A dost, končím!

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Daemon
Dabus
Kontaktovat uživatele:

A dost, končím!

Příspěvek od Daemon »

Už dlouho pozoruju, jak jde celej Sigil do háje. Úroveň všech debat rapidně klesá, naopak přibývá spamu. Je to tu samé téma o ničem. Čekal jsem, že se to snad změní, ale přitom se to jenom zhoršuje, za chvíli se tu nebude kecat o ničem stejně jako na MadBrahmině a dementi od tamtud budou chodit i sem, protože se tu budou cítit skvěle. Kurva, hlavní důvod proč jsem měl tak rád tohle forum bylo právě, že si tu můžu odpočinout od těch sraček na MadBrahminím foru, ale to už jak vidno neplatí :-(

A k tomu všemu se tu ještě rozšiřuje něco co není ani na brahmíně! Neustálý hádky kvůli hovadinám!
Dalcora jste buzerovali s pravopisem tak dlouho, dokud jste ho od tud nevyhnali. Divím se, že to vydržel snášet tak dlouho. A jak jsme dneska viděli v militari topicu, nepochopitelná zášť a podivné móresy vůči Dalcorovi stále u některých lidí přetrvávají, takže se nemůže vrátit ani kdyby o to stál.
Když v těch málo smysluplných debatách někdo nesouhlasí s moderátorem, jeho příspěvky jsou smazány dřív než si toho vůbec někdo všimne! Nováčci jsou automaticky považování za dementy. Na každého se hned sesype několik lidí a buzeruje. Zvláště když se někdo na něco zeptá, místo odpovědi je akorát zesměšňován, vytváří se témata jako „požadavky…“, tohle už vážně nemá žádnou úroveň.
Když už jsem v jednom tématu, kde do té doby byli jen urážky, někomu odpověděl na dotaz, moje odpověď byla smazána! Ani to téma nehledejte, když jsem na to totiž upozornil, bylo smazáno pro jistotu celé!

To byla opravdu poslední kápka. Těma rádoby vtipnýma hovadinkama, co dneska provádíte, nic nezachráníte. Jen předvádíte, jak ubohý už tohle forum je. Tady už mě neuvidíte.

PS: Těm pár lidem, kteří se tu ještě pokoušejí alespoň o normální diskuzi, přeji hodně štěstí a hlavně pevné nervy. Budete je potřebovat.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Teda Daemone, tohle jsem vážně něčekal :-?

Je sice pravda, že to tady poslední dobou trochu stagnuje, o tom se tu píše celkem často, a že tu byl problém s Dalcorem, budiž.... Ale nechápu, proč si to *takhle* bereš zrovna ty. Znám tě dobře, takže to nechápu, ale...

Dost rána pod pás od tebe. Nikomu nic neřekneš a najednou tohle. To mám vážně rád - nikdo nedokáže nic říct, mlčí a pak nechá všechno vyhnít až do konce. Kdyby ses ozval, něco řekl, beztak by se něco dalo dělat a nemuselo by být tohle. Nehledě na naše projekty tady? Nic neřekneš ostatním, co na tom dělají, a takhle to típneš? Abych se přiznal, tak nějak mě na to, co jsme chystali, přešla chuť... :roll:

Je to v čudu, jak tě znám, tak si to nerozmyslíš a jistě máš důvody... no, jak nad tím tak přemýšlím, nějak mě taky nad tím vším taky přechází chuť... a když končíš už i ty... :roll:
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Aaah. Další kolo sigilské telenovely. To si zase popláčem. :cry:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

:shock: vo co go ? :shock:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Co blázníš :shock: ? Nevypil jsi příliš Holby?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Jak jsem jen mohl být tak slepý?? Všechen ten útlak, spam a šikana co se tady šíří mne tak pohltila, že jsem jí bral jako samozřejmou! Otevřel jsi mi oči Daemone!! Odcházím s tebou a nepochybně se k nám přidá zástup dalších trpících bez tváře! Veď nás Daemone! Veď!
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Jedno se Daemonovi musí nechat - dveřmi za sebou prásknul velmi efektně...
:-(
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Hamster: Ááááá, začíná guerilová válka. :roll:

Vo co go? Vysvětlíte mi někdo konečně vo co go? :evil:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No ja sa teda roflujem... keď už chcete, odísť - a máte na to sebedebilnejšie dôvody, tak tomu aspoň nenapíšem jeden samostatný plachoslabomyseľný thread ;-) :roll: to musíte všetkým demonštrovať ako odchádzate? Všetkým chcete dať najavo akí ste nepostrádateľní? Mne to príde tak akurát smiešne... som zvedavý, kde nájdete fórum bez toho vašeho "útlaku a šikany" ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hamster: Vy jste popíjeli tu Holbu spolu, co? Jaká šikana a útlak? Jinde si nepolepšíte... :roll:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Zajímalo by mě, co je myšleno tím (podle Daemona marným) snažením o alespoň trochu "normální diskusi". Setrvávání v akademických debatách na "smysluplná témata"?
Nevermind...

K mazání, škatulatům s příspěvky a thready a hadrníkovi se vyjadřovat NEBUDU... :twisted: ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vidím stejné skutečnosti jako Daemon, ale slovy Vlasáka: Já bych to tak nehrotil... A nechápu, proč jsi se o tom, Daemone, včera nezmínil.

Hamster: Nj, od anarchisty bych nic jinýho ani nečekal. :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Teď nevim co z toho je z recese a co už ne
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Myslim, ze nie je zanedbatelne zbavit sa posobenia klasickeho psychologickeho problemu, ked si clovek neobjektivne mysli, ze to co bolo v minulosti je lepsie, aj ked tomu tak nemusi byt. Nemyslim si, ze kvalita Sigilu sa zhorsila, aj ked som tu chvilu nebol. Samozrejme, ze sa mnoho tem vycerpalo alebo je na konci so silami, ale ved mozu prist temy nove, ich vznik je len otazkou kreativity (a teda, tiez premyslania, co je pomerne narocna cinnost a zrejme preto novych tem nie je vela).
Mazaniu by som ako negativu nepripisoval az taku vahu, ak sa Vam nepaci, napiste nenavistnu PM adminovcom alebo Sigil kapitanskej rodinke ak chcete. "Bite" sa za svoje prispevky a temy a posnazte sa co najlepsie ich odovodnit.
Sigilu by som ale nieco vytkol a to je akasi bezna ucta alebo nepouzivanie sarkazmu ak nie je odovodneny alebo dany clovek nie je az tak inteligentny aby vedel kedy ho pouzit. Radsej sa toho vyvarovat a k problemom pristupovat skor s humorom, ktory nieco pobral z nadhladu, nie je vsak primitivny ani urazlivy, nemyslim si, ze by sa tym nieco mohlo skazit.
Nuz, to je asi vsetko co by som k tomu chcel povedat. Daemonov odchod je samozrejme jeho rozhodnutie, ale ak to mysli vazne, asi by nebolo vhodne sa mu nejakym sposobom vysmievat, to len potvrdi jeho pocit, ze Sigil je v zlom stave a na ostatnych, ktory si to tiez myslia, to bude posobit negativne.

Inak vsetko najlepsie.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Arthalion píše:Sigilu by som ale nieco vytkol a to je akasi bezna ucta alebo nepouzivanie sarkazmu ak nie je odovodneny alebo dany clovek nie je az tak inteligentny aby vedel kedy ho pouzit.
Ano, ano. To je už holt zdejší problém. Někteří lidé nejsou dostatečně inteligentní, aby vůbec mohli používat sarkasmus, zatímco s jeho pochopením nikdo žádný problém nemá.
Nezbývá tedy než popřát všem mučedníkům fóra, aby nalezli štěstí jinde. V říši pravdy, lásky a levného ovoce.
Zamčeno

Zpět na „Měděná čelenka“