A k tomu všemu se tu ještě rozšiřuje něco co není ani na brahmíně! Neustálý hádky kvůli hovadinám!
Dalcora jste buzerovali s pravopisem tak dlouho, dokud jste ho od tud nevyhnali. Divím se, že to vydržel snášet tak dlouho. A jak jsme dneska viděli v militari topicu, nepochopitelná zášť a podivné móresy vůči Dalcorovi stále u některých lidí přetrvávají, takže se nemůže vrátit ani kdyby o to stál.
Když v těch málo smysluplných debatách někdo nesouhlasí s moderátorem, jeho příspěvky jsou smazány dřív než si toho vůbec někdo všimne! Nováčci jsou automaticky považování za dementy. Na každého se hned sesype několik lidí a buzeruje. Zvláště když se někdo na něco zeptá, místo odpovědi je akorát zesměšňován, vytváří se témata jako „požadavky…“, tohle už vážně nemá žádnou úroveň.
Když už jsem v jednom tématu, kde do té doby byli jen urážky, někomu odpověděl na dotaz, moje odpověď byla smazána! Ani to téma nehledejte, když jsem na to totiž upozornil, bylo smazáno pro jistotu celé!
To byla opravdu poslední kápka. Těma rádoby vtipnýma hovadinkama, co dneska provádíte, nic nezachráníte. Jen předvádíte, jak ubohý už tohle forum je. Tady už mě neuvidíte.
PS: Těm pár lidem, kteří se tu ještě pokoušejí alespoň o normální diskuzi, přeji hodně štěstí a hlavně pevné nervy. Budete je potřebovat.