P
Souhlas... I když jako fandu seriálu mě dost mrzelo, že tak hrubě nevyužili pastora... A pokurvili reavery... Ale to jsou jen dvě drobné výtky k jinak nadmíru působivému filmu.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Dersu Uzala - výborný film od Kurosawu - po vizuálnej i obsahovej stránke - 10/10.
There is a limit to stupidity.
182
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Před chvílí jsem se dodíval na Post Coitum.Dámy a pánové, to byl zážitek.Scénář se neustále opakuje dokola, každá scéna končí sexem a všichni zúčastnění si své protějšky spravedlivě vystřídali.V jednom z okamžiků filmu začali tři postavy umírat, ale nakonec to odnesl jen jeden z mužů, aby se ke konci filmu všichni svorně sešli na jeho pohřbu.Scénář nemá příběh ani smysl.
Většina herců hraje prachpříšerně, mimo Ondřeje Pavelky v roli faráře, který se tam snad zjevil z jiného filmu a Jiřího Langmajera, který si jako jediný s pošahaným scénářem dokázal poradit.Naopak nejhorší výkon předvedli Franco Nero, který měl však roli tak blbě napsanou, že si možná osočit ani nezaslouží a Eva Elsnerová, která mě byla nepříjemná a navíc neumí hrát.
Co se mě však líbilo, byl konec filmu v kostele(svatba), kde se atmosféra změnila k nepoznání(a to k lepšímu), ale vůbec se k předchozímu "ději" nehodí.
A ještě jedna věc.Ten film není erotický, sex pod dekou je dnes už v každé druhé telenovele a nahé zadky máme v každém hollywoodském bijáku.1*
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

na post coitum stačí dle mě dost dobře jedna věta: "je to sračka bez ladu a skladu" ;-)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Lerek píše:na post coitum stačí dle mě dost dobře jedna věta: "je to sračka bez ladu a skladu" ;-)
To si ešte použil mierny výraz :-D . Podľa mňa je to úplná K ;-) K ;-) TINA.
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

A ja to radsi ani nevidel :snooty: .
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Lerek,DerAdler:Asi tak ;-)
Každopádně uvidíme, jak se Jakubiskovi povede Bathory, jestli ne tak ať jde do důchodu.Každopádně se na ten film těším, zajímavé herecké obsazení i téma...jenom doufám že to slovenský Fellini zase nezmrší :-P
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Lerek píše: "je to sračka bez ladu a skladu" ;-)
Po tom co jsem byl nucen shlédnout Milence a vrahy a Román pro ženy začínám mít pocit že takhle by se dala charakterizovat celá česká kinematografie :-(
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Po tom co jsem byl nucen shlédnout Milence a vrahy a Román pro ženy začínám mít pocit že takhle by se dala charakterizovat celá česká kinematografie :-(
Nějaký český filmy taky nejsou špatný.(ty nový teď stojí za prd).Třeba Slunce seno byla sranda.A a no víc mě nenapadá.Hm Asi teda máš pravdu no.
Naposledy upravil(a) LORD celadrius dne 22.9.2006 15:54, celkem upraveno 1 x.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

i když jedna moje kamarádka (čistá árijka mimochodem) tvrdí, že celý "film" Post Coitum pochopila a říká, že sračka to rozhodně není, tak nevím

btw celou celou českou kinematografii bych neodpaloval, vyhlíhlo se zde i pár dobrých (záměrně říkám jen dobrých nikoliv výborných) kousků jako Jedna Ruka Netleská nebo Mazaný Filip
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já viděla včera Grandhotel. A bylo to strašlivé.
Neoriginální a klišovitý příběh plný neuvěřitelných postav a trapných scén, které spějí (a bohužel i dospějí) k vpravdě děsivému závěru . Jediné, co se mi místy na filmu docela zamlouvalo, byla hudba, ale ani ona nevyváží velmi špatný dojem, který přináší vše ostatní.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ale jo, pár dobrých českých filmů taky existuje, třeba Samotáři a rád bych se podíval i na Horem pádem a Nudu v brně. Ale ty dobré filmy jsou hluboce pohřbeny v kupě hnoje která tu taky vzniká.
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Horem pádem mě vůbec nebavilo.Mam to doma a podle mě je to úplná blbost.A nudu v Brně jsem nikdy neviděl.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

A já včera prošvihl Vesmírná odysea!!! :doh: :wall: :doh: :cry: :-?

Jinak nechápu, jak někdo může filmy jako Post coitum dobrovolně shlédnout... Můžete mi tisíckrát říkat, že je důležité vidět i ty shity, ale stejně se na žádný nepodívám. :lol: A btw se obávám, že jsem toho z české kinematografie hodně prošvihl, páč mě nikdy nikdo nedonutí, abych se díval na Slunce, seno, Kameňáky, Básníky, Krále Šumavy (přitvrzuju :lol:), Majora Zemana a další podobný příšernosti.

Co se mi hodně líbí, to jsou balkánský filmy, Sud prachu mi připomněl Pulp Fiction a doufám, že někdy KONEČNĚ shlédnu i Hezké vesnice hezky hoří... Což asi ne, vzhledem k tomu, že do Čech se ten film nikdy nedostal... :-( Narozdíl od Mr. and Mrs Smith. :evil:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

já se na Post Coitum díval ožralý na lyžáku, zajímavý zážitek :-D
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“